خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
هیچی رفتم تو سایت سونی اسیا دانلود کردم ورژن اخر فریم رو و راهنمای نصبشم خوندم اجرا کردم .

نمیدونم چرا خودش اتوماتیک اپدیت نمیکنه

اسکایپ و این چیزا رو باز میکنه مرور گرشم پیج باز میکنه ولی بروزرسانی محتوای اینترنت و اپدیت اتوماتیک نمیکنه

6تومن دادیم تلویزیون نه زیرنویس فارسی میده و نه اینترنت مثل ادم
سلام TV منم همینجوره حساس نشو اگر میخواستین از قابلیتهای اسمارت استفاده کنید بهتر بود سامسونگ یا LG میگرفتین

این تلویزیون های سونی همشون داخل اپدیت و بروزرسانی محتوای اینترنت مشکل دارن چون میزنم چک میکنه ولی ارور میده

نمیدونم دیگه چیکار باید کنم این اسمارتش پس به چه درد میخوره

مجبور شدم با کامیوتر دانلود کنم و با فلش منتقلش کنم

لطفا راهنمایی کنید برای همه اینطوریه

از پاييز پارسال يه كرمى ريختن تو اينترنت ديگه نميشه آپديت مستقيم كرد.البته بعضى ISP ها مودم رو كه ريست ميكنى يه مدت كوتاه آپديت ميكنه.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام دوستان
مانیتور من ورودی hdmi داره اما خروجی صدا نداره
قبلا ps3 که داشتم از خروجی تلویزیون قدیمی که داشت صدا میگرفتم اما ps4 اون پورت رو نداره
الان فقط از طریق دسته صدا میگیرم اما کیفیت جالبی نداره راهی نداره از خروجی های دیگه غیر optic صدا بگیرم؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

سلام
من lcdمدلklv40bx400سونی دارم 42اینچ هست کیفیت این lcdبرای بازهاییps4اصلا جالب نیست ولی نمایش خوبی برای بازیهایی ps3داره الان دقیق نمیدونم مشکل از تنظیمات lcdهست یا برای بازهایی ps4کیفیت خوبی نداره چند گزینه هم برای کاهش نویز داره ولی گزینه ها رو انتخاب میکنم هیچ تغییری ایجاد نمیشه اون کاهش نویز چه تاثیری داره ؟

یه ledخوب با قیمت 2میلیون چه مدلی هست که بتونم بگیریم؟
led 42 اینچ مدل سونی تو بازار قیمتش چقدر هست؟

@saeid72
دوباره سلام:d
اگر مدل 32 اینچ F6450 رو در نظر بگیریم
مانیتوری هست که قیمتش کمتر باشه ولی کبفیت یکسانی با این TV داشته باشه؟
اصلا مانیتورها در حد TV ها هستن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or