این مانیتور IPS هست که برای گیم مناسب نیست و بیشتر برای کارای گرافیکی و فوتوشاپ هست.مانیتور ایسوس مدل mx239h برا گیم چطور؟سرعت پاسخگویی ۵ت۱۰ میلی ثانیه فرق زیادی دارن؟کلا مانیتور واسه گیم ت۱میلیون چی پیشنهاد میدین
خب ***** گذاشتی قیمت تا 2700 و برند sony , lgدوستان خسته نباشید یه چند تا پیشنهاد می خواستم برای خرید led یا 3d که بهترین نتیجه رو روی ps4 داشته باشه و هم تی وی خوبی باشه قیمت هم تا 2700000 از دو برند sony و lg
ممنون ...
واسه gaming یا همون بازی مخصوصا ps4 چه چیزهایی بودنش در tv ضروریه ؟
, و نظرتون راجع به این led خوشگل چیه ؟
SONY BRAVIA KDL- 40W600B
سلامدوستان نظرتون درباره samsung 46f8880 چیه ؟ واسه گیم خوبه ؟
من همین مدلو خریدم ولی الان یکم پشیمونم که چرا sony w904 نگرفتمالبته هیچ مشکلی باهاش ندارم فقط میخوام بدونم تفاوت این دو مدل خیلی زیاده ؟
Asus مانیتورهای خوبی رو داره با خیالی راحت بخرشما مارک ایسیوس رو نسبت به بقیه مارکا بهتر میدونین یا مارکای دیگه ای هم هست؟اگ میشه پیشنهاد خودتونو بدین ممنون
امروز رفتم تو امین حضور قیمت کردم f6450 رو همه قیمت میگفتن ولی 1550 پیدا کردم هیچی دیگه داشتم برمیگشتم ییهو یکی گفت من شنبه میارم 1380 تومنم قیمتشخلاصه یه چیز گفت نتونستم رد کنم حالا ببینم راست گفته یا ....
بعد اینکه f6350 رو هم 3D هست و با مدل جهانی F6300 یکم فرق داره و سه بعدی رو هم روش قرار دادن
قیمت مدل 40 اینچش چه قد بود؟
این مدل 2014ـــِ همین 6450 که می گفتی هنوز 40 اینچش نیومده(40H6490)؟
سلام.
كسي تلويزين سامسونگ 48H6490 رو خريده كه بگه چطوره؟ ممنون.
داداش این لینکی که دادی واسه 55 اینچی شه یا کلا فرقی نمیکنه ؟ همینو دانلود کنم ؟ بعد واسه من مدلش زده f8880 با f8000 فرقی نداره ؟سلام
این دو مدل خیلی به هم نزدیک هستن و از لحاظ کیفیت تصویر هم حتی وقتی در کنار هم هستن اختلاف خیلی ناچیزه
سامسونگ از لحاظ اسمارت بودن و پخش زیرنویس فارسی و یک سری امکانات جانبی مثلا کنترل سرتره
از لحاظ اینپوت لگ هم الان برای ایران فریمور 1116 اومده که در صورت اپدیت اینپوت لگ به 25 میلی ثانیه کاهش پیدا میکنه که فرقی با سونی نداره
UA55F8000AR - DOWNLOADS | SUPPORT | SAMSUNG
اون لینک واسه 55 اینچی هست با 46 فرق دارهداداش این لینکی که دادی واسه 55 اینچی شه یا کلا فرقی نمیکنه ؟ همینو دانلود کنم ؟ بعد واسه من مدلش زده f8880 با f8000 فرقی نداره ؟