خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
آره ببخشید؛نه این روش خیلی راحت تره اینم لینک درستش:

نمایش زیر نویس فارسی فیلم در تلویزیون سونی از روی فلش مموری | انجمنهای پرشین تولز

جواب میده؟

نه . این کار برای سامسونگ و ال جی که زیرنویس اگه مشکل داشت جواب میده و درست میشه

من یک دونه EX520 46 دارم گذاشتم تو اتاقم دارم زندگی میکنم بهشت مهشت کنسل همین شرایط خوبه :d

همچین بدم نیست . به قول خودت درسته در حد بهشت و این تی وی های جدید امروزی نیست ولی بدم نیست . مثلا جهنم اون اولاش:d زیاد گرم نیست مثل هوای الانه تهرانه

برادر عزیزم ممکنه مدلهای ۴۰ اینچ سونی رو همراه با قیمت بگی؟

راستی مگه قراره سری جدید وارد بشه تا چندماه دیگه؟؟
چه سامی و چ سونی

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

داش سعید تو بعضی فروم های خارجی میگن کیفیت پانل w670 سونی از f6450 سامسونگ بیشتره! این صحت داره؟

یه سایت نقد و بررسی معتبر که توش بشه این دوتا رو مقایسه کرد معرفی میکنی؟

خیلی دمتم گرم مرسی.

آقا ما قصد تعویض TV داریم. LED مدل 40 اینچ سامسونگ (سری 6) بخوایم بگیریم، با PS4 کاملا همخونی داره دیگه؟!

آره . کار تلویزیون اینه که با کابل به رسیور و کنسول و پی سی . وصل بشه و تصویر بگیره نشون بده. همخونی داشتن یا نداشتن معنا نداره

متچ ترین tv هایی که با ps4 همخونی داره کدوما هستن ؟

هیچ فرقی نمیکنه . هرمارکی و هر مدلی بگیری مهم کیفیتش هست

برادر عزیزم ممکنه مدلهای ۴۰ اینچ سونی رو همراه با قیمت بگی؟

راستی مگه قراره سری جدید وارد بشه تا چندماه دیگه؟؟
چه سامی و چ سونی

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

سری جدید سامی چند مدل آورده سونی هم بانه چند مدل آوردن. اما قرم قاطی و کامل نشده .تا وسطای تابستون فکر کنم تکمیل بشه

sony w670a قیمت 2400 سایز 42
sony w600B قیمت 2200 سایز 40
sony w800B قیمت 2950 سایز 42
sony w804a قیمت 2950 سایز 42

سری B برای 2014 هست . قیمت ها برای بانه هست
داش سعید تو بعضی فروم های خارجی میگن کیفیت پانل w670 سونی از f6450 سامسونگ بیشتره! این صحت داره؟

یه سایت نقد و بررسی معتبر که توش بشه این دوتا رو مقایسه کرد معرفی میکنی؟

خیلی دمتم گرم مرسی.

w670 قیمت 300 تا 400 دلار اما 6450 قیمت 600 تا 700 دلار و سه بعدی و 120 هرتزی واقعی هست . اصلا مقایسه این دو همرده نیستن و اشتباه هست. فقط سام سرویس قیمت ارزون گرفته نسبت به حتی قیمت بانه ای w670 و به خاطر همین قیمتاشون بهم نزدیک شده

چون f6450 سه بعدی هست که w670 نیست . f6450 رفرش ریت 120 هرتز هست که w670 این قابلیت نداره . کنتراست و عمق رنگ مشکلی سامسونگ بهتره

این شات از هر دو رو وایسا از بالای مانیتورت نگاه کن دیگه حرفی باقی نمی مونه (کنتراست و رنگ ها مشخصه)

w650 w670
Sony-W650_angles-g.jpg

f6400 f6450
samsung-f6400-angles-g.jpg

Sony Bravia KDL-32W653A: Review
Samsung UE46F6400: Review

یک TV ال جی بود تو نمایندگی فکر کنم 70 80 اینچی بود چنان کیفیتی داشت هوش از سر آدم می برد قیمت نزده بود فقط بالاش زده بود 6 میلیون تومان تخفیف دیگه روم نشد قیمت بپرسم به نظرتون قیمتش چنده..؟

یک TV ال جی بود تو نمایندگی فکر کنم 70 80 اینچی بود چنان کیفیتی داشت هوش از سر آدم می برد قیمت نزده بود فقط بالاش زده بود 6 میلیون تومان تخفیف دیگه روم نشد قیمت بپرسم به نظرتون قیمتش چنده..؟

70 80 اینچی احتمالا یکی از این 4 مدل بوده نگاه کن ببین کدوم بوده قیمت حدودی هم زده

ULTRA HD TV - 84LM96000
سینما سه بعدی - LA86000
LG Ultra HDTV - LA9700
سینما سه بعدی - LA86000

دوستان خسته نباشید یه چند تا پیشنهاد می خواستم برای خرید led یا 3d که بهترین نتیجه رو روی ps4 داشته باشه و هم تی وی خوبی باشه قیمت هم تا 2700000 از دو برند sony و lg
ممنون ...

واسه gaming یا همون بازی مخصوصا ps4 چه چیزهایی بودنش در tv ضروریه ؟

, و نظرتون راجع به این led خوشگل چیه ؟

[h=1]SONY BRAVIA KDL- 40W600B[/h]

آخرین ویرایش:
دوستان نظرتون درباره samsung 46f8880 چیه ؟ واسه گیم خوبه ؟
من همین مدلو خریدم ولی الان یکم پشیمونم که چرا sony w904 نگرفتم:sad: البته هیچ مشکلی باهاش ندارم فقط میخوام بدونم تفاوت این دو مدل خیلی زیاده ؟

دوستان نظرتون درباره samsung 46f8880 چیه ؟ واسه گیم خوبه ؟
من همین مدلو خریدم ولی الان یکم پشیمونم که چرا sony w904 نگرفتم:sad: البته هیچ مشکلی باهاش ندارم فقط میخوام بدونم تفاوت این دو مدل خیلی زیاده ؟
سامسونگ f8880 و سونی w904 هردو از بهترین LED tv های 2013 بودن.تفاوت زیادی با هم ندارن.تو بعضی چیزا سامسونگ بهتره تو بعضی چیزا هم سونی.
سونی برای گیم بخاطر اینپوت لگ خیلی پایین بهتر از سامسونگه.
سامسونگ از لحاظ اسمارت بودن خیلی از سونی بهتره.(دوربین و زیرنویس فارسی و ...)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or