آره ببخشید؛نه این روش خیلی راحت تره اینم لینک درستش:
نمایش زیر نویس فارسی فیلم در تلویزیون سونی از روی فلش مموری | انجمنهای پرشین تولز
جواب میده؟
من یک دونه EX520 46 دارم گذاشتم تو اتاقم دارم زندگی میکنم بهشت مهشت کنسل همین شرایط خوبه :d
آقا ما قصد تعویض TV داریم. LED مدل 40 اینچ سامسونگ (سری 6) بخوایم بگیریم، با PS4 کاملا همخونی داره دیگه؟!
متچ ترین tv هایی که با ps4 همخونی داره کدوما هستن ؟
برادر عزیزم ممکنه مدلهای ۴۰ اینچ سونی رو همراه با قیمت بگی؟
راستی مگه قراره سری جدید وارد بشه تا چندماه دیگه؟؟
چه سامی و چ سونی
Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
داش سعید تو بعضی فروم های خارجی میگن کیفیت پانل w670 سونی از f6450 سامسونگ بیشتره! این صحت داره؟
یه سایت نقد و بررسی معتبر که توش بشه این دوتا رو مقایسه کرد معرفی میکنی؟
خیلی دمتم گرم مرسی.
چون f6450 سه بعدی هست که w670 نیست . f6450 رفرش ریت 120 هرتز هست که w670 این قابلیت نداره . کنتراست و عمق رنگ مشکلی سامسونگ بهتره
این شات از هر دو رو وایسا از بالای مانیتورت نگاه کن دیگه حرفی باقی نمی مونه (کنتراست و رنگ ها مشخصه)
w650 w670
![]()
f6400 f6450
![]()
Sony Bravia KDL-32W653A: Review
Samsung UE46F6400: Review
یک TV ال جی بود تو نمایندگی فکر کنم 70 80 اینچی بود چنان کیفیتی داشت هوش از سر آدم می برد قیمت نزده بود فقط بالاش زده بود 6 میلیون تومان تخفیف دیگه روم نشد قیمت بپرسم به نظرتون قیمتش چنده..؟
سامسونگ f8880 و سونی w904 هردو از بهترین LED tv های 2013 بودن.تفاوت زیادی با هم ندارن.تو بعضی چیزا سامسونگ بهتره تو بعضی چیزا هم سونی.دوستان نظرتون درباره samsung 46f8880 چیه ؟ واسه گیم خوبه ؟
من همین مدلو خریدم ولی الان یکم پشیمونم که چرا sony w904 نگرفتمالبته هیچ مشکلی باهاش ندارم فقط میخوام بدونم تفاوت این دو مدل خیلی زیاده ؟