خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
3d فقط وابسته به PC و کارت گرافیک nvidia و خرید کیت 3dvision به قیمت 300 تومن هستش
144 هرتز هم فقط وابسته به سخت افزار قوی هستش که بتونه نمایش بده و خودش قابلیت افزایش هرتز و فریم نداره

مانیتوری هستش برای pc گیمرهای خیلی پولدار که همش در حال آپدیت سیستم هستن

انتخاب های بهتری هست . به شما بهترین تی وی های سال 2013 رو از نگاه سایت های معتبر معرفی میکنم

sony w905 سایز 55 و قیمت بانه 7500 با ارسالش فکر کنم 7700 بشه (زیرنویس فارسی پخش نمیکنه)
samsung f8880 سایز 55 و قیمت با گارانتی تهران 8300 . همراه سینما خانگی هدیه میدن فکر کنم

من اونقدر بودجه ندارم حداکثر تا 3 تومن چه تلویزیونی پیشنهاد میکنین ک 3D باشه کیفیت و مناسب بودن برای گیم برام در اولویته و سایزش مهم نیس.

من اونقدر بودجه ندارم حداکثر تا 3 تومن چه تلویزیونی پیشنهاد میکنین ک 3D باشه کیفیت و مناسب بودن برای گیم برام در اولویته و سایزش مهم نیس.

اون با دوست بالایی بودم که بودجه 8 تومن بود نقل قول قاطی شد:d

سه بعدی باشه و مناسب برای گیم

sony w800b به علت اینکه سه بعدی رو در دو تا بررسی دیدم که خیلی بد گفتن ازش پیشنهاد نمیدمش
---------------------------------------------------------------------

• Poor 3D capabilities. It has a little bit of crosstalk issues.
  • Crosstalk visible in 3D mode
  • Image resolution halves in 3D mode despite using active-shutter 3D
-------------------------------------------------------------------------
samsung f6450 سایز 40 سه بعدی و قیمت با گارانتی 2400

یه مدل سایز بزرگ بدون سه بعدی هم بگم:d

samsung f6350 سایز 46 با گارانتی 3 تومن

آخرین ویرایش:
آقا دیجی کالا یه مانیتوز اورده LG 22MA530D IPS Monitor TV میخوام بدونم چجوریاس واسه PS4 ؟ این بهتره یا همون Asus معروفه که همیشه پیشنهاد میکنید ؟

بچه ها زمان پاسخ گویی : samsung f5550 چه قدر هست ؟
----------------------------------------------------------------------------
به نظر شما بهتره samsung f5550 بگییرم یا asus vx 238H از لحاظ خوب بودن و اینا

آقا دیجی کالا یه مانیتوز اورده LG 22MA530D IPS Monitor TV میخوام بدونم چجوریاس واسه PS4 ؟ این بهتره یا همون Asus معروفه که همیشه پیشنهاد میکنید ؟

پنل IPS به درد گیم نمیخوره

IPS وقتی تصویر ثابت هست دقت رنگ بهتری داره و مناسب کارهای طراحی و نیاز به دقت رنگ بالاس

اما تو گیم و حرکات سریع تصویر تار میشه و زمان پاسخ دهی خیلی زیاده برای این مدل خودش گفته 14 مطمئن باش 20 به بالاس:d

برای بازی همون asus معروفا:d

vx228h
vx238h
vn247h

آقا من گرفتم

LED TV 32PB200 | PB200 Series - FULL HD LED TV for 40PB200 and 23PB200 | LED TV | Audio Visual | Middle East English Toshiba
led Toshiba 32PB200 32 Inches

2 تا hdmi

1 ورودی pc

component 1

1 av
800,000 تومن

نسبت به پلاسما 42 پاناسونیک کیفیتش خیلی بهتره الان دارم تستش میکنم با ps4 کیفیتش خیلی بهتر از پلاسما بود نسبت به قیمتش فکر کنم خوبه

مبارک باشه . دیگه با این قیمت تی وی نمیدن;)

بچه ها زمان پاسخ گویی : samsung f5550 چه قدر هست ؟
----------------------------------------------------------------------------
به نظر شما بهتره samsung f5550 بگییرم یا asus vx 238H از لحاظ خوب بودن و اینا

زمان پاسخ دهی f5550 رو 13 میلی هست و زمان پاسخ دهی vx238h باید 8 تا 10 میلی باشه

استاندارد برای گیم زیر 10 میلی هستش که این تی وی بیشتر هست . ولی باز هم اونقدر بد نیستش که قیدش بزنی و هنوز هم تو اون رنج قیمت بهترین انتخابه و حتی این مقدار برای سونی w670 هم 12 میلی هستش. دیگه مدل های بهتر مثل f6450 به عدد 10 میلی ثانیه میرسه

f5550 رو آپشن های مختلف که برای افزایش کیفیت داره و سایز بزرگ و کنتراست بیشتر و دقت رنگ بهترش و vx238h رو قیمت کم و زمان پاسخ دهی بهترش میشه مقایسه کرد

از نظر من برتری با f5550 هست . بودجت گفتی 1200 هست . 1400 باشه سونی w670 تصویرش بهتره . بعد از اونم 1650 داشته باشی سامسونگ f6450

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.میخواستم یک مانیتور خوب واسه ps4 بگیرم حالا بین VX229H و VX228H موندم به نظرتون کدومو بگیرم؟

برای گیم و بازی vx228h باید بگیری . اونیکی IPS هست بدرد گیم نمیخوره . زمان پاسخ گویی پیکسلش بالاس

- - -ویرایش - - -

بچه ها نامردي نكنيد
اگ جايي رو ميشناسيد كه منصف باشه برا خريد w670 سوني داخل شيراز بگيد جايي نيست؟ از نت نميخرم آخه من

میبینم که نظرت عوض شد رفتی تو کار w670:d پیدا نکردی همون از بانه بخر چون همه پول ازت نمیگیرن فقط پول کرایه راه میگیرن باقیش بعد تحویل و نصب تی وی میگیرن
با گارانتی همین مدل 1700 میدن

سلام به همه من می خوام پلستیشن 4 بخرم مانیتور بهتر با TV
TV این مدلا رو مد نظر دارم تلویزیون اسمارت 32LM66900 ال جی تلویزیون اسمارت سه بعدی 70LA8610 ال جی تلویزیون اسمارت سه بعدی32LA62100 ال جی
یا مانیتور اگه مانیتور خوبه چی بگیرم تو همون قیمتا 1800000 تومان
ممنون میشم

دوستان اصولا ارزان ترین تی وی که مناسب باشه برای این کنسول چند قیمته؟ مدلش چیه؟
با 2 تومن چیز خوب گیر میاد؟
چه بدبختیه اخه پول کنسول به زور تهیه کردیم باید پول بابت تی وی هم بدیم!!!!

سلام به همه من می خوام پلستیشن 4 بخرم مانیتور بهتر با TV
TV این مدلا رو مد نظر دارم تلویزیون اسمارت 32LM66900 ال جی تلویزیون اسمارت سه بعدی 70LA8610 ال جی تلویزیون اسمارت سه بعدی32LA62100 ال جی
یا مانیتور اگه مانیتور خوبه چی بگیرم تو همون قیمتا 1800000 تومان
ممنون میشم
سلام
کلا هیچ مدل ال جی اینجا من به کسی نمیگم . به خاطر مشکلات زیادی که داره مهمترینش کنتراست کم و موشن بلور(تاری تصویر) تو حرکات سریع
اما گفتی 1800 میخوای هزینه کنی جالب بود این مدل 70LA8610 چرا نوشتی؟ این چند برابر قیمت داره:d
بهترین تی وی 32 اینچ تو ایران میتونی بگیری samsung f6450 قیمتشم 1650 تومن با گارانتی تهران

سعیدجان میشه در باره ی زمان پاسخ دهی توضیح بدید ؟
تو گیم به چه درد میخوره ؟
اگه بد باشه باعث چیا میشه ؟
هرچی بیشتر باشه تصویر در حرکات سریع سایه اندازی و تار میشه (شبیح روح) در بازی های شوتر حرکت تنفنگ میتونه تار بشه در فوتبال توپ بازی در ماشن خود ماشین. یه سایت وا کن وسط موست رو به سمت تو فشار بده حالا به سمت بالا یا پایین یه حرکت کوچیک بده . تاری تصویر تو مانیتور خودت ببین

دوستان اصولا ارزان ترین تی وی که مناسب باشه برای این کنسول چند قیمته؟ مدلش چیه؟
با 2 تومن چیز خوب گیر میاد؟
چه بدبختیه اخه پول کنسول به زور تهیه کردیم باید پول بابت تی وی هم بدیم!!!!
چرا نمیشه خرید;)

اصولا:d ارزونترین پیشنهاد مناسب samsung f5550 هست با قیمت 1100 با گارانتی تهران
اما انتخاب های بهتر در همین سایز 32 اینچ سونی w670 هست بانه ای بار ارسال 1400 . و دیگه بهترینشون هم سامسونگ f6450 هست با گارانتی 1650 و اگر سایز بزرگ میخوای سایز 40 سامسونگ f6350 هستش که فرقش با f6450 نداشتن سه بعدی هست . قیمتشم هم 2100 هست

sony 40 اینچ بهترینش تو بازار الان چی هست ؟

40 که نه . ولی در این سایز بهترینش w800B هست سایز 42 قیمتشم 3 تومن بانه ای

سلام آقا سعید نظرتون در رابطه با مدل F4590 سامسونگ در مقایسه با F6450 چیه؟

F4590 رو فروشنده ها میگفتن موشن ریتش ۱۲۰ هرتز واقعیه!

بعد از فروشنده ها که می پرسیدم میگفتن Sony w670 که از بانه میاد ساخت و مونتاژ چین هستش اما سامسونگ مال مالزیه‌. حالا نظر شما چیه؟ خیلی ممنون.

سلام
f4590 خیلی مدل پایین و ضعیف حساب میشه . روزلیشن این مدل 768p هستش و اصلا به کار گیم نمیاد
120 هرتز الکی هست و 50/60 هرتز واقعی . زیر مدل f6350 همشون 50/60 هرتزی هستن
مسخره ترین چیز دقیقا همین حرفاس که این ساخت فلان جاس اون مونتاژ مالزیه و از این حرفا . یه چند وقتی که میگفتن سونی بانه مالزی هستش و حالا به شما گفتن چین و سامسونگ بانه میگن مالزی اونم مشخص نیست و اصلا مهم هم نیست. سام سرویسم میگه قطعاتمون مال کره هست و ما مونتاژ میکنیم.هرکس یه چیز میگه ...

نظر من اینه که همشون به سفارش سامسونگ ساخت چین هستن و فقط تو کشورای مختلف مونتاژ میشن . مثل خیلی شرکت های بزرگ گوشی و سخت افزار کامپویتر و حتی همین کنسول های بازی که تولید عمده در نهایت چین انجام میده

تشکر از جوابت عزیز
اصولا برای بازی سایز بزرگ بهتر هست:d
بعدشم اصولا سه بعدی لازمه؟؟؟بعدی بازی ها سه بعدی هستن؟؟؟
یه چیز دیگه....مگه نمیگین پلاسما باید باشه و ال ای دی جواب نمیده!!!!
خوب شما که ال ای دی معرفی کردی!!!تازه سه بعدی هم هست
http://www.samsung.com/iran/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UA40F6100AMXHC-spec

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or