ابتدا تشکر میکنم ازت به خاطر وقتی که میزاری و پاسخ مارو میدی ، دیجی کالا صراحتا اشاره کرده البته خب اونا ایرانی هستن و جدا از اعتبارشون حرفشون منسوخ هست اما توی دوتا لینک زیر توی نقد و بررسی این تلویزیون توی قسمت مشکلاتشون یه اشاره هایی شده که البته من درست منظورش رو متوجه نمیشم !
Samsung UE46F6400: Review
Samsung UE40F6400 review - 40-inch LED TV
خب به قول خودت ابتدا
![8 :x :x](/styles/default/xenforo/smilies/meep/8.gif)
:d
دیجی کالا که خودت گفتی وضعیتش رو ولی برام جالب بود . کنتراست رو 1:7000 گفته بود که الان بهترین تی وی ها هم همچین کنتراستی ندارن
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
پیشینه روشنایی هم حتی برای بهترین تی وی های سامسونگ سری 8 هم بازم 120cd/m هست مثل این مدل h8000
Samsung UE55H8000 (H8000) Curved TV Review تو توضیحاتش بگرد (120cd/m) کلا واقعا دی جی کالا چرت و پرت نوشته
اما در مورد اون سایت هایی که دادی
اول این سایت
Samsung UE46F6400: Review
تو بررسی خودش ایرادایی که گرفته سه تاس
Narrow viewing angles منظورش زاویه دید کم هستش که بهترین مدل ها هم هنوز مشکل دارن غیر از IPS های LG
Potential clouding منظورش عدم یکنواختی نور در پنل و نشست نور هستش . این مشکل مدل های گرون قیمت که LED زیادی دارن بهتر عمل میکنن ولی اونها هم واقعا هنوز مشکل دارن
Some reflections are visible, despite the anti-glare ****** میگه با اینکه پنل نیمه مات هستش ولی باز هم یه انعکاس های جزئی از نور دیده میشه . تو همین سایت کنتراست نزدیک به واقعیت این تی وی هم زده 1:3100
اون یکی سایت هم سه تا ایراد گرفته که مربوط به سه بعدی که تو توضیحاتش گفته پرش تصویر تو سه بعدی داره . ایراد از اسمارت تلویزیون گرفته . و در آخر گفته که وقتی آپشن Dynamic contrast خاموش میکنه تصویر به رنگ سیاه متمایل میشه(یعنی کنتراست تصویر کم میشه)
به هرحال هر تی وی با توجه به قیمتش که کمبود ها و ایراداتی هم داره که برای این مدل چیز حادی وجود نداره
سلام دوستان یکی بیات به من تازه وارد هم یه راهنمایی کنه...آقا الان بهترین tv در حد 3500 که واقعا کیفیت تصویر بالایی داشته باشه و 3d باشه و برای ps4 هم عالی باشه معرفی کنه...در حد 200 300 بالا پایین مشکلی نیست...ممنونم
مدل سونی w800
B سایز 42 پیشنهاد میدم قیمتش 3 تومن هست که با ارسالش از بانه فکر میکنم 3150 اینجورا بشه . اینم بگم سونی مشکل پخش نکردن زیرنویس فارسی داره
مدل دیگه سامسونگ F6450 پیشنهاد میدم قیمتش هم 3650 تومن هست با گارانتی و تهران
سایزش یادم رفت 46