خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام حضرات!
تلویزیون اتاقم رو دادم به برادرزادم، حالا می‌خوام یه TVـه جدید بگیرم واسه اُتاق.
32 اینچ باشه، LED یا پلاسما بودنش تفاوتی نداره، بودجه هم محدودیت داره، یعنی یه چیزی باشه که خیلی گرون نباشه (بالای 2 تومن نباشه)، چیز داغونی هم نباشه!
اهل برند خاصی هم نیستم، سونی، سامسونگ، پاناسونیک ... هر چی که خوب باشه می‌خرم.

سلام افشین:d

بهرین 32 اینچ موجو تو ایران در حال حاضر samsung f6450 با گارانتی قیمت 1650 تومن

درود
عزيز اگه HD TV داشته باشين ميتونين شما هم ببينين.
از نظر کيفيت چون با فریم پایین پخش ميشه تو W904A زياد جالب نبود ولی تو 4K TV خيلی بهتره.(بخاطر Up Scale یعنی ارتقاء کیفیت)

SONY XPERIA Z2

البته اون فریم پایین به خاطر مشکل از پخش خودشون بود، روی 4K TV هم با فریم پایین پخش می‌شد. که الان دو روزی هست پخششون درست شده و من با یه TV سری پنج سامسونگ دارم خیلی راحت نگاه می‌کنم.

سلام افشین
yahoo_4.gif

بهرین 32 اینچ موجو تو ایران در حال حاضر samsung f6450 با گارانتی قیمت 1650 تومن

مرسی اوس سعید. دیگه به چیزی فکر نکنم؟ من الان می‌خوام زنگ بزنم واسم بیارن.

البته اون فریم پایین به خاطر مشکل از پخش خودشون بود، روی 4K TV هم با فریم پایین پخش می‌شد. که الان دو روزی هست پخششون درست شده و من با یه TV سری پنج سامسونگ دارم خیلی راحت نگاه می‌کنم.

مرسی اوس سعید. دیگه به چیزی فکر نکنم؟ من الان می‌خوام زنگ بزنم واسم بیارن.

نه بهترینش همینه بدون شک .

samsung سری 5 هستش که مدل های ضعیف تری هستن

sony w670 هست قیمت 1300 که خب سه بعدی نداره و 60 هرتز

lg ها هم هستن به علت کنتراست خیلی کم IPS ها کلا به کسی پیشنهاد نمیدم مثل مدل های la62100 که سه بعدی و 120 هرتزی هست قیمتش 1550 و مدل la66000 که اینم همینطور قیمتش 1700

بهترینشون همین سامسونگ f6450 از لحاظ کیفیت تصویر و همه موارد برتری داره نسبت به گزینه های دیگه

این مدل عمق رنگ مشکی و کنتراست بهتری نسبت به همه مدل های بالا داره و همچنین سه بعدی اکتیو و 120 هرتز واقعی برای روون سازی تصویر هم هست

البته ال جی های 2013 که در حال حضر تو ایران هست مشکل موشن بلور خیلی زیاد هم داره و تصویر تو گیم و حرکات سریع تار میشه همچنین رفلکس خیلی زیاد نور و عمق رنگ مشکلی خیلی بد . IPs ها مزیت که دارن زاویه دید هستش که از کنار ه تصویر افت نمیکنه

آخرین ویرایش:
نه بهترینش همینه بدون شک .

samsung سری 5 هستش که مدل های ضعیف تری هستن

sony w670 هست قیمت 1300 که خب سه بعدی نداره و 60 هرتز

lg ها هم هستن به علت کنتراست خیلی کم IPS ها کلا به کسی پیشنهاد نمیدم مثل مدل های la62100 که سه بعدی و 120 هرتزی هست قیمتش 1550 و مدل la66000 که اینم همینطور قیمتش 1700

بهترینشون همین سامسونگ f6450 از لحاظ کیفیت تصویر و همه موارد برتری داره نسبت به گزینه های دیگه

این مدل عمق رنگ مشکی و کنتراست بهتری نسبت به همه مدل های بالا داره و همچنین سه بعدی اکتیو و 120 هرتز واقعی برای روون سازی تصویر هم هست

دمت گرم. گفتم بیارن واسم.
البته من کُلاً 3D نمی‌بینم، دو دقیقه که می‌بینم سر درد شدید پیدا می‌کنم :d

دمت گرم. گفتم بیارن واسم.
البته من کُلاً 3D نمی‌بینم، دو دقیقه که می‌بینم سر درد شدید پیدا می‌کنم :d

آره سه بعدی برای تنوع خوبه مثلا سالی چند تا دونه فیلم ببینی حال میده . استفاده زیاد خوب نیست

خواهش میکنم:x

پست بالا هم ویرایش کردم در مورد ال جی بیشتر توضیح دادم تا خیالت راحت بشه

خرید سریعی داشتی انصافا اینجا هستن کسایی که چند ماهه هنوز نتونستن انتخاب کنن .:d

آره سه بعدی برای تنوع خوبه مثلا سالی چند تا دونه فیلم ببینی حال میده . استفاده زیاد خوب نیست

خواهش میکنم:x

پست بالا هم ویرایش کردم در مورد ال جی بیشتر توضیح دادم تا خیالت راحت بشه

خرید سریعی داشتی انصافا اینجا هستن کسایی که چند ماهه هنوز نتونستن انتخاب کنن .:d

خو دیگه شما این همه مطالعه کردی، وقت گذاشتی که ما دیگه بی‌خود نریم تو سایتا دنبال مشخصات و ... :d
کار رو باید به کاردان سپرد، پولش که آماده بود، فقط منتظر بودم مُدل مشخص شه :d
اونایی هم که خیلی حساسیت بخرج می‌دن ممکنه واسه خونه بخوان بخرن که خب حساسیت بیشتری می‌طلبه، من واسه اتاق خودم می‌خوام. مشکلی هم داشته باشه به خودم مربوطه و پولش رو هم خودم می‌دم :d

سلام دوستان عزیز

مدل تی وی من اینه
LG 55LA66000 3D TV

چرا کنسول بهش وصل میکنم مثلا تو بازی ماشین لگ میزنه ؟

لگ میزنه یعنی گیر میکنه ییهو؟

picture mode بزار رو حالت game تا اینپوت لگ به کمترین حدش برسه ببین درست میشه

اینجا باید باشه تغییرش بده

lb6300-config-1-medium.jpg

زیر 1 تومن نمیشه ...

تا یه تومن LG ln5400 با ارسال از بانه 1 تومن (البته این مدل پیشنهاد خوبی نیست)

بهتر از اون

samsung f5550 با گارانتی 1100 تومن

نه lg 5400 ورودی pc نداره 2 تا hdmi بدرد نمیخوره حداقل اگه pc داشت یه چیزی

سامسونگه خوبه 3 تا hdmi ورودی pc , و 1980*1080 قیمتش هم بد نیست 1100 اگه گیرم بیاد خوبه مانیتورش که الان از 2009 دارم بدبخت خوب کار داده ماشالله

یه توشیبا پیدا کردم led 2 hdmi 1 ورودی pc 850000 تومن ولی کیفیت تصویرش 1366×768

نه lg 5400 ورودی pc نداره 2 تا hdmi بدرد نمیخوره حداقل اگه pc داشت یه چیزی

سامسونگه خوبه 3 تا hdmi ورودی pc , و 1980*1080 قیمتش هم بد نیست 1100 اگه گیرم بیاد خوبه مانیتورش که الان از 2009 دارم بدبخت خوب کار داده ماشالله

یه توشیبا پیدا کردم led 2 hdmi 1 ورودی pc 850000 تومن ولی کیفیت تصویرش 1366×768

آهان اینم حرفیه اگه احتیاج داری به vga/d-sub

کیفیت زیر 1080 دیگه منسوخ شدس به نظرم

آره اون مدل سامسونگ از همه لحاظ بهتره

فروشگاه معتبر سراغ داری ؟

نه فروشگاه خاصی نمیشناسم باید بری تو امین حضور ایران بگردی

اما اینترنتی یه جا هست که 90 قیمتش بالاس:d

تلویزیون ال ای دی سامسونگ مدل: Samsung LED 32F5550 , سامسونگ : SAMSUNG- فروشگاه ارادو

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان یک TV 32 اینچی میخوام که ورودی pc هم داشته باشه کیفیت تصویر خیلی برام مهمه
بودجه تا 1500

پیشنهاد میدم بودجه افزایش بدی بهترین 32 موجود بگیری . قیمت با گارانتی 1650 . سه بعدی و 120 هرتزی

samsung f6450

اولویت دوم این مدل هستش با ارسال از بانه 1400 . 60 هرتزی پخش نکردن زیرونویس فارسی و دوتا hdmi

sony w670

خروجی pc هم ندارن هیچ کدومشون.این دیگه منسوخ شدس. نمیتونم مدل پایینتر بهتون معرفی کنم به دلیل خروجی pc
===============================
=============================

دو مدل سامسونگ 2014 سری H اومد فعلا

40H6390 قیمت 2350 که همرده پارسالش 40f6350 قیمتش 2100
48H6490 قیمت 3900 که همرده پارسالش 46f6450 قیمت 3650 . البته دو سایز کوچکتره

نتیجه میگیریم که 200 تومنی دارن گرونتر میفرونش سری جدید رو ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or