خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
تشکر از جوابت عزیز
اصولا برای بازی سایز بزرگ بهتر هست:d
بعدشم اصولا سه بعدی لازمه؟؟؟بعدی بازی ها سه بعدی هستن؟؟؟

اصولا و اساساً سه بعدی برای بازی فکر نمیکنم کلا جالب باشه و اکثر بازی ها هم ساپورت نمیکنن . این امکان بیشتر به درد چند وقت یه بار تفریحی فیلم دیدن میخوره . مثل مثلا فیلم جاذبه 2013 باهاش ببینی بره تا چند وقت دیگه

فرق بین مدل های F5550 و F5570 و F5590 سامسونگ در چی هستش؟

سونی w670 از هرسه این مدل ها بهتره؟

واسه گیم رو تلویزیونای پلاسما هم میشه حساب کرد یا کلا ال ای دی رو پیشنهاد میکنید؟ بازم مرسی.

- - -ویرایش - - -

سلام
f4590 خیلی مدل پایین و ضعیف حساب میشه . روزلیشن این مدل 768p هستش و اصلا به کار گیم نمیاد

آخه از سه جا پرسیدم گفتن فول اچ دیه! اما من خودمم لگوی فول اچ دیو ندیدم٬ شاید یه آپشن دیگه اشه :dواقعا مردم رو چی فرض میکنن بعضی فروشنده ها.

آخرین ویرایش:
یه چیز دیگه....مگه نمیگین پلاسما باید باشه و ال ای دی جواب نمیده!!!!
خوب شما که ال ای دی معرفی کردی!!!تازه سه بعدی هم هست
40" F6350 تلویزیون ال ای دی - مشخصات

جواب میده منتها پلاسما به واسطه کیفیت بهترش در بعضی زمینه ها سه بعدی بهتر جواب میده
نه سه بعدی نیست این اشتباه سامسونگ ایران هستش :d مدل 6350 تغییر اسم داده شده مدل جهانی 6300 هست
LED Smart TV 50" Serie F6300 - TECH SPECS | SAMSUNG
Samsung UNF6300 series review review - CNET

ظاهرا تو سایت سام سرویس هم این مدل رو 3d گفته بر خلاف کل دنیا:d اینو باید زنگ بزنم از سام سرویس بپرسم

به هرجهت باز هم تو سایز 40 و قیمت 2100 بهترین انتخابه و چیز دیگه نیست با این کیفیت

سلام آقا سعید فرق بین مدل های F5550 و F5570 و F5590 سامسونگ در چی هستش؟

سونی w670 از هرسه این مدل ها بهتره؟ بازم مرسی.
آخه از سه جا پرسیدم گفتن فول اچ دیه! شاید یه آپشن دیگه اشه

ما با سه تی وی طرف هستیم که از لحاظ کیفیت تصویر با هم یکی هستن ولی از لحاظ امگانات و قیمت یکم تفاوت دارن
f5550 که هوشمند نیست . خروجی هدفون نداره . wifi نداره . ورودی lan نداره . 2 تا hdmi داره
f5570 که هوشمند هست.خروجی هدفون نداره.wifi نداره دانگل wifi میخواد که سوا باید براش بگیری. ورودی lan نداره. 3 تا hdmi داره
f5590 که هوشمند هست.خروجی هدفون داره.wifi داره. ورودی lan داره. 3 تا hdmi.واینکه طراحی این مدل زیباتر و لوکس تره
قیمتاشونم بستگی به مدلی که میخریاز 1100 تا 1300 هستش

سونی w670 از هر سه مدل اینا تصویر بهتری داره

مدل اصلیشو که خود سامسونگ نوشته 768*1366 هست حالا دیگه نمیدونم
32" F4500 Wi-Fi Ready Smart HD LED TV - OVERVIEW | SAMSUNG

اینم سامسونگ ایران همین مدل توضیحاتش نوشته hd
http://www.samsungcenter.ir/لوازم-ص...ی-دی-سامسونگ/ال-ای-دی-32-اینچ-سامسونگ/32F4590

.

آخرین ویرایش:
1. بهترین تنظیمات کیفیت تصویر ps3 و led چی هست که با حداکثر کیفیت از بازیها لذت ببریم کسی میدونه ؟

2. من اینا تو tv برام مهمه

شفافیت تصویر

32 تا 42 اینچ

صدای خوب

خروجی تا hdmi 4

pc input

1080*1980 full hd

usb برام مهم نیست

گیرنده دیجیتال مهم نیست

سونی اگه باشه بهتره چون میخوام تا حد امکان با ps4 متچ باشه

1. بهترین تنظیمات کیفیت تصویر ps3 و led چی هست که با حداکثر کیفیت از بازیها لذت ببریم کسی میدونه ؟

2. من اینا تو tv برام مهمه

شفافیت تصویر

32 تا 42 اینچ

صدای خوب

خروجی تا hdmi 4

pc input

1080*1980 full hd

usb برام مهم نیست

گیرنده دیجیتال مهم نیست

سونی اگه باشه بهتره چون میخوام تا حد امکان با ps4 متچ باشه

سونی بخوای باشه 4 تا hdmi همون w800b سایز 42 هست 3 تومن

سامسونگ هم مدل f6450 هم سایز 32 و هم 40 هردو 4 تا دارن . برای 32 قیمت 1650 و 40 قیمت 2400

کیفیت هردو خیلی خوبه منتها سونی سه بعدی این مدل زیاد خوب نیست و قیمتش هم بالاس

@};-@};-سلام به همگی. من میخوام که کنسول رو به تلویزیونم وصل کنم ولی متاسفانه پورت HDMI نداره ولی من شنیدم که امکانش هست که از تبدیل سیم HDMI به RGB استفاده کنم. همچین چیزی ممکنه؟ اگر نه میتونم به مانیتورم وصلش کنم؟ ممنون میشم جواب بدید@};-

نظرتون در مورد این چیه:
Samsung 40F6450 - تلویزیون سامسونگ 40F6450
.........
در مقایسه با مدلی که خودتون پیشنهاد دادین؟؟؟ایا ارزش داره هزینه بیشتری کنم؟؟؟

البته که ارزش داره . منتها چون گفتی تا 2 تومن باشه من فقط 32 اینچ این مدل بهت پیشنهاد دادم . این مدل نسبت به 6350 عمق رنگ مشکلی و دقت رنگ و کنتراست بهتری داره . البته فرق خیلی نیستا ولی هست

@};-@};-سلام به همگی. من میخوام که کنسول رو به تلویزیونم وصل کنم ولی متاسفانه پورت HDMI نداره ولی من شنیدم که امکانش هست که از تبدیل سیم HDMI به RGB استفاده کنم. همچین چیزی ممکنه؟ اگر نه میتونم به مانیتورم وصلش کنم؟ ممنون میشم جواب بدید@};-
سلام
هم تی وی هم مانیتورت که پورت HDMI ندارن 50 50 هست که جواب بده یا نه . تبدیل بگیر تست کن ممکنه جواب بده . اما مانیتورهایی که HDCP ساپورت هستن معمولا با تبدیل جواب میدن .

یه w600 سونی پیدا کردم ۱۳۰۰ میگن با w670 فرقی نمیکنه اما یه کمی قدیمی تره. همینو بگیرم یا کیفیت w670 بیشتره؟

بررسی خاصی ازش پیدا نکردم . اما مشخصات دقیقا مثل هم هستش. ما فرض میزاریم که w670 شاید بهتر باشه...

حالا اگه اینو 1300 میتونی بگیری خوبه یعنی اگه کرایه راه و اینا نداره و کلا برات 1300 در میاد ارزش داره بخری

سونی بخوای باشه 4 تا hdmi همون w800b سایز 42 هست 3 تومن

سامسونگ هم مدل f6450 هم سایز 32 و هم 40 هردو 4 تا دارن . برای 32 قیمت 1650 و 40 قیمت 2400

کیفیت هردو خیلی خوبه منتها سونی سه بعدی این مدل زیاد خوب نیست و قیمتش هم بالاس

3 تومن زیاده تا 2 تومن میخوام بیشتر هزینه نکنم

3 تومن زیاده تا 2 تومن میخوام بیشتر هزینه نکنم

چیزی که میخوای با این بودجه 2 تومن و سایز بالای 40 شدنی نیست .

سامسونگ f6450 هم هست گفتم که 2400 قیمتش . یه سونی w700b هست که تو ایران هم نیومده تازه بیاد ببینیم چه قیمت میزنن زمانشم معلوم نیست

رو مدل های سطح پایین 4 تا hdmi نمیزارن . روی هم رفته سونی تو ایران گرون فروخته میشه(حتی بانه) و زیر w800b هم 4 تا hdmi نداره فعلا ...

چیزی که میخوای با این بودجه 2 تومن و سایز بالای 40 شدنی نیست .

سامسونگ f6450 هم هست گفتم که 2400 قیمتش . یه سونی w700b هست که تو ایران هم نیومده تازه بیاد ببینیم چه قیمت میزنن زمانشم معلوم نیست

رو مدل های سطح پایین 4 تا hdmi نمیزارن . روی هم رفته سونی تو ایران گرون فروخته میشه(حتی بانه) و زیر w800b هم 4 تا hdmi نداره فعلا ...

دوست عزیز led بهتره یا lcd یا پلاسما واسه بازی ؟

یکی از نقص های تلویزیون های سونی عدم پشتیبانی از زیرنویس فارسیه؛ حالا این آموزش اجرای زیرنویس فارسی در تلویزیون های سونی هستش؛ بدون هارکدینگ یا چسبوندن زیرنویس با نرم افزارهای کانورتر:

نمایش زیر نویس فارسی فیلم در تلویزیون سونی از روی فلش مموری

کسی اطلاعی داره که این روش جواب میده یا نه؟ از دوستانی که سونی دارند کسی این روش رو تست کرده؟

دوست عزیز led بهتره یا lcd یا پلاسما واسه بازی ؟

LCD ها کلا از رده خارج هستن و دیگه نه تولید میشن نه پیشرفت دارن . (البته به اسم led دارن تولید میشن اما خب نور پس زمینه عوض شده و led شده و خیلی سال میگذره . دیگه lcd کاملا تاریخ گذشتس)

در بین led و plasma مهم این نیست . ممکنه یه پلاسمایی از یه led بهتر باشه یا برعکس . اما تو ایران plasma سری جدید و رده بالا وارد نشدن پس Led بهترین انتخابه

یکی از نقص های تلویزیون های سونی عدم پشتیبانی از زیرنویس فارسیه؛ حالا این آموزش اجرای زیرنویس فارسی در تلویزیون های سونی هستش؛ بدون هارکدینگ یا چسبوندن زیرنویس با نرم افزارهای کانورتر:

نمایش زیر نویس فارسی فیلم در تلویزیون سونی از روی فلش مموری

کسی اطلاعی داره که این روش جواب میده یا نه؟ از دوستانی که سونی دارند کسی این روش رو تست کرده؟

من سونی ندارم ولی سونی دوست دارم:d

لینکت که خرابه اما اگه اون روش وابسته به کامپیوتر و وایرلس هست و برنامه PS3 Media Server آره تنها روشی که جواب میده هستش

LCD ها کلا از رده خارج هستن و دیگه نه تولید میشن نه پیشرفت دارن . (البته به اسم led دارن تولید میشن اما خب نور پس زمینه عوض شده و led شده و خیلی سال میگذره . دیگه lcd کاملا تاریخ گذشتس)

در بین led و plasma مهم این نیست . ممکنه یه پلاسمایی از یه led بهتر باشه یا برعکس . اما تو ایران plasma سری جدید و رده بالا وارد نشدن پس Led بهترین انتخابه

من سونی ندارم ولی سونی دوست دارم:d

لینکت که خرابه اما اگه اون روش وابسته به کامپیوتر و وایرلس هست و برنامه PS3 Media Server آره تنها روشی که جواب میده هستش

آره ببخشید؛نه این روش خیلی راحت تره اینم لینک درستش:

نمایش زیر نویس فارسی فیلم در تلویزیون سونی از روی فلش مموری | انجمنهای پرشین تولز

جواب میده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or