خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
راجع به الجي يكم تند ميرياا:)

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

ال جی خودش صاحب تکنولوژی و پنل خیلی از برند ها رو تولید میکنه اما خب خودش داره ips توسعه میده

اومده زاویه دید زیاد کرده خب درسته . بعد میگه که دقت رنگ مال ما خیلی زیاده که خب مال سامسونگ دست کمی نداره و میگه تاری تصویر ندارم که خب سامسونگ 2013 که برتر بود 2014 هم باز در یه حد هستن . میگه مال ما فشار بدی محکم رو پنل رنگ ها قاطی نمیشه(چقدر هم مهمه واقعا) از اون طرف نمیگه کنتراست و رنگ مشکلی برگردوندیم به 5 سال پیش

این سه تا عکس از سه مدل تقریبا همرده و سه مارک مختلف و تولید 2014 با هم مقایسه کن . عمق رنگ مشکی و تضادرنگ و نورانی و پر نور بودن محیط این عکس فیلم skyfall با هم مقایسه کن

samsung h6350

h6350-dark-room-medium.jpg

LG lb6300

lb6300-dark-room-medium.jpg

sony w800b

w800b-dark-room-medium.jpg

از بالای مانیتور وایسا نگاه کن تا قشنگ مشخص بشه

دمت گرم سعيد واقعا تحليل گر قابلي هستي فدات شم..

من LM76100 lg دارم..براي one چطوره؟يه سري تنظيمات براي بازي ميخام كه كاستوم كنم خودم..ميتوني كمكً كني؟

در ضمن در عين شگفتي اين مدل كه ١٠ ماه قبل خريدم خروجي هدفون نداره!چيكا كنم؟:(

دمت گرم سعيد واقعا تحليل گر قابلي هستي فدات شم..

من LM76100 lg دارم..براي one چطوره؟يه سري تنظيمات براي بازي ميخام كه كاستوم كنم خودم..ميتوني كمكً كني؟

در ضمن در عين شگفتي اين مدل كه ١٠ ماه قبل خريدم خروجي هدفون نداره!چيكا كنم؟:(

خواهش میکنم نه بابا تحلیلگرم کجا بود همینجوری سطحی:x:d

برای صدا دوتا راه داری که باید ببینی کدوم پیدا میکنی و جواب میده

اول یه کابل optical میخوای و تبدیل اپتیکال به rca انالوگ و سپس تبدیلش به ورودی 3.5 میلی

31WD9pEoztL.jpg

41yLqPOU6bL.jpg

راه حل دوم همین کابل دومی مستقیم وصل میکنی به audio pc پشت تلویزیون و هدفون بهش وصل میکنی

lb6300-inputs-back-medium.jpg

برای تنظیم تلویزیون یه حالت هستش که تو بررسی ها تنظیم میکنن و بیشتر امکانات اضافه تلویزیون خاموش میکنن و یه تصویر صاف و دست نخورده میگیرن برای تست که البته برای کار با کامپیوتر هم مناسبه

مثل این برای lm7600

LG 55LM7600 Calibrations and Picture Settings (also 47LM7600)

یه مدل هم هست که باید خودت تنظیم کنی و وقت بزاری از این سایت

LCD monitor test images
یا دانلود کل عکس ها و ریختن تو فلش وصل کردن به تلویزیون
http://www.lagom.nl/lcd-test/lagom-lcd-test.zip

برای تنظیم هم ائل تنظیمات ریست بده بده بزار روی استاندار یا معمولی بعد Contrast و Backlight پر کن . بعد با این عکس سیاه ترین حالتی که همرو میتونی از هم تفکیک کنی و سفید ترین رو پیدا بکن البته با کمک سه آپشن Dynamic Contrast . Black Level . LED Local Dimming و اگر هم اشباه شد میتونی تا جایی که سفید و سیاه بهم نریزه Brightness زیاد کنی و دوباره اون سه اپشن رو اضافه کنی تا جایی که دیگه بیشترش کنی خراب بشه

blacktest.png

whitetest.png

برای رنگ هم از این عکس استفاده بکن تا جایی رنگ زیاد بکن که این طیف رنگ ها بتونی از هم تفکیک بکنی و رده های بینشون مشخص باشه و اشباه نشه
colorbands.png

بدون زوم کردن به عکس شارپ و تیزی تصویر انقدر زیاد کن تا جایی که جزییات از دست ندی

sharpness-d.png

این تنظیمات اصلی و قلقش بود

برای تمایل رنگ مثلا به قرمز میزنه یا آبی و.. یه تصویر سفید بهش بده (میتونی وصل کنی پی سی و مای کامپیوتر) بعد دقت کن سفید به رنگ خاصی تمایل آگه داره در قسمت Color Tint BALANCE تنظیم کن و رنگ قرمز و ابی و سبز کم و زیاد کن

اين كابل دوم كه دو سر سفيد و قرمز داره رو از كجا بگيرم؟

صوتی و تصویریا باید بپرسی

اگه تهرانی من یه جا میشناسم بین پاساژ رضا و ایران تا دلت بخواد از این تبدیل مبدیلا داره . خواستی بگو شمارش بدم ببین داره

بچه ها بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
LG - 23" - IPS 23EA63V
asus mx239h

برای کار حرفه ای و طراحی اینا میخوای دقت رنگ مدل ال جی فوق العاده هستش و این مدل ایسوس هم دقت رنگ به پای اون نمیرسه ولی کنتراست mx239h تقریبا دو برابر ال جی هست . پس اولویت با ال جی برای طراحی و کارهای مربوط به رنگ . برای بازی هم که هر دو 15 میلی واقعی هستن تقریبا و تاری تصویر دارن

LG Flatron 27EA83: Review
Asus MX279H: Review

آقا پاک دیوانه شدم رفت همین که عکس اتاقو تو تی وی میبینم دلم میخواد با یه لگد تی وی رو پرت کنم اونور مجبورم با یه لامپ خیلی ضعیف بازی کنم که زیاد نره رو اعصاب هر چی نور کمتر باشه آینه بودنشم کمتره :d
میگم این
W670 هم مثله این تی وی براقه؟ اینطور که تو عکس هاش دیدم اینم اندازه همین تی وی ما براقه قیمتش چنده؟

صوتی و تصویریا باید بپرسی

اگه تهرانی من یه جا میشناسم بین پاساژ رضا و ایران تا دلت بخواد از این تبدیل مبدیلا داره . خواستی بگو شمارش بدم ببین داره

برای کار حرفه ای و طراحی اینا میخوای دقت رنگ مدل ال جی فوق العاده هستش و این مدل ایسوس هم دقت رنگ به پای اون نمیرسه ولی کنتراست mx239h تقریبا دو برابر ال جی هست . پس اولویت با ال جی برای طراحی و کارهای مربوط به رنگ . برای بازی هم که هر دو 15 میلی واقعی هستن تقریبا و تاری تصویر دارن

LG Flatron 27EA83: Review
Asus MX279H: Review
پس این طور که میگین هیچ کدوم به درد بازی نمیخورن .با این بودجه چی پیشنهاد میکنید؟

آقا پاک دیوانه شدم رفت همین که عکس اتاقو تو تی وی میبینم دلم میخواد با یه لگد تی وی رو پرت کنم اونور مجبورم با یه لامپ خیلی ضعیف بازی کنم که زیاد نره رو اعصاب هر چی نور کمتر باشه آینه بودنشم کمتره :d
میگم این
W670 هم مثله این تی وی براقه؟ اینطور که تو عکس هاش دیدم اینم اندازه همین تی وی ما براقه قیمتش چنده؟

خیلی خودتو داری اذیت میکنی! خوبه که فیلم ترسناک میبینی پشت پنجره رو هم میتونی ببینی که یه دفه خواست روحه غافلگیرت کنه جا خالی بدی:d
w670 نیمه مات هستش وقتی خاموشه تصو خودت و نور یه چیزایی قاطی پاتی پیداس اما واضح نه . ولی وقتی روشن میکنی نور اتاق برنمیگردونه و دیگه چیزی دیده نمیشه(یعنی صفر که نیست ولی خیلی کمه) نور خورشید ولی قشنگ داغون میکنه تاریک میشه
قیمت 1320 با 100 که بیارن برات تهران میشه 1420 خیرش ببینی

blacklight و contrast زیاد کن کمتر بشه

پس این طور که میگین هیچ کدوم به درد بازی نمیخورن .با این بودجه چی پیشنهاد میکنید؟

جدی برای بازی میخواستی:| من اون دو مدل دیدم وگفتی بین این دو کدوم گفتم کارت طراحی هست دست گذاشتی رو این مدل ها:d

vx228h قیمت 720
vx238h قیمت 820
vn247h قیمت 860

هر سه در یک سطح هستن سر سه سایز مختلف ببین کدومش به کارت میاد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or