Edsel
کاربر سایت
دوستان مانیتور خوب ترجیحا زیر ۷۰۰ هزار تومن چی پیشنهاد میکنین؟ ترجیحا صفحه ی بزرگی داشته باشه.
22اینچ فول میتونی بگیری . ولی 27اینچ ایکس ویژن هست با این بودجه ولی فول نی بره 2011 هم هستن . .
دوستان مانیتور خوب ترجیحا زیر ۷۰۰ هزار تومن چی پیشنهاد میکنین؟ ترجیحا صفحه ی بزرگی داشته باشه.
بله مانیتوره خوبی هست و از حداکثر کیفیت ps4 پشتیبانی میکنه.enjoy
راجع به هرتز هم رو حالت 1080p تا60 هرتز میگیره.تو رزولوشن های پایین تر شاید تا 75هرتز هم داشته باشه.
سلام. من این تلویزیون رو ندارم .ولی یه چیزی ؟! منظورتون از تست چی هست ؟! نرم افزار یا پخش فیلم یا همچین چیزی ؟!
حامل خبر بسیار بدی هستم برای خیلی از دوستان سایت که sony w670 خریدن
متاسفانه طی تستی که روی این مدل با لپ تاپ داشتم متوجه شدم که این تلویزیون 50/60 هرتزی هستش و فقط اسکن نور پس زمینه داره و تکرار فریم نداره .
اگه 1080p باشه یعنی فول اچ دی به احتمال زیاد تی وی شما 1080i هست.سلام به همه
من از کجا بفهم تلوزیونم فول اچ دی هست یا نه؟ کابل اچ دی آم ای داره البته ال سی دی سامسونگ برای 7 سال پیش
من کیسم رو وصل کرده بودم رزلوشن کامپیوتر رو گذاشتم رو 1080 نشون می داد مشکلی نداشت یعنی تلوزیون فول اچ دی ؟
اگه 1080p باشه یعنی فول اچ دی به احتمال زیاد تی وی شما 1080i هست.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
سلام. من این تلویزیون رو ندارم .ولی یه چیزی ؟! منظورتون از تست چی هست ؟! نرم افزار یا پخش فیلم یا همچین چیزی ؟!
لطف می کنید جواب بدین
من الان یک عکس فول اچ دی داخل فلش ریختم وتلويزيون بالا آورده این یعنی تلوزیونم فول اچ دی ؟ ممنون
Samsung ولی چون برای 7 سال پیشه جعبش رو انداختمدادا تلوزیون شما فول هست فقط i هست . ما یه تلوزون داشتیم فول نبود ولی 1080 میزد اون گوشه![]()
بازی ـه فول ب ندرست هست مثل گرنتوریسمو بقیه رو 720 P هستن معمولا
مدل تی وی ت چیه دقیقا؟
سعید جان شما اینقدر راجع به تی وی و مشخصات فنیشون جستجو کردی که آخرش هنگیدی:d*************
حامل خبر بسیار بدی هستم برای خیلی از دوستان سایت که sony w670 خریدن
متاسفانه طی تستی که روی این مدل با لپ تاپ داشتم متوجه شدم که این تلویزیون 50/60 هرتزی هستش و فقط اسکن نور پس زمینه داره و تکرار فریم نداره .
البته اینجا هم اشاره کرده بود اما من فکر کردم w650 مدل پایینتر هستش ولی همون هستش فقط سفارش آمریکا
Sony KDL-50W656A: Review
با لپ تاپ وصل کردم به تی وی و رزولیشن تصویر گذاشتم 1080p و روی 60 هرتز و همچنین 1080i و 50 هرتز و motionflow فعال کردم تست کردم ابتدا رو این پیج و تشخیص داد که 60 فریم برای 1080p و 50 فریم برای 1080i هستش و در واقع هیچ تغییر و افزایش فریم ایجاد نشده بود
http://www.testufo.com/#test=frameskipping
با برنامه potplayer و fraps یه فیلم تست کردم و motionflow فعال کردم و هیچ تغییری در فریم رخ نداد و همون 24 فریم خود فیلم موندش
لپ تاپ lenovo G500 و کابل hdmi 1.4 . روی هر دو hdmi تلویزیون تست کردم
دوربین مخفیه؟ :dمن الان یک عکس فول اچ دی داخل فلش ریختم وتلويزيون بالا آورده این یعنی تلوزیونم فول اچ دی ؟ ممنون
عزیز چرا اطلاع غلط میدی به مردم؟دادا تلوزیون شما فول هست فقط i هست . ما یه تلوزون داشتیم فول نبود ولی 1080 میزد اون گوشه![]()
بازی ـه فول ب ندرست هست مثل گرنتوریسمو بقیه رو 720 P هستن معمولا
مدل تی وی ت چیه دقیقا؟
بله ولی زیاد به کارتون نمیاد.مثلا مانیتور هایی هست که 120 هرتز باشن و 3d ساپورت.ممنون.
الان مانیتور و تلویزیون هایی هم اومده که بالاتراز این رو هم ساپورت کنن؟
Sent from my C6603 using Tapatalk
سعید جان شما اینقدر راجع به تی وی و مشخصات فنیشون جستجو کردی که آخرش هنگیدی
این دو مدل فرق دارن.w670 تو همه جا همین اسمو داره.ولی w904 برای آسیاس ولی w905 برای آمریکا.بگذریم.
یه نکته دیگه اینکه حتی w650 هم 120هرتز و موشن فلور 200 داره طبق اونچیزی که تو سایت سونی زده بود!
ببین داداش فرپس فقط تعداد فریم فیلم رو نشون میده و کاری به هرتز تی وی یا مانیتور نداره.مثلا اگر فیلم 24فریمی داشته باشید و رو تی وی با موشن فلور تا 800هرتز هم بالا برده باشید! بازم 24 فریم نشون میده.در واقع فرپس خروجی سخت افزار رو نشون میده
شما اگر یه بازی نسبتا قدیمی(برای اجرای راحت و فریم دادن بالا) داشته باشی و رو w670 اجراش کنی و vsync رو هم off کنی اونوقت شاید متوجه هرتز 120 تی وی بشی.(گفتم شاید چون واقعا تشخیص دادن نرمی 60فریم و 120 فریم خیلی سخته بدلیل ساختار چشم انسان)
اون سایته رو هم گفتم جوک چون خودم هم لپتاپو وصل کردم و 60 فریم بیشتر نشون نداد رو w904
یه نکته دیگه اینکه حتی w650 هم 120هرتز و موشن فلور 200 داره طبق اونچیزی که تو سایت سونی زده بود!
پیشنهاد میکنم یبار دیگه لپتاتو به تی وی وصل کنی و فیلم رو پخش کنی و اینبار از رو تنظیمات موشن فلور رو روشن و خاموش کنی تا تفاوت رو احساس کنی.