خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوستان من فعلا tv برای ps4 گرفتم Samsung 46f8880 ولی فعلا بودجه اجازه نمیده ps4 بگیرم :d البته یکم پشیمونم چرا sony w904 نگرفتم چون میگن کیفیتش بهتره ولی چون زیرنویس فارسی نمیخوند samsung گرفتم
یه کم تحقیق واسه بهترین تنضیمات تصویر کردم اکثرا میگفتن تصویر رو حالت movie باید باشه و بدترین حالت dynamic هست بعدشم تمام امکانات دیگه رو هم باید off کنین مثل motion plus - noise ******ing و غیره و sharpness هم باید 0 باشه من این کارا رو کردم با ps3 یه کم بازی کردم میتونم بگم بدترین تجربه رو داشتم:-&
سوال من اینه که چرا همه چیزو باید off کنم ؟ خوب یه تلویزیون میگرفتم که این امکاناتو نداشته باشه 6 تومنم قیمتش نباشه
بعدم اینکه به نظر خودم بهترین حالت تصویر dynamic بود میشه دوستانی که این تلویزیون رو دارن بگن تنظیماتو رو چی میزارن ؟؟ کنتراست و backlight رو رو چند بزارم ؟

دوستان من شنیدم w804 سونی برای بازی خیلی خوبه فقط تو انتخابتون دقت کنید من با مانیتور led 20 اینچی بازی کردم تو tv led 42 هم بازی کردم خیلی فرق داره هم کیفیت هم همه چیزش
تو مانیتور انگار یجوری بود فکر کردم بازی مشکل فریم داره(watch dogs) چون کلا یحوری بود اما تو tv خیلی خوب بود چه برسه tv خوبی هم داشته باشد
و اینکه سونی به نظرم بهتره چون عمر کیفیت دستگاه هاش از بقیه جدا بالاتره گول دوربینو ریموت جادویی و اینارو نخورید چون کسی که ps4 داره نمیره با دوربین tv بازی کنه یا با کنترلش!!! مهم کیفیت و عمر دستگاس

دوستان من شنیدم w804 سونی برای بازی خیلی خوبه فقط تو انتخابتون دقت کنید من با مانیتور led 20 اینچی بازی کردم تو tv led 42 هم بازی کردم خیلی فرق داره هم کیفیت هم همه چیزش
تو مانیتور انگار یجوری بود فکر کردم بازی مشکل فریم داره(watch dogs) چون کلا یحوری بود اما تو tv خیلی خوب بود چه برسه tv خوبی هم داشته باشد
و اینکه سونی به نظرم بهتره چون عمر کیفیت دستگاه هاش از بقیه جدا بالاتره گول دوربینو ریموت جادویی و اینارو نخورید چون کسی که ps4 داره نمیره با دوربین tv بازی کنه یا با کنترلش!!! مهم کیفیت و عمر دستگاس

دوربين تي وي چيه؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

دوستانی که لپ تاپ دارند یا کیس نزدیک TV دارن نگران زیرنویس فارسی Sony نباشند خیلی راحت میتونند با کابل HDMI خروجی بدن به Sony و به راحتی نوع فونت و سایز فونت رو از سورس تغییر بدن

دوستان من فعلا tv برای ps4 گرفتم Samsung 46f8880 ولی فعلا بودجه اجازه نمیده ps4 بگیرم :d البته یکم پشیمونم چرا sony w904 نگرفتم چون میگن کیفیتش بهتره ولی چون زیرنویس فارسی نمیخوند samsung گرفتم
یه کم تحقیق واسه بهترین تنضیمات تصویر کردم اکثرا میگفتن تصویر رو حالت movie باید باشه و بدترین حالت dynamic هست بعدشم تمام امکانات دیگه رو هم باید off کنین مثل motion plus - noise ******ing و غیره و sharpness هم باید 0 باشه من این کارا رو کردم با ps3 یه کم بازی کردم میتونم بگم بدترین تجربه رو داشتم:-&
سوال من اینه که چرا همه چیزو باید off کنم ؟ خوب یه تلویزیون میگرفتم که این امکاناتو نداشته باشه 6 تومنم قیمتش نباشه
بعدم اینکه به نظر خودم بهترین حالت تصویر dynamic بود میشه دوستانی که این تلویزیون رو دارن بگن تنظیماتو رو چی میزارن ؟؟ کنتراست و backlight رو رو چند بزارم ؟
دوست عزیز همسشه تنظیمات tv رو روی حالت استاندارد تنظیم کن.اپشن های دیگه رو خودت به صورت دستی تغییر بده.

دوستان به مانیتور دارم و این اطلاعات رو از توی مشخصات فنیش رفتم پیدا کردم:
[TABLE="class: SpecTable"]
[TR]
[TD="class: HeaderSpecTabTitle"]Display Features

[TD="class: HeaderSpecTabDescription"][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [TABLE="class: SpecTable"]
[TR]
[TD="class: SpecTabTitle"] Horizontal Frequency (KHz)[/TD]
[TD="class: SpecTabDescription"] 30~83[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [TABLE="class: SpecTable"]
[TR]
[TD="class: SpecTabTitle"] Vertical Frequency (Hz)[/TD]
[TD="class: SpecTabDescription"] 56~75[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

این یعنی این که من نگران فریم نباشم و تا 75 تا رو ساپورت میکنه ؟ بازی ها راحت به صورت 1080p و 60 فریم بر ثانیه روش با کابل HDMI اجرا میشن ؟
یعنی بالاترین کیفیت تصویر رو من میتونم با ps4 بگیرم دیگه ؟ یا این که بالاتر از اینم هست که ماله من قابلیتشو نداره ؟

ممنون

یک فروَند W670a خریداری شد . . . .

ب نظرم شرف داره ب سامسونگ 6450یی که 20جور قیمت دادن یه 32اینچشو! ! ! ! سامسونگ 32اینچ 400 هرتز! ! ! ! LOL کولن سامسونگ موجبات خنده ست

سونی نباشد تَن مَن مَباد . . .

آخرین ویرایش:
سلام این دوستمون یه سری تنظیمات داره برای F8880 تو این تاپیک ببین بدردت میخوره:

LG E2391vr هستش.
بله مانیتوره خوبی هست و از حداکثر کیفیت ps4 پشتیبانی میکنه.enjoy
راجع به هرتز هم رو حالت 1080p تا60 هرتز میگیره.تو رزولوشن های پایین تر شاید تا 75هرتز هم داشته باشه.

- - -ویرایش - - -

دوستان مانیتور خوب ترجیحا زیر ۷۰۰ هزار تومن چی پیشنهاد میکنین؟ ترجیحا صفحه ی بزرگی داشته باشه.
ایسوس vn247h یکی از بهترین مانیتوراس برای گیم فقط 200 تومن بیشتر از بودجتونه.
اینم مشخصاتش:
http://lioncomputer.ir/product/3285/ASUS%20VN247H%20LED%2024inch%20Monitor/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or