خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
یه مختصر توضیحی درباره کنتراست میدی؟ من تو کاره تی وی نیستم سر در نمیارم

کنتراست تضاد(نسبت) رنگ مشکی به سفید هستش که همه رنگ های بین این دو رنگ شامل میشه

images

images

به زبون خودمون بهت بگم بیشترین و رو اعصاب ترین چیزی که ما خودمون معمولا تجربش کردیم اینه که فیلم داری میبین محیط تیره هستش بعد قیافه و اشیا هم تیره میشن جوی فکر میکنی انی چرا انقدر تاریکه میای نور و اینا زیاد میکنی بعد احساس میکنی زیاد سفیده! یعنی هرکار میکنی نسبت درست نمیشه . البته این مشکل تو بهترین مدل ها هم هست ولی OLED ها اوکی هستن که خیلی گرونن و یا پلاسما مدل های بالا که تو ایران نوارد نمیشن اصلا دیگه

ال جی چون کلا پنل تولیدیش مشکل کنتراست کم داره مجبور شده به نظر من از پنل براق استفاده کنه چون پنل نمیه مات خودش کنتراست و روشنایی کم میکنه و ال جی دیگه جایی برای کم شدن کنتراست نداشته و اگه پنل نمیه مات میزد کنتراست میومد خیلی میومد زیر 1:500 و دیگه فاجعه میشد

اینم یه بررسی lg la6600 که واژه Extremely low contrast براش استفاده کرده

و مشکل موشن بلور تاری تصویر

LG_LA660S_reactivite-ec.jpg

اینم لینک بررسی

LG 42LA660V: Review

خب بن شدی:d لگ به response time و تاری تصویر ربطی نداره . مشکل تاخیر و اینپوت لگ داشته احتمالا

خب الان که دقیق نگاه کردم هم vn هم vx مدل 27 اینچ هستش تو ایران و فروشگاه های اینترنتی اما توی سایز 27 هر دو IPS هستن اگه میخوای که هر دو هستش .

در مورد کیفیت این دو سری در یه حد هستن و به خاطر قیمت به کارایی سری vn ارزونتره. vx مدل بالاتره و در یه حد هستن

VX279H دوتا hdmi داره و یه دونه d-sub قیمت تو رایان صبا زده 1365 لیون هم زده 1285 اسپیکر این 2 تا 1.5 واتی
VN279Q یه hdmi داره یه دونه d-sub قیمت تو رایان صبا زده 1310 اسپیکر این 2تا 2 واتی هست

فرق کنتراستشون هم که تبلیغاتی و الکیه . هر دو ips هستن . طراحی ظاهریشون هم فرق میکنه

صفحه براق مثل اینه تصویر قشنگ تر و زنده تر نشون میده اما مشکل نور و رفلکس داره و یه عیب حساب میشه که همین باعث میشه نور که بیفته کیفیت تصویر خراب میشه . هرچی کدر تر باشه روی کیفیت تصویر هم اثر میذاره . معمولا نه خیلی کدرش میکنن نه خیلی مثل اینه که تعادل حفط بشه اما خب ال جی ترجیح داده که پز زنده بودن رنگ ها رو بده و بتونه کمبود کنتراست رو با این روش جبران بکنه

نه دیگه از تی وی 6 سال پیش که بهتر هستش:d نسبت به مدل های امروزی این مشکلات رو داره . این رفکلس نورشم سعی کن پشت پرده ای زخیم بزنی مشکل تا حدودی حل میشه و میتونی بازی کنی

- - -ویرایش - - -

در یه حد هستن vx گزونتره. بهتر نباشه بدتر نیست خیالت راحت
vn247h به خاطر قیمت به کارایی توصیه میشه نسبت به قیمت vx238h

اون مشکلات داره دیگه حالا خریدی رفته ولی انتخاب های بهتری بود ولی الان که اینو داری همینم از تی وی قدیمی بهتره بازی کنی حالش ببر

يه مانيتور ١٣٠٠٠٠ تومن؟؟؟گرونه كه..مگه خيلي خفنه؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

يه مانيتور ١٣٠٠٠٠ تومن؟؟؟گرونه كه..مگه خيلي خفنه؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

کیفیت هیچ چیز خاصی نداره فقط سایز 27 هست همین ... تی وی با کیفیت تر هستش همین w670 خیلی بهتره قیمتشم 1300 هست

مانیتور فقط همین 700 800 تومنیا خوبه :d وگرنه بودجه بیشتر میکنی tv میخری

قیمتش 250 تا 300 دلاره

Amazon.com: ASUS VN279Q 27-Inch Screen LCD Monitor: Computers & Accessories

خب اقا من تصمیم رو گرفتم asus vx238H میگیرم . فقط دوستان مطمعن باشم این مانیتور ساپورت میکنه کامل ps4 رو ؟ چون تنها دلیلی که میخوام بخرم واسه ps4 هست :)

تا منظورت از ساپورت چی باشه ... نشون میده دیگه قطعا در حد خیلی تی وی ها نیست ولی خوبه. تو مانیتورها انتخاب بهتر و با کیفیت تری نداری

فقط یه چیز میتونم بهت بگم اونم اینکه شما اگه مانیتور داری که وصل میشه به ps4 با همون استفاده کن به جاش پول جمع کن برای tv وگرنه همین بخر. 2014 هم که بازی خاصی نیست که از دست بدی کیفیت بالارو

تا منظورت از ساپورت چی باشه ... نشون میده دیگه قطعا در حد خیلی تی وی ها نیست ولی خوبه. تو مانیتورها انتخاب بهتر و با کیفیت تری نداری

فقط یه چیز میتونم بهت بگم اونم اینکه شما اگه مانیتور داری که وصل میشه به ps4 با همون استفاده کن به جاش پول جمع کن برای tv وگرنه همین بخر. 2014 هم که بازی خاصی نیست که از دست بدی کیفیت بالارو
درسته منم تایید میکنم.اگر فضاشو داری سایز بالای 24 اینچ بگیر چون از لذت بازی کاسته میشه.
اگه بتونی تا 1400 خرج کنی و 32 سونی بگیری عالیه هم میشه ازش به عنوان مانیتور استفاده کرد هم تی وی.امتحان خودشم پس داده.قیمتشم عالیه.

امان از بی پولی :دی
همین مانیتور هم با 1000 زحمت میخوام بخرم . فقط میخوام بدونم که خریدم فردا با مشکل بر نخورم که ساپورت نکنه ps4 رو حالا چه از لحاظ تصویر و چه .... .
راستی برای صدا باید چیکار کرد ؟
بعد میتونم ps4 و pc رو هردو به مانیتور وصل کنم و هروقت خواستم از هرکودوم استفاده کنم ؟ :دی
مثل تلویزیون که کانال 1 میره ماهواره کانال 2 میره ps4 دیگ اینطوری :دی

پ.ن : راستی دوستان میدونم اینجا جاش نیست و خلافه قوانینه ولی خب دهنم سرویس شد از بس گشتم :دی . دوستان به نظر شما کودوم از این سایت ها ازش خرید کنم بهتره ؟ Asuscenter.ir یا rayansaba.com . من از لحاظ پشتیبانی برای گارانتی اینا هم برام مهمه ساپورت کنن . برای اینکه تبلیغ نشه این مورد رو نظرتون رو برام پ.خ کنید ممنون :)

آخرین ویرایش:
اين دوستم ن تنظيمات بازي براي سوني گفت كه عالي بود براي ال جي ٤٢ اينچ چه تنظيماتي توصيه مكنين؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

کیفیت هیچ چیز خاصی نداره فقط سایز 27 هست همین ... تی وی با کیفیت تر هستش همین w670 خیلی بهتره قیمتشم 1300 هست

مانیتور فقط همین 700 800 تومنیا خوبه :d وگرنه بودجه بیشتر میکنی tv میخری

قیمتش 250 تا 300 دلاره

Amazon.com: ASUS VN279Q 27-Inch Screen LCD Monitor: Computers & Accessories

خب همين ٧٠٠ ٨٠٠ تومني بهترين مارك كدومه؟

Last edited by a moderator:
با این رزولیشن 1360x768 رو مانیتور 32 سامسونگ مشکل حادی ندارم؟ یعنی منظورم اینه میتونم بازی هایِ ps4 رو روش اجرا کنم.تفاوتش تو 1080 زیاده؟

امان از بی پولی :دی
همین مانیتور هم با 1000 زحمت میخوام بخرم . فقط میخوام بدونم که خریدم فردا با مشکل بر نخورم که ساپورت نکنه ps4 رو حالا چه از لحاظ تصویر و چه .... .
راستی برای صدا باید چیکار کرد ؟
بعد میتونم ps4 و pc رو هردو به مانیتور وصل کنم و هروقت خواستم از هرکودوم استفاده کنم ؟ :دی
مثل تلویزیون که کانال 1 میره ماهواره کانال 2 میره ps4 دیگ اینطوری :دی

پ.ن : راستی دوستان میدونم اینجا جاش نیست و خلافه قوانینه ولی خب دهنم سرویس شد از بس گشتم :دی . دوستان به نظر شما کودوم از این سایت ها ازش خرید کنم بهتره ؟ Asuscenter.ir یا rayansaba.com . من از لحاظ پشتیبانی برای گارانتی اینا هم برام مهمه ساپورت کنن . برای اینکه تبلیغ نشه این مورد رو نظرتون رو برام پ.خ کنید ممنون :)

نه خیالت راحت مشکلی نداره با ps4

صدا خروجی هدفون داره . با hdmi وصل میکنی به ps4 حالا صدا رو هم میفرسته به مانیتور که از اسپیکراش صدا میشده و یا یه خروجی هدفون 3.5 میلیمتری (همون خروجی معمولیا) داری بهش میتونی هدفون وصل کنی یا اسپیکرت که اکثرا این خروجی دارن بهش وصل کنی

آره میشه هم مانیتورت بشه هم وصلش کنی به ps4 با یه دکمه جا به جا میشی

من ترجیح میدم از لیون بگیری چون قیمتش مناسب تره و برای این مدل 835 قیمت زده و مدل vn هم داره که 890 و قیمتش مناسب تره

هی چند وقته شلوغ میکردی آی تو شیراز پیدا نمیکنم مدل vn خب الان که اینترنتی میخوای بخری اونم میتونی بخری اگه خواستی جفتش داره:d

دوستان برای مدتی می خوام برم جایی ک خب HD TV نداره. مجبورم یه TV بگیرم یا میشه با مبدل کارو را انداخت؟ کیفیت بالا مهم نیست .

برای این کار من سرچ زیاد کردم . بگیر نگیر داره مثلا یکی مبدل زده تصویر گرفته یکی دیگه خودش کشته نتونسته:d باید خیلی حالت ها رو تست کنی و یه 40 50 تومنی پول مبدل سیم این چیزا بدی تا ببینی رو چه حالتی بلاخره تصویر میگیری . که تازه بعدش مشکل صدا هم هستش:d

مثلا خرید کابل dvi بعد مبدل برای dvi به hdmi

با همون کابل vga بعد مبدل vga/d-sub به hdmi

کابل hdmi بعد یه بار تبدیل به vga/d-sub برای مانیتور بعد vga/d-sub به hdmi برای ps4

ps4 هم باید وصل کنی بعد ببریش رو safe mode تا تصویر ریست بش و تست کنی این هارو که خیلی دردسر داره و هزینه

مثلا من خودم مانیتور دارم همینجوری سر کنجکاوی از خروجی کارت گرافیکم که dvi بود میخواستم بزنم به vga مانیتورم روی یکی از خروجی ها dvi گرافیکم که داره , روی مانیتورم تصویر نمیداد که چون خود dvi چند تا ورژن مختلف داره که شکل هم هستش

اين دوستم ن تنظيمات بازي براي سوني گفت كه عالي بود براي ال جي ٤٢ اينچ چه تنظيماتي توصيه مكنين؟

خب همين ٧٠٠ ٨٠٠ تومني بهترين مارك كدومه؟

asus vx228h این چون 22 قیمتش پایینتره 720
asus vx238h اینم قیمت 820
asus vn247h اینم 870

معادل ips هم دارن که میشه

asus vx229h قیمت 720
asus vx239h قیمت 820
vn279q/h این یکی سایز کوچک ips تو ایران مثل اینکه نیست . قیمت 1280 تومن

البته سایت های اینترنتی گرونتر میدن و این قیمت بازار تهرانه

یه تلوزیون 3d دارم موقعی که 3d بازی میکنم تصاویر فقط عمق پیدا میکنه و از صفحه بیرون نمیاد
تنظیمات خاصی داره یا مدله بازیه

بستگی به کیفیت سه بعدی تلویزیون و فیلم یا بازی که میکنی داره و کاریش نمیشه کرد

یه سری ها یه تنظیم برای عمق داره . بگرد ببین داری یا نه

مثلا سامسونگ

samsung-un46f8000-3Dsettingsmenu.jpg

ال جی

با این رزولیشن 1360x768 رو مانیتور 32 سامسونگ مشکل حادی ندارم؟ یعنی منظورم اینه میتونم بازی هایِ ps4 رو روش اجرا کنم.تفاوتش تو 1080 زیاده؟

دیگه حادترین مشکل همین رزولیشن هستش که یه ماینتور یا tv میتونه کیفیت کم بکنه :d آره اصلی ترین تفاوتشم تو مات تر بودن تصویر نسبت به 1080

دوستان به نظرتون LA86000 الجی بهتره از لحاظ کنتراست و کیفیت تصویر یا 7770 samsung
خودمون الان 7770 داریم خیلی راضی هستم و فوق العاده هستش میخوام ببینم 86000 چجوریه برای خودم بگیرم

دوستان به نظرتون LA86000 الجی بهتره از لحاظ کنتراست و کیفیت تصویر یا 7770 samsung
خودمون الان 7770 داریم خیلی راضی هستم و فوق العاده هستش میخوام ببینم 86000 چجوریه برای خودم بگیرم

شک نکن 7770 سامسونگ بهتره . هیچ مدل ال جی در حد سری 7 و 8 سامسونگ نیستش

2013 مدل w900 سونی و f8880 سامسونگ بهترین تی وی ها شدن که f7770 بین این دو مدل قرار میگیره

کنتراست f7770 نسبت 1:2720 . کنتراست la8600 نسبت 1:930 (البته همه چیز کنتراست تصویر نیستش . خیلی مدل ها هستن تو همین سامسونگ کنتراستاش بیشتره ولی کیفتش کمتره اما خب ال جی دیگه خیلی بده)

عمق رنگ سیاه f7770 عالی و ال جی خیلی بد هستش . دقت رنگ هر دو خیلی خوبه . زاویه دید و یک نواختی نور صفحه از چپ و راست ال جی بهتر از سامسونگ . سه بعدی هم که فرق میکنه سامسونگ(active) و ال جی(Passive) هر کدوم مزایا و معایبی دارن . جفتشون هم 240 هرتزی هستن و edge led نوردهی نقطه ای سطح بالا واقعی دارن

اینم بررسی هاش

LG 55LA860W: Review
Samsung UE55F7000: Review

میخوای کیفیت بهتر بشه نسبت به اینی که داری یا سری 8 سامسونگ بگیر یا صبر کن مدل 2014 تا یکی دوماه دیگه میاد سری 7 خیلی عالی عمل کرده که تو بررسیش گفته Excellent picture quality :d از اینجا ببین

Samsung H7150 Review (UN46H7150, UN55H7150, UN60H7150, UN65H7150, UN75H7150)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or