Fenris Wolf
کاربر سایت
دوستان مانیتور برای اتاق برای بازی فقط زیر 1 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟
اگه تی وی تو این رنج پیدا میشه هم بگید ممنون میشم
W800B سری جدید (2014) هست که از 3D اکتیو استفاده میکنه. W804 A مدل 2013 , 3D پسیو هست.میگم w804a چه طوره؟؟3d هست؟؟
My PSN Id: Abadan-Game
سلام من می خوام برای پی اس4 یک تلوزیون خوب بخرم چند تا سوال بین سونی w900 وf8880 موندم کدوم انتخاب کنم چون هم می خوام اسمارت باشه وهم کیفیت تصویرش بهترین باشه بعد ایا سامسونگ apps و دیگر برنامه های سامسونگ تحریمه یانه و سونی چطور و میشه مدل های سوال 2014 این شرکت هاروکه برای پی اس4 خوبن معرفی کنید وایا ارزش داره برای مدل هاسال2014 صبر کر
دوستان مانیتور برای اتاق برای بازی فقط زیر 1 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟
سلام دوتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید 1. میخواستم بدونم سری 8 سامسونگ فیش hdmi ورژن 2.0 ساپورت میکنه یا نه اگر ساپورت نمیکنه با اپدیت تلویزیون چطور. سوال دومم اینکه توی جعبه ps4 فیش hdmi چه ورژنی هستش ورژن 1.4 یا 1.3 ممنون
سلام دوستان ما چند ماه پیش LG LA66000 رو خریدیم از اوناس که تو صفحش مثله آینه عکسه خودتو میتونی ببینی (مات نیست براقه) میگم این مدل تی وی ها برا بازی مناسبن؟اعصاب آدم خورد میشه اینطوری
درود
دوستان نمایشگر 120 هرتز واجب ـه برای ps4 ?
من چندتا فروشگاه رفتم اصن سر نمییاوردن گفتن هرتز 60داریم و 200! !!!
lcd یی هست که زمان پاسخ دهی ش 2میلی ثانیه باشه و 120 هرتز تو سایز 32؟
بچه ها به نظرتون بازی تو یه مانیتور 29 اینچ (با رزولیشن 4k و کیفیت عالی) لذت بخش تره یا توی tv 32 یا 42 مدلی مثل w670?
اپدیت:
اون مانیتور که گفتم اینه:
AOC مانیتور 28 اینچی 4K خود را با قیمت 537 دلار روانهی بازار خواهد کرد - زومیت
ممنون . . .
مانیتور 27اینچ بهتر نیست؟ سامسونگ 27داره فول و 120 هرتز. . . نمیدونم چند
نمایشگرهای غیر مانیتور تو ایران زمان پاسخ دهی شون 5میلی ثانیه ست![]()
الان جايي مانيتور ايسوسً vn ٢٧ اينچ داره؟
اين پست شما چرا اينقد حجيىمه؟
الان جايي مانيتور ايسوسً vn ٢٧ اينچ داره؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
ممنون .. ..
دلیل این گرونی ـه مانیتور نصبت ب نمایشگر های خانگی تو ایران چیه؟ اون 250دلار ـه با قیمت 1550 اون یکی 600 دلاره با قمیت 1650! حالا بماند که خودم میدانم با درهم خریداری میشن اینجا با دلار روز فروخته میشن![]()
در یک خط 32اینچ 120هرتز ـه زمان پاسخ دهی 2میلی ثانیه داریم ؟کدام مدل؟
فک کنم آخر سر مانیتور بخرم. یعنی کیفیت رو فدای سایز کنم![]()
1420!
مانیتور ایسوس -Asus LED-VK278Q
این الان جک هدفون داره . . میشه تصویر رو با HDMI داد بهش بَد از جک هدفونش صدا گرفت زد ب اسپیکر؟ (البته صدای اسپیکرهای خودشون فک نکنم خوش باشه )
راستی ابعاد دقیق 27اینچ چقدر میشه یه متراژ بگیرم ببینم مییارزه![]()
والا من چی بگم توضیح دادم کامل که متوجه بشی ولی خب خودت دلت با مانیتوره :d
گفتم کیفیت تصویر بهتر tv داره تصویر روون تر tv داره تصویر صاف و بدون تاری بازم tv بهتره
در یک خط بهت بگم تو تی وی دیگه کسی در مورد چند میلی ثاینه بودن صحبت نمیکنه به جاش موشن بلور میگن تست ها اینجا ببین
Motion Blur of 2014 TVs
آره اونجوری میتونی صدا بگیری ازش . اسپیکر خودش هم خوب نیست بهتر از هیچیه
میدونم![]()
ولی آخه سامسونگ در عمل با اون چیزی که تو کاغذ هست خیلی متفاوت تر عمل میکنهنمونه ش رو داشتم که دارم میگم . .
این سامسونگ تو ایران هست؟ ب چه اسمی معروف ـــه؟ سری 6؟ خو الان چه مویش بلوری خوبَست؟