خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
میگم w804a چه طوره؟؟3d هست؟؟

My PSN Id: Abadan-Game
W800B سری جدید (2014) هست که از 3D اکتیو استفاده میکنه. W804 A مدل 2013 , 3D پسیو هست.
W804A مدل بدی نیست و تصویر قابل قبولی داره و زاویه دید مناسبی هم داره ولی در رنگ مشکی ضعف داره و
کنتراست کمتری هم نسبت به W800B داره.

سلام من می خوام برای پی اس4 یک تلوزیون خوب بخرم چند تا سوال بین سونی w900 وf8880 موندم کدوم انتخاب کنم چون هم می خوام اسمارت باشه وهم کیفیت تصویرش بهترین باشه بعد ایا سامسونگ apps و دیگر برنامه های سامسونگ تحریمه یانه و سونی چطور و میشه مدل های سوال 2014 این شرکت هاروکه برای پی اس4 خوبن معرفی کنید وایا ارزش داره برای مدل هاسال2014 صبر کر

ٌW900 و F8880 توی یک رده هستند و کیفیت تصویر خیلی خوبی دارند( البته کمی W900 کیفیت تصویر بالاتری داره که قابل چشم پوشی هست).
از لحاظ اسمارت سامسونگ قوی تره ولی خوب همونطور که خودت گفتی apps ف.یلتره و عملا استفاده آنچنانی نداره.
نکته دیگه در مورد سامسونگ پشتیبانی از فرمت های تصویری بیشتر و پخش زیرنویس فارسی بدون مشکل هست که سونی کمی در این مورد مشکل داره.
سری جدید سونی (W955B ) زیاد موفق عمل نکرده و مشکلاتی داره ولی سری H سامسونگ رو اطلاعی ندارم در موردش.

اگر قصد خرید سونی رو داری همین W900 انتخاب فوق العاده ای هست.

دوستان مانیتور برای اتاق برای بازی فقط زیر 1 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟
اگه تی وی تو این رنج پیدا میشه هم بگید ممنون میشم

برای TV باید حدود 1300 هزینه کنی ,سونی W670 سایز 32 .

برای مانیتور هم پست 1826 رو بخون.

آخرین ویرایش:
سلام دوتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید 1. میخواستم بدونم سری 8 سامسونگ فیش hdmi ورژن 2.0 ساپورت میکنه یا نه اگر ساپورت نمیکنه با اپدیت تلویزیون چطور. سوال دومم اینکه توی جعبه ps4 فیش hdmi چه ورژنی هستش ورژن 1.4 یا 1.3 ممنون

سلام دوستان ما چند ماه پیش LG LA66000 رو خریدیم از اوناس که تو صفحش مثله آینه عکسه خودتو میتونی ببینی (مات نیست براقه) میگم این مدل تی وی ها برا بازی مناسبن؟:-s اعصاب آدم خورد میشه اینطوری

درود

دوستان نمایشگر 120 هرتز واجب ـه برای ps4 ?

من چندتا فروشگاه رفتم اصن سر نمییاوردن گفتن هرتز 60داریم و 200! !!!

lcd یی هست که زمان پاسخ دهی ش 2میلی ثانیه باشه و 120 هرتز تو سایز 32؟

سلام دوتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید 1. میخواستم بدونم سری 8 سامسونگ فیش hdmi ورژن 2.0 ساپورت میکنه یا نه اگر ساپورت نمیکنه با اپدیت تلویزیون چطور. سوال دومم اینکه توی جعبه ps4 فیش hdmi چه ورژنی هستش ورژن 1.4 یا 1.3 ممنون

کابل ps4 نمیدونم

فقط مدل های 4k سال 2014 ورژن 2 ساپورت میکنن

SAMSUNG HU9000 (HU8500) (4K)

HU9000 (HU8500 in Europe) is Samsung’s flagship Ultra HD TV– and it is curved. It comes with all of Samsung’s most advanced picture systems.

4K

Curved

Micro Dimming

Auto Depth Enhancer

PurColor

HDMI 2.0

HEVC

Smart TV

Quad Core Plus processor

Active 3D

Instant On

OneConnect media box

Evolution Kit Ready

Twin tuner (Europe)

Smart Touch remote

WiFi

US prices

55” Samsung UN55HU9000
ir

65” Samsung UN65HU9000
ir

78” Samsung UN78HU9000

EU prices

55” Samsung UE55HU8500

65” Samsung UE65HU8500

78” Samsung UE78HU8500

SAMSUNG HU8700 (4K)

HU8700 is a Samsung’s second curved Ultra HD TV and is the curved variant of the flat HU8550 TV. Technical specifications are identical.

4K

Curved

Micro Dimming

HDMI 2.0

HEVC

Smart TV

Quad Core processor

Active 3D

Instant On

OneConnect media box (only in US)

Evolution Kit Ready

Twin tuner (Europe)

Smart Touch remote

WiFi

US prices

55” Samsung UN55HU8700

65” Samsung UN65HU8700

Europe: No

SAMSUNG HU8550 (HU7500) (4K)

HU8550 (HU7500 in Europe) is a flat variant of the HU8700 with all the same technical features.

4K

Flat

Micro Dimming

HDMI 2.0

HEVC

Smart TV

Quad Core Plus processor

Active 3D

Instant On

Evolution Kit Ready

Twin tuner (Europe)

Smart Touch remote

WiFi

US prices

50” Samsung UN50HU8550
ir

55” Samsung UN55HU8550
ir

65” Samsung UN65HU8550
ir

75” Samsung UN75HU8550
ir

EU prices

48” Samsung UE48HU7500

55” Samsung UE55HU7500

65” Samsung UE65HU7500

75” Samsung UE75HU7500

SAMSUNG HU6900 (4K)

HU6900 is an affordable Ultra HD TV destined for the European markets. It has a basic design.

4K

Flat

Micro Dimming

HDMI 2.0

HEVC

Smart TV

Quad Core processor

Instant On

Evolution Kit Ready

Smart Touch remote

WiFi

USA: No.

EU prices

40” Samsung UE40HU6900

50” Samsung UE50HU6900

55” Samsung UE55HU6900

http://www.flatpanelshd.com/article.php?subaction=showfull&id=1395392640

سلام دوستان ما چند ماه پیش LG LA66000 رو خریدیم از اوناس که تو صفحش مثله آینه عکسه خودتو میتونی ببینی (مات نیست براقه) میگم این مدل تی وی ها برا بازی مناسبن؟:-s اعصاب آدم خورد میشه اینطوری

کلا بدرد نمیخوره این یه مشکلشه . مشکل رفلکس نور . کنتراست پایین . رنگ سیاه ضعیف. موشن بلور ضعیف
LG LA6200 Review (42LA6200, 47LA6200, 50LA6200, 55LA6200, 60LA6200)

درود

دوستان نمایشگر 120 هرتز واجب ـه برای ps4 ?

من چندتا فروشگاه رفتم اصن سر نمییاوردن گفتن هرتز 60داریم و 200! !!!

lcd یی هست که زمان پاسخ دهی ش 2میلی ثانیه باشه و 120 هرتز تو سایز 32؟

از نظر من آره واجبه . چون معمولا تو کنسول فریم ریت پایین هستش و اعصاب آدم خرد میشه. بعد اینکه این تی وی ها کلا با کیفیت تر از مدل های 60 هرتزی هستن و فقط رفرش ریت تصویر نرمشون نیست . البته بدرد بازی انلاین نمیخوره چون اینپوت لگ زیاد میشه

sony w670 سه بعدی نداره رفرش تصویر 100 هرتز کیفیت تصویر و موشن بلور خیلی خوب اینپوت لگ خوب با گارانتی 1650 بدون گارانتی 1330 و عدم تنظیم دستی آپشن روون سازی تصویر مشکل این مدل . و مشکل زیرنویس فارسی

samsung f6450 سه بعدی داره رفرش تصویر 100 هرتز کیفیت تصویر و موشن بلور خیلی خوب اینپوت لگ یکم بالاس با گارانتی 1668. اینپوت لگ رو میشه با وصل کردن به hdmi/pc حل کرد

LG la66000 سه بعدی داره رفرش تصویر 100 هرتز کیفیت تصویر و موشن بلور خوب اینپوت لگ عالی با گارانتی 1688 رفلکس نور زیاد کنتراست کم
LG la62100 سه بعدی داره رفرش تصویر 100 هرتز کیفیت تصویر و موشن بلور خوب اینپوت لگ عالی با گارانتی 1500 رفلکس نور زیاد کنتراست کم
sony hx750 سه بعدی داره رفرش تصویر 100 هرتز کیفیت تصویر و موشن بلور خیلی خوب اینپوت لگ خوب بدون گارانتی 1550 . طراحی قدیمی و بد و ساپورت نکردن زیرنویس فارسی و محدود بدون آپشن روون سازی تصویر مشکلاتش هست

بچه ها به نظرتون بازی تو یه مانیتور 29 اینچ (با رزولیشن 4k و کیفیت عالی) لذت بخش تره یا توی tv 32 یا 42 مدلی مثل w670?

اپدیت:
اون مانیتور که گفتم اینه:
AOC مانیتور 28 اینچی 4K خود را با قیمت 537 دلار روانه‌ی بازار خواهد کرد - زومیت

توی 32 مثل w670 بهتر هستش حداقل تا زمانی که 4k فراگیر نشده و سخت افزار برای بازی گرون و فیلم با این کیفت کم هستش. 2160*3840 فقط یه رزولیشن هستش نه بیشتر ...

آخرین ویرایش:
ممنون . . .

مانیتور 27اینچ بهتر نیست؟ سامسونگ 27داره فول و 120 هرتز. . . نمیدونم چند :D

نمایشگرهای غیر مانیتور تو ایران زمان پاسخ دهی شون 5میلی ثانیه ست :(

ممنون . . .

مانیتور 27اینچ بهتر نیست؟ سامسونگ 27داره فول و 120 هرتز. . . نمیدونم چند :D

نمایشگرهای غیر مانیتور تو ایران زمان پاسخ دهی شون 5میلی ثانیه ست :(

سامسونگ نمیدونم . اما مثلا ایسوس داره vg24qe که 144 هرتز واقعی هستش و 1 میلی ثانیه و سه بعدی که قیمتش 1550 تومن هستش ولی قیمتی جهانی 250 دلار هستش
Monitors & Projectors - VG248QE - ASUS
سه بعدیش وابسته به کیت NVIDIA 3D Vision هستش و فقط رو کامپیوتر کاربرد داره. در مورد رفرش ریت 144 هرتز هم فقط ساپورت ورودی 120 هرتز هستش(که از تو ویندوز میزاری رو 120 هرتز و یا تو گیم که احتیاج به سخت افزار قوی داره) و قابلیت تکرار فریم و تبدیل 60 هرتز به 120 نداره و فقط یه قابلیت نرم افزاری به اسم light boost هستش که کار همون اسکن نور پس زمینه در تی وی ها میکنه که تصویر تار نشه که بازم نرم افزاری هستش و مستقل نیستش

[TABLE="width: 640"]
[TR="bgcolor: transparent"]
[TD="bgcolor: transparent, align: center"]
Fast Motion Without LightBoost[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: center"]
Fast Motion With LightBoost[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: transparent"]
[TD="bgcolor: transparent, colspan: 2, align: center"]These are real photographs. Not simulated. See Comparision: 60fps vs 120fps vs LightBoost

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
LightBoost HOWTO | Blur Busters

حالا مقایسش میکنیم مثلا با تی وی 32 اینچ samsung tv f6450 که 120 هرتز واقعی هستش و سه بعدی که قیمتش 1650 تومن و قیمت جهانیش 600 دلار
32 Inch LED TV Price, Buy Full HD LED TV Price, Smart TV, 3D Television – Samsung - OVERVIEW
سه بعدیش مستقله و به هیچ چیزی احتیاج نداره فقط عینک و روشن کردن سه بعدی . رفرش ریت تصویر تی وی به این صورت که ورودی 60 هرتزی ps4 میگیره و فریم ریت تصویر رو تکرار میکنه تا به عدد 120 برسه مثلا برای فریم کنسول 30 هست 4 بار تصویر تکرار میشه که تصویر روون بشه . برای تاری تصویر هم با اسکن نور پس زمینه این مشکلم حل میکنه . کلی هم آپشن و تنظیم و تکنیک برای افزایش کیفیت داره و در آخر قیمتش میرزه به قیمت اصلیش

h6350-motion-blur-small.jpg

lex-lcd-sony-motionflow.jpg

Dfinition de Motionflow (Sony)

ممنون .. ..

دلیل این گرونی ـه مانیتور نصبت ب نمایشگر های خانگی تو ایران چیه؟ اون 250دلار ـه با قیمت 1550 اون یکی 600 دلاره با قمیت 1650! حالا بماند که خودم میدانم با درهم خریداری میشن اینجا با دلار روز فروخته میشن :D

در یک خط 32اینچ 120هرتز ـه زمان پاسخ دهی 2میلی ثانیه داریم ؟کدام مدل؟

فک کنم آخر سر مانیتور بخرم. یعنی کیفیت رو فدای سایز کنم :(

الان جايي مانيتور ايسوسً vn ٢٧ اينچ داره؟

1420!

http://www.asuscenter.ir/products/1050-مانیتور-اسوس-led-vk278q.aspx

این الان جک هدفون داره . . میشه تصویر رو با HDMI داد بهش بَد از جک هدفونش صدا گرفت زد ب اسپیکر؟ (البته صدای اسپیکرهای خودشون فک نکنم خوش باشه )

راستی ابعاد دقیق 27اینچ چقدر میشه یه متراژ بگیرم ببینم مییارزه :D

اين پست شما چرا اينقد حجيىمه؟
الان جايي مانيتور ايسوسً vn ٢٧ اينچ داره؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

دیگه میگی چیکارش کنم نمیشه . البته اونقدر هم حجم نداره به 300 کیلو کلا ...

vx دیدم 27 ولی vn نمیدونم

ممنون .. ..

دلیل این گرونی ـه مانیتور نصبت ب نمایشگر های خانگی تو ایران چیه؟ اون 250دلار ـه با قیمت 1550 اون یکی 600 دلاره با قمیت 1650! حالا بماند که خودم میدانم با درهم خریداری میشن اینجا با دلار روز فروخته میشن :D

در یک خط 32اینچ 120هرتز ـه زمان پاسخ دهی 2میلی ثانیه داریم ؟کدام مدل؟

فک کنم آخر سر مانیتور بخرم. یعنی کیفیت رو فدای سایز کنم :(

1420!

مانیتور ایسوس -Asus LED-VK278Q

این الان جک هدفون داره . . میشه تصویر رو با HDMI داد بهش بَد از جک هدفونش صدا گرفت زد ب اسپیکر؟ (البته صدای اسپیکرهای خودشون فک نکنم خوش باشه )

راستی ابعاد دقیق 27اینچ چقدر میشه یه متراژ بگیرم ببینم مییارزه :D

والا من چی بگم توضیح دادم کامل که متوجه بشی ولی خب خودت دلت با مانیتوره :d

گفتم کیفیت تصویر بهتر tv داره تصویر روون تر tv داره تصویر صاف و بدون تاری بازم tv بهتره

در یک خط بهت بگم تو تی وی دیگه کسی در مورد چند میلی ثاینه بودن صحبت نمیکنه به جاش موشن بلور میگن تست ها اینجا ببین
Motion Blur of 2014 TVs

آره اونجوری میتونی صدا بگیری ازش . اسپیکر خودش هم خوب نیست بهتر از هیچیه

والا من چی بگم توضیح دادم کامل که متوجه بشی ولی خب خودت دلت با مانیتوره :d

گفتم کیفیت تصویر بهتر tv داره تصویر روون تر tv داره تصویر صاف و بدون تاری بازم tv بهتره

در یک خط بهت بگم تو تی وی دیگه کسی در مورد چند میلی ثاینه بودن صحبت نمیکنه به جاش موشن بلور میگن تست ها اینجا ببین
Motion Blur of 2014 TVs

آره اونجوری میتونی صدا بگیری ازش . اسپیکر خودش هم خوب نیست بهتر از هیچیه

میدونم :D

ولی آخه سامسونگ در عمل با اون چیزی که تو کاغذ هست خیلی متفاوت تر عمل میکنه :D نمونه ش رو داشتم که دارم میگم . .

این سامسونگ تو ایران هست؟ ب چه اسمی معروف ـــه؟ سری 6؟ خو الان چه مویش بلوری خوبَست؟

میدونم :D

ولی آخه سامسونگ در عمل با اون چیزی که تو کاغذ هست خیلی متفاوت تر عمل میکنه :D نمونه ش رو داشتم که دارم میگم . .

این سامسونگ تو ایران هست؟ ب چه اسمی معروف ـــه؟ سری 6؟ خو الان چه مویش بلوری خوبَست؟

کاغذ کار ندارم اصلا مهم نیست مشخصات چی اعلام میکنن بر اساس تست ها میگم :

تولیدات 2013 در زمینه موشن بلور سامسونگ و سونی خوب هستن و ال جی بد
تولیدات 2014 در زمینه موشن بلور سامسونگ و ال جی خوب هستن و سونی ضعیف تر عمل کرده(نسبت به پارسال پیشرفت نکرده)

اون مدل های 32 که لیست کردم همه 2013 هستن پس بین سامسونگ و سونی یکیشون انتخاب کن ... 2014 هنوز 32 تو ایران چیزی نیومده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or