خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
کاغذ کار ندارم اصلا مهم نیست مشخصات چی اعلام میکنن بر اساس تست ها میگم :

تولیدات 2013 در زمینه موشن بلور سامسونگ و سونی خوب هستن و ال جی بد
تولیدات 2014 در زمینه موشن بلور سامسونگ و ال جی خوب هستن و سونی ضعیف تر عمل کرده(نسبت به پارسال پیشرفت نکرده)

اون مدل های 32 که لیست کردم همه 2013 هستن پس بین سامسونگ و سونی یکیشون انتخاب کن ... 2014 هنوز 32 تو ایران چیزی نیومده

پَس بهترین(مویشن بلور خوب زمان پاسخ دهی خوب ) 32اینچ میتونم تا سقف یکو نیم بگیرم تو اینجا چیه؟

پ ن : این 32های مخصوص خوده سونی بود بره PS3 از اونا هنوزم هست؟ کارکرده ش رو جایی سرغ داری؟ اونا کیفیت فنی ش فک میکنم متفاوت باشه با بقیه . .

بچه ها به نظرتون بازی تو یه مانیتور 29 اینچ (با رزولیشن 4k و کیفیت عالی) لذت بخش تره یا توی tv 32 یا 42 مدلی مثل w670?

اپدیت:
اون مانیتور که گفتم اینه:
http://www.zoomit.ir/articles/hardware/monitors/11462-aoc-first-high-4k-28-display

درود
البته بازيها حداكثر FULL HD هستند ولى تو 4K تصوير خيلى بهتر پخش ميشه و لذت بخشه.
البته اين مدلى كه فرمودين مثل SONY سيستم UP اِسكال داشته باشه معركه ميشه.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام دوتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید 1. میخواستم بدونم سری 8 سامسونگ فیش hdmi ورژن 2.0 ساپورت میکنه یا نه اگر ساپورت نمیکنه با اپدیت تلویزیون چطور. سوال دومم اینکه توی جعبه ps4 فیش hdmi چه ورژنی هستش ورژن 1.4 یا 1.3 ممنون

درود
١-تلويزيون هاى FULL HD حداكثر HDMI 1.4 كافيه ولى HDMI 2.0 به همه TV ها وصل ميشه ولى بيشتر كاراييش براى 4K TV هست.
٢- تو جعبه PS4 فعلاً HDMI 1.4 هست. شايد بعد از آپديتى كه SONY قولش رو داده ( ارتقاى كيفيت تا 2160P ) فيش HDMI 2.0 رو داخل جعبه بزاره.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

پَس بهترین(مویشن بلور خوب زمان پاسخ دهی خوب ) 32اینچ میتونم تا سقف یکو نیم بگیرم تو اینجا چیه؟

پ ن : این 32های مخصوص خوده سونی بود بره PS3 از اونا هنوزم هست؟ کارکرده ش رو جایی سرغ داری؟ اونا کیفیت فنی ش فک میکنم متفاوت باشه با بقیه . .

اگه منظورت Sony PlayStation 3D display هستش به دلیل اینکه تست و بررسی از سایت معتبر ازش نیستش نمیتونم نظر بدم مثل هندونه در بسته میمونه . تو ایرانم احتمال خیلی زیاد نیستش چون تو یه سایت دیدم که جنس از خارج وارد میکنن کالاهایی که نیست این مدل یکی درخواست کرده بود

بدون سه بعدی w670 سونی هست 1350 که برات بیارن از بانه تا اینجا میشه 1450

سامسونگ f6450 هست با گارانتی 1650 سه بعدی هم داره از بودجت بیشتر

سونی باز هست سه بعدی 1550 تا برات بیارن از بانه قیمتش برات بالاتر میفته 1650 که از بودجت 150 بیشتر میشه

اینا هر سه در زمینه موشن بلور در یک سطح و خوب هستن

احتمالا اگه محدودیت بودجه داری w670 معروف باید بگیری :d

yzequnem.jpg

درود
آخرين آپديت SONY TV
PKG 4.421 GAA
6 / 6 / 2014
بهبود عملکرد و ثبات Tv

SONY XPERIA Z2

آخرین ویرایش:
کسی نیست راهنمایی کنه ؟:(

دیدم فکر کردم جواب دادم:d

قمیت 5950 هستش . این سینماها میکشن رو قیمت تلویزیون مثلا نصف پول سینما میکشن رو قیمت بعد سینما هم میدن . الان فروشگاه مرکزی سامسونگ با هدیه 6400 میده . به هر حال موقع خرید میتونی نگیری و پولش کم کنن

4K هم از اجبارات برای pS4 دارهاست؟ یعنی گیمی مییاد تو این رزولیشن 4K مگه؟

آخه چجوری 4K و فول اچ دی رو جا میدن تو مانیتور من موندم!

بازی نه . فیلم میتونی باهاش ببینی 4K

دکی چطور کردنش تو گوشی 5 اینچی نموندی! g3 که 1440p هست .

مانیتور که باید خودت گرم کنی برای 28 اینچ از این به بعد برای 4k

آخرین ویرایش:
بازی نه . فیلم میتونی باهاش ببینی 4K

دکی چطور کردنش تو گوشی 5 اینچی نموندی! g3 که 1440p هست .

مانیتور که باید خودت گرم کنی برای 28 اینچ از این به بعد برای 4k

خو آخه مثلا ماینتور 22سامسونگ زده فول اچ دی + 2میلی ثانیه . . ولی گیم 1080 مثل گرن توریسمو توش اجرا میکنی لَگ میزنه اینگار 1ثانیه عقب ــــــه! زده فول ولی در عمل تو اجرای فول مشکل دارن . . .زیر 27اینچ من نمیدونم با چه رووی میزنن فول! فول یه رزولیشنی میخواد که تراکم پیکسل ها توش راحت باشه آخه تو 22چه تراکمی میتونه بده!

دوست داشتم نمایش گر خانگی بگیرم ولی مجبورم کیفیت رو فدای اینچ بزرگتر کنم :(

کلا بدرد نمیخوره این یه مشکلشه . مشکل رفلکس نور . کنتراست پایین . رنگ سیاه ضعیف. موشن بلور ضعیف
LG LA6200 Review (42LA6200, 47LA6200, 50LA6200, 55LA6200, 60LA6200)
ای بابا پس من الان چه خاکی تو سرم بریزم؟ کلی پول دادم فقط بخاطر PS4 خریدمش :((
یعنی این یه مشکل حساب میشه؟ یه تی وی LG ماله 6 سال پیش داشتیم اون اینطوری نیست یعنی از اون استفاده کنم؟:|

البته اون مقایسه ای که شما لینکشو دادی LA6200 بودا برا ما LA66000 هستا

- - -ویرایش - - -

yzequnem.jpg

درود
آخرين آپديت SONY TV
PKG 4.421 GAA
6 / 6 / 2014
بهبود عملکرد و ثبات Tv

SONY XPERIA Z2
تی وی شمام که مثله ماله ما براقه صفحش
مشکلی نداری؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان متاسفانه من هرچی گشتم مانتیور asus vn247h رو پیدا نکردم . بعضی جاها هم با قیمت فضایی میدادن .
حالا به نظرتون بعد از این مانیتور . در همین رینج قیمت . بهترین مانیتور چیه ؟ vx238H خوبه یا بهتر اینم هست توی این قیمت ؟ توی قیمت 800 تومن مارک asus

سلام دوستان ما چند ماه پیش LG LA66000 رو خریدیم از اوناس که تو صفحش مثله آینه عکسه خودتو میتونی ببینی (مات نیست براقه) میگم این مدل تی وی ها برا بازی مناسبن؟:-s اعصاب آدم خورد میشه اینطوری
بقیه دوستان هم ای نظرو دارن که این به درد گیم نمیخوره؟:(
عجب بدبختی گیر افتادیما

خو آخه مثلا ماینتور 22سامسونگ زده فول اچ دی + 2میلی ثانیه . . ولی گیم 1080 مثل گرن توریسمو توش اجرا میکنی لَگ میزنه اینگار 1ثانیه عقب ــــــه! زده فول ولی در عمل تو اجرای فول مشکل دارن . . .زیر 27اینچ من نمیدونم با چه رووی میزنن فول! فول یه رزولیشنی میخواد که تراکم پیکسل ها توش راحت باشه آخه تو 22چه تراکمی میتونه بده!

دوست داشتم نمایش گر خانگی بگیرم ولی مجبورم کیفیت رو فدای اینچ بزرگتر کنم :(

خب بن شدی:d لگ به response time و تاری تصویر ربطی نداره . مشکل تاخیر و اینپوت لگ داشته احتمالا

الان اين خوبه؟چنده؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

خب الان که دقیق نگاه کردم هم vn هم vx مدل 27 اینچ هستش تو ایران و فروشگاه های اینترنتی اما توی سایز 27 هر دو IPS هستن اگه میخوای که هر دو هستش .

در مورد کیفیت این دو سری در یه حد هستن و به خاطر قیمت به کارایی سری vn ارزونتره. vx مدل بالاتره و در یه حد هستن

VX279H دوتا hdmi داره و یه دونه d-sub قیمت تو رایان صبا زده 1365 لیون هم زده 1285 اسپیکر این 2 تا 1.5 واتی
VN279Q یه hdmi داره یه دونه d-sub قیمت تو رایان صبا زده 1310 اسپیکر این 2تا 2 واتی هست

فرق کنتراستشون هم که تبلیغاتی و الکیه . هر دو ips هستن . طراحی ظاهریشون هم فرق میکنه

ای بابا پس من الان چه خاکی تو سرم بریزم؟ کلی پول دادم فقط بخاطر PS4 خریدمش :((
یعنی این یه مشکل حساب میشه؟ یه تی وی LG ماله 6 سال پیش داشتیم اون اینطوری نیست یعنی از اون استفاده کنم؟:|

- - -ویرایش - - -

مشکلی نداری؟

صفحه براق مثل اینه تصویر قشنگ تر و زنده تر نشون میده اما مشکل نور و رفلکس داره و یه عیب حساب میشه که همین باعث میشه نور که بیفته کیفیت تصویر خراب میشه . هرچی کدر تر باشه روی کیفیت تصویر هم اثر میذاره . معمولا نه خیلی کدرش میکنن نه خیلی مثل اینه که تعادل حفط بشه اما خب ال جی ترجیح داده که پز زنده بودن رنگ ها رو بده و بتونه کمبود کنتراست رو با این روش جبران بکنه

نه دیگه از تی وی 6 سال پیش که بهتر هستش:d نسبت به مدل های امروزی این مشکلات رو داره . این رفکلس نورشم سعی کن پشت پرده ای زخیم بزنی مشکل تا حدودی حل میشه و میتونی بازی کنی

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان متاسفانه من هرچی گشتم مانتیور asus vn247h رو پیدا نکردم . بعضی جاها هم با قیمت فضایی میدادن .
حالا به نظرتون بعد از این مانیتور . در همین رینج قیمت . بهترین مانیتور چیه ؟ vx238H خوبه یا بهتر اینم هست توی این قیمت ؟ توی قیمت 800 تومن مارک asus

در یه حد هستن vx گزونتره. بهتر نباشه بدتر نیست خیالت راحت
vn247h به خاطر قیمت به کارایی توصیه میشه نسبت به قیمت vx238h

بقیه دوستان هم ای نظرو دارن که این به درد گیم نمیخوره؟:(
عجب بدبختی گیر افتادیما

اون مشکلات داره دیگه حالا خریدی رفته ولی انتخاب های بهتری بود ولی الان که اینو داری همینم از تی وی قدیمی بهتره بازی کنی حالش ببر

آخرین ویرایش:
مشکلی نداری؟[/QUOTE]

عزيز 4k هست.
من مشکل انعکاس نور رو حل کردم يعنی هم با براکت ميز Tv ميچرخه و هم روبروش تا 90 درجه مبله.

SONY XPERIA Z2

درود
عزيزان کسی اگه کابل MHL 3.0 تو سايتهای خارجی ديد به ما هم اطلاع بده.
ممنون

SONY XPERIA Z2

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or