خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
جنس با گارانتی داخلی هم که مونتاژ داخل هست کامل
در کل دلیل زیاد شدن خرابی ها تلویزیون در این یکی دو سال اخیر همین موضوع بوده
تنها کاری که میشه پیشنهاد داد اینه که حداقل بروز ترین مدل هر برند رو تهیه کنید و سراغ مدل های سال های گذشته که ارزون تره نرید که عواقب خطرناکی داره
سلام. یکی از آشناها فروردین امسال یک تلویزیون سامسونگ مدل 2019 خرید . چند روز پیش بردش سوخت.

• Like
Reactions: dooste.man83
سلام یک هفته مسافرت بودم الان تلوزیون زدم برق روشن کردم نت نمیگیره sony x8500g
تاریخ تلوزیون بروز میکنم دستی
اما همچنان میزنه
دسترسی نداره به نت
گوشی را هم هات اسپات کردم بازم همونجوره
ریست هم کردم حل نشد
تو اینترنت هم سرچ کردم اینو اورد
به روزرسانی:
اگر اخیرا با مشکل اتصال به اینترنت در تلویزیون هوشمند خود مواجه شده اید جهت رفع مشکل راهکار زیر را امتحان کنید:

۱. تلویزیون را به کمک برگرداندن به تنظیمات کارخانه رست کنید.

۲. تلویزیون خود را به روز رسانی کنید.

۳. ساعت و تاریخ تلویزیون را تنظیم و به روز نمایید.

من تاحالا آپدیت نکردم

سلام یک هفته مسافرت بودم الان تلوزیون زدم برق روشن کردم نت نمیگیره sony x8500g
تاریخ تلوزیون بروز میکنم دستی
اما همچنان میزنه
دسترسی نداره به نت
گوشی را هم هات اسپات کردم بازم همونجوره
ریست هم کردم حل نشد
تو اینترنت هم سرچ کردم اینو اورد
به روزرسانی:
اگر اخیرا با مشکل اتصال به اینترنت در تلویزیون هوشمند خود مواجه شده اید جهت رفع مشکل راهکار زیر را امتحان کنید:

۱. تلویزیون را به کمک برگرداندن به تنظیمات کارخانه رست کنید.

۲. تلویزیون خود را به روز رسانی کنید.

۳. ساعت و تاریخ تلویزیون را تنظیم و به روز نمایید.

من تاحالا آپدیت نکردم
سلام
اول حتما آپدیت رو انجام بدید واقعا تلویزیونتون رو متحول میکنه
دوم اگر میتونید با در ابتدا با کابل لن متصل بشید
سوم اگر از فیل تر شکن استفاده میکردید توی تنظیمان نتورک پروکشی رو خاموش کنید
چهارم ip setting بروید و روی DHCP کلیک کنید

• Like
Reactions: Hamedesf
سلام
اول حتما آپدیت رو انجام بدید واقعا تلویزیونتون رو متحول میکنه
دوم اگر میتونید با در ابتدا با کابل لن متصل بشید
سوم اگر از فیل تر شکن استفاده میکردید توی تنظیمان نتورک پروکشی رو خاموش کنید
چهارم ip setting بروید و روی DHCP کلیک کنید
فایل آپدیت را دانلود کردم باید فلش را خالی کنم فقط همون یک فایل آپدیت داخلش باشه؟

فایل آپدیت را دانلود کردم باید فلش را خالی کنم فقط همون یک فایل آپدیت داخلش باشه؟
بله فرمت فت 32 باشه فلش
فایلی که دانلود کردید رو باید فایل داخلش رو استخراج کنید و اون فایل رو روی فلش بریزید
دقت کنید فایل درست رو برای آپدیت انتخاب کرده باشید ( بر طبق ریجن و مدل تلویزیون )
این آپدیت حدود 15 تا 20 دقیقه طول میکشه
قبل از انجام آپدیت ریست فکتوری کنید و بعد از انجام آپدیت هم ریست فکتوری کنید

سلام
دوستان سایتی پیدا کردم به نظر قیمتهاش خوبه . اسمش فروشگاه خنده داره دبی کوچولو ولی تلویزیون های نایاب مخصوصاً پاناسونیک هم داره .

کسی خرید کرده ؟ نظرتون چیه ؟ قابل اعتماد هست ؟
مذل c8 ر55 اینچ و 42 میلیون زده!!!!!قیمت هاش که به روز نیست!!

• Like
Reactions: mojt9090
دوستان در مجموع بهترین سایز تلویزیون رو برای گیم چه سایزی میدونید ؟ دلیلتونم بگید
من سالهای سال روی چهارتا سایز بازی کردم
۳۷ اینچ،۴۲اینچ،۴۹ و ۵۵ اینچ
اگه بخوای هم آنلاین بازی کردن و هم آفلاین در نظر گرفت بنظرم بهترین سایز ۴۲ اینچ بود
نه اونقدر بزرگ بود که تو آنلاین اذیتت بکنه
نه اونقدر کوچیک که مزه آفلاین از دست بدی
درکل که که برای مولتی پلیر بهترین تلویزیون دنیا هم بنظر من بدرد‌ نمیخوره (مخصوصاً شوتر)
اما بنظر من سایز ۴۲ خیلی ایده آل بود

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk

دوستان در مجموع بهترین سایز تلویزیون رو برای گیم چه سایزی میدونید ؟ دلیلتونم بگید
سلام من نظرم رو 55 اینچه نه خیلی بزرگه که چشم اذیت بشه و نه انقدر کوچیک که لذت بازی کردن رو بگیره در ضمن واسه فیلم و فوتبال هم کامل جوابه

سلام من نظرم رو 55 اینچه نه خیلی بزرگه که چشم اذیت بشه و نه انقدر کوچیک که لذت بازی کردن رو بگیره در ضمن واسه فیلم و فوتبال هم کامل جوابه
البته فاصله تا تلویزیون هم خیلی مهمه
شما تا چه فاصله ای از تلویزیون رو در نظر دارید؟

البته فاصله تا تلویزیون هم خیلی مهمه
شما تا چه فاصله ای از تلویزیون رو در نظر دارید؟
من معمولا ۳ متر نهایتا
چون عموما تو اتاق خودمون گیم میزنیم و نهایت فاصله همینه بنظرم 55 خوبه مگه اینکه بخوای تو سالن خیلی بزرگ بازی کنی که سایز بالا تر بر داری

• Like
Reactions: dooste.man83
48 یا 50 اینچ بنظرم سایز خیلی خوبیه حیف مدلای محدودی داره
اگر هم خیلی اهل انلاین باشه نهایت 45 اینچ
تو سایز های بزرگتر احساس میکنم نمیشه رو تصویر تمرکز کرد زیادی پهن میشه و ادمو گیج میکنه
مدل 50 اینچ x90j اگه وارد بشه گزینه خیلی خوبیه

آخرین ویرایش:
دوستان این سوال رو پرسیدم تا به این نتیجه برسیم که بجای هزینه برای سایر بالا بهتره روی مدل های بهتر تمرکز کنید
در مجموع نظر خودمم میگم
بنظرم کسی که اهل مولتی هست و بیشتر در دنیای بازی های آنلاین هست بهترین انتخاب براش یک مانیتور حرفه ای هست واقعا بازی روی مانیتور های حرفه ای دنیای دیگه ای داره و تمرکز بازیکن رو به نهایت میرسونه و خستگیش هم واقعا کمتره
مانیتورهای گیمینگ برعکس تلویزیون ها کاملا تخصصی برای گیم ساخته شدن و نهایت کارایی به گیمر ارائه میدن و تنها مشکلشون قیمت بشدت بالاشون هست که اگر گیمر حرفه ای نباشید خیلی همچین هزینه ای کردن توجیه نداره

در مورد تلویزیون هم بنظرم در فاصله 2 تا 3 متری سایر بالای 55 تمرکز بازیکن رو از بین میبره و بشدت هم چشم رو خسته میکنه چون چشم دائما باید دنبال هدف حرکت کنه ( شخصا تست کردم )
از طرف دیگه طبق گفته ی دوستمون تصاویر چون خیلی کشیده تر میشن و یا کارکتر ها بیش اندازه بزرگ میشن بازی اون حالت باورپذیریش رو از دست میده
نکته بعدی اینکه سایز کوچکتر تراکم پیکسلی بیشتر و در نتیجه کیفیت تصویر بهتری داره مخصوصا در محتوای SD
مورد بعدی اینکه اگر قصد جابجا کردن تلویزیون رو داشته باشید مثلا تلویزیون 75 اینج رو بدون جعبه خودش امکان جابجاییش نیست ولی 55 امکان پذیره
سایر بالای 55 فضای زیادی رو اشغال میکنه و نصبش روی دیوار هم بخاطر وزنه بالاش دردسر های خاص خودش رو داره

در مجموع سایز 55 رو بهترین سایز تلویزیون میدونم چون میتونه محتوای 4K رو به بهترین شکل نمایش بده و از همه مهمتر قیمت مناسبش هست که بهترین قیمت نسبت به کارایی رو سایز 55 داره و همچنین طبق نظر برخی سایت های معتبر محبوب ترین سایز تلویزیون 55 هست

باز هم دوستان نظرات خودشون رو بگن قطعا آموزنده خواهد بود

آخرین ویرایش:
دوستان این سوال رو پرسیدم تا به این نتیجه برسیم که بجای هزینه برای سایر بالا بهتره روی مدل های بهتر تمرکز کنید
در مجموع نظر خودمم میگم
بنظرم کسی که اهل مولتی هست و بیشتر در دنیای بازی های آنلاین هست بهترین انتخاب براش یک مانیتور حرفه ای هست واقعا بازی روی مانیتور های حرفه ای دنیای دیگه ای داره و تمرکز بازیکن رو به نهایت میرسونه و خستگیش هم واقعا کمتره
مانیتورهای گیمینگ برعکس تلویزیون ها کاملا تخصصی برای گیم ساخته شدن و نهایت کارایی به گیمر ارائه میدن و تنها مشکلشون قیمت بشدت بالاشون هست که اگر گیمر حرفه ای نباشید خیلی همچین هزینه ای کردن توجیه نداره

در مورد تلویزیون هم بنظرم در فاصله 2 تا 3 متری سایر بالای 55 تمرکز بازیکن رو از بین میبره و بشدت هم چشم رو خسته میکنه چون چشم دائما باید دنبال هدف حرکت کنه ( شخصا تست کردم )
از طرف دیگه طبق گفته ی دوستمون تصاویر چون خیلی کشیده تر میشن و یا کارکتر ها بیش اندازه بزرگ میشن بازی اون حالت باورپذیریش رو از دست میده
نکته بعدی اینکه سایز کوچکتر تراکم پیکسلی بیشتر و در نتیجه کیفیت تصویر بهتری داره مخصوصا در محتوای SD
مورد بعدی اینکه اگر قصد جابجا کردن تلویزیون رو داشته باشید مثلا تلویزیون 75 اینج رو بدون جعبه خودش امکان جابجاییش نیست ولی 55 امکان پذیره
سایر بالای 55 فضای زیادی رو اشغال میکنه و نصبش روی دیوار هم بخاطر وزنه بالاش دردسر های خاص خودش رو داره

در مجموع سایز 55 رو بهترین سایز تلویزیون میدونم چون میتونه محتوای 4K رو به بهترین شکل نمایش بده و از همه مهمتر قیمت مناسبش هست که بهترین قیمت نسبت به کارایی رو سایز 55 داره و همچنین طبق نظر برخی سایت های معتبر محبوب ترین سایز تلویزیون 55 هست

باز هم دوستان نظرات خودشون رو بگن قطعا آموزنده خواهد بود
دقیقا حرفات تایید میشه،من کالاف جدید با موس و کیبورد روی x950g و مانیتورم vg248qg روی مد ۱۲۰ فریم تست کردم
حتی با ۱۲۰ فریم هم شما سرعت بسیار بهتر و بالاتری روی مانیتور داری حتی وقتی که یکم موس تکون میدی
درکل من یکی دیگه نمیتونم روی تلویزیون بازی آنلاین انجام بدم اما همچنان کیفیت و روشنایی تلویزیون با مانیتور قابل قیاس نیست
من چون چندسالی هم هست چشمام به نمایشگر کوچیک عادت کرده وقتی روی تلویزیون بازی میکنم سریع چشمام اشک میزنه و میسوزه
درکل خیلی سلیقه ای هست اما در مجموع من انتخاب مانیتور هست،اونم بخاطر اینپوت لگ عالی که داره

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or