mohsen2019
کاربر سایت
مدل b9 هم هستش ولی یک مقدار ضعیفتر از c9 هستش...الجی خیلی ریسک رو کمتر کرده .و حتی گزینه های رو به همین خصوص لحاظ کرده مثل logo luminance....نهایت روزی 3 ساعت بازی میکنم . حالا بگم ps5 یه زمانی بخریم هیجان داشته باشیم بشه 4؛5 ساعت که بعید میدونم باز. فوتبال میبینم روزایی که بازی هست، فیلم و سریال هم که خودم بخوام بزارم با یو اس بی ماهی یکی یا دو تا فیلم شاید.
داداش آخه c9 رو الان قیمتشو دیدم لامصب خیلی گرونه 30 تومن ـه ! حداقل اون سامسونگای مد نظر 26 اینطوریا بود . یه گوشی پارسال خریده بودن واسم امیدم به فروش اونه والا یه 17-18 تومن ببرن یه کاریش میشه کرد.. اگه گوشیو خوب ببرن پولم به اولد برسه و اینجور که شما میگی اونقدرا هم ریسکش زیاد نیست با توجه به استفاده من شاید برم سمتش.
اگر زیاد فوتبال میزنی فوقش hudبازی رو تو سیتینگ غیر فعال کن.من که برا همه بازی ها همین کار رو میکنم..بعضی بازی ها خیلی گزینه ها رو سفارسی میزارن.مثلا تو رد دد2 برای دسترسی به نقشه یک کاری کرده بودم با فلش پایین دسته یک لحظه نقشه رو برام میورد روی صفحه نمایش.....یا گاد او وار رو با لمس صفحه لمسی دسته نمایش میداد...من که خودم کلا hudرو تو بازی ها خاموش میکنم
دو سال پیش b7داشتم و 1200 ساعت باهاش گیم بازی کردم هیپچ مکلی پیش نیومد برام.الان هم c9تازگی خریدم