mohsen2019
کاربر سایت
تلویزیون اگر dtsساپورت نکنه نمیشه.دالبی دیجیتال رو که اکثرا ساپورت میکنن.به نظرت اگه خروجی صدا رو به ساندباری که dts ساپورت کنه بدم درست میشه؟؟
تلویزیون اگر dtsساپورت نکنه نمیشه.دالبی دیجیتال رو که اکثرا ساپورت میکنن.به نظرت اگه خروجی صدا رو به ساندباری که dts ساپورت کنه بدم درست میشه؟؟
داداش اميدوارم مشكلت نرم افزاري باشه واقعاView attachment 189801
دوستان امروز یهو دیدم یه خط افقی پایین تی وی افتاده. تو همه خروجی ها و برنامه و شبکه ها هستش. از برق کشیدم و اینکارا فایده نداشت. دقیقا کجاش سوخته یا خراب شده به نظرتون ؟ درست شدنی هست ؟؟
و اینکه آیا تعمیرکار سونی درست حسابی سراغ دارید (تهران) چون گارانتیم هم تمام شده متاسفانه. نمایندگی داریم آیا برای تعمیرات سونی یا تعمیرکار معمولی باید پیدا کرد ؟
داداش اميدوارم مشكلت نرم افزاري باشه واقعا
اگر نرم افزاري نباشه بايد پنل عوض كني
پیج ممتاز کالا قیمت های روز زدههیچی دیگه یه تی وی جدید بخرم به صرفه تره سوزش و فشارش اونجاس که هنوز دارم قسط میدم بابت همین تلویزیون x900f ) اینم شانس من بود ...
نمیدونم حالا تو بازار تلویزیون 20 تومنی گیر میاد یا چی از قیمتا خبر ندارم سرچ هم میکنم تلویزیون های مد نظرو سایتا دیگه قیمت نمیزنن درست حسابی. خیر سرمون پولو جمع کردیم واسه ps5 حالا باز باید بریم دنبال تی وی
X800h همين حدوداستهیچی دیگه یه تی وی جدید بخرم به صرفه تره سوزش و فشارش اونجاس که هنوز دارم قسط میدم بابت همین تلویزیون x900f ) اینم شانس من بود ...
نمیدونم حالا تو بازار تلویزیون 20 تومنی گیر میاد یا چی از قیمتا خبر ندارم سرچ هم میکنم تلویزیون های مد نظرو سایتا دیگه قیمت نمیزنن درست حسابی. خیر سرمون پولو جمع کردیم واسه ps5 حالا باز باید بریم دنبال تی وی
X800h همين حدوداست
البته ميگم اول مطمئن شو نرم افزاري نيست نميدونم اگه اپديت نيست اپديتش كن و كابل hdmi رو هم حتما چك كن
ايشالا پنل نباشه
کابل هاتون رو جدا کنید مجدد وصل کنید اول از همه ...اما خیلی از مواقع علت خطوط عمودی یا افقی در صفحه تلویزیون، قطع شدن اطلاعات تصویر به دلیل مشکلات فنی می باشد که بر اثر کارکرد طولانی مدت دستگاه و یا عواملی مانند ضربه خوردن به تلویزیون به وجود می آیند. برخی از مواقع مشکل ظاهر شدن خطوط افقی و عمودی بر روی تصویر تلویزیون، قابل تعمیر بوده و برخی از مواقع تنها راه چاره تعویض پنل تلویزیون است که هزینه زیادی دارد و گاهی اوقات مقرون به صرفه نیست؛View attachment 189801
دوستان امروز یهو دیدم یه خط افقی پایین تی وی افتاده. تو همه خروجی ها و برنامه و شبکه ها هستش. از برق کشیدم و اینکارا فایده نداشت. دقیقا کجاش سوخته یا خراب شده به نظرتون ؟ درست شدنی هست ؟؟
و اینکه آیا تعمیرکار سونی درست حسابی سراغ دارید (تهران) چون گارانتیم هم تمام شده متاسفانه. نمایندگی داریم آیا برای تعمیرات سونی یا تعمیرکار معمولی باید پیدا کرد ؟
View attachment 189801
سلام.بلا به دور.تازگی ها ضربه نخورده یا جابه جایی ناشیانه.؟؟؟جدیدا مدل های ریفر تو بازار زیاد شده...حتما از جای معتبر خرید کنید...برای خرید سامسونگ q70r هم گزینه مناسبیهView attachment 189801
نه والا داداش ضربه نخورده. جالبه این مدت خیلی کمتر از همیشه استفاده کردم 3 ماهی هست ps4 روشن نکردم فیلم هم زیاد ندیدم. جا به جایی هم اصلا. شانسه دیگه میگن آدم از هرچی بترسه سرش میاد من از ترس burn in سمت اولد با اون کیفیت سمتش نرفتم بدتر سرم اومد.سلام.بلا به دور.تازگی ها ضربه نخورده یا جابه جایی ناشیانه.؟؟؟جدیدا مدل های ریفر تو بازار زیاد شده...حتما از جای معتبر خرید کنید...برای خرید سامسونگ q70r هم گزینه مناسبیه
اگر گیم نهایت دو سه ساعت بازی میکنی برو سمت اولد...کیفیت ساخت اولد به مراتب بیشتر از بقیه پنل ها هستش وهم عمرش زیادتر از پنل های دیگه هستش...البته ابنطور که توضیح دادی اوضاع مالیت هم مساعد نیست.بنده خودم سه بار از بانه خرید کردم نه پیکسل سوخته داشتن نه مشکل دیگه ای..نه والا داداش ضربه نخورده. جالبه این مدت خیلی کمتر از همیشه استفاده کردم 3 ماهی هست ps4 روشن نکردم فیلم هم زیاد ندیدم. جا به جایی هم اصلا. شانسه دیگه میگن آدم از هرچی بترسه سرش میاد من از ترس burn in سمت اولد با اون کیفیت سمتش نرفتم بدتر سرم اومد.
والا من کلا بخوام بخرم همیشه از همین تهران میخرم از مغازه درست حسابی، ولی انگار الان فقط سایتای بانه ای فروش دارن ؟! البته بازار نرفتم ببینم ولی همینجوری که سرچ کردم ندیدم تهران مدل های سامسونگ یا سونی اینا دیگه زیاد باشه جریان چیه جمع کردن ؟
واقعا ترس دارم ندیده از سایت بانه ای بخرم، بیاد مشکل داشته باشه چی کنم. تو همین تاپیکای بازیسنتر دیدم یکی دو نفر گفتن پیکسل سوخته داشته
q80r فعلا نظرمو جلب کرده . ببینم البته اگه تهران موجود هست . موندم چی کنم. یا حداقل از سایت بانه ای یه معتبر ترشو پیدا کنم... از یه طرف نگرانم کیفیت از x900f خودم ضعیف تر باشه باز حالم گرفته بشه... عجب وضعیتیه
نهایت روزی 3 ساعت بازی میکنم . حالا بگم ps5 یه زمانی بخریم هیجان داشته باشیم بشه 4؛5 ساعت که بعید میدونم باز. فوتبال میبینم روزایی که بازی هست، فیلم و سریال هم که خودم بخوام بزارم با یو اس بی ماهی یکی یا دو تا فیلم شاید.اگر گیم نهایت دو سه ساعت بازی میکنی برو سمت اولد...کیفیت ساخت اولد به مراتب بیشتر از بقیه پنل ها هستش وهم عمرش زیادتر از پنل های دیگه هستش...البته ابنطور که توضیح دادی اوضاع مالیت هم مساعد نیست.بنده خودم سه بار از بانه خرید کردم نه پیکسل سوخته داشتن نه مشکل دیگه ای..
کل پولت رو بدی oled بعدش بسوزه شکست عشقی میخوری ها. اونم در نظر بگیرنهایت روزی 3 ساعت بازی میکنم . حالا بگم ps5 یه زمانی بخریم هیجان داشته باشیم بشه 4؛5 ساعت که بعید میدونم باز. فوتبال میبینم روزایی که بازی هست، فیلم و سریال هم که خودم بخوام بزارم با یو اس بی ماهی یکی یا دو تا فیلم شاید.
داداش آخه c9 رو الان قیمتشو دیدم لامصب خیلی گرونه 30 تومن ـه ! حداقل اون سامسونگای مد نظر 26 اینطوریا بود . یه گوشی پارسال خریده بودن واسم امیدم به فروش اونه والا یه 17-18 تومن ببرن یه کاریش میشه کرد.. اگه گوشیو خوب ببرن پولم به اولد برسه و اینجور که شما میگی اونقدرا هم ریسکش زیاد نیست با توجه به استفاده من شاید برم سمتش.