خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام

دوستان برای کسانی که تازه میخوان تلویزیون بخرند ، حتما به تلویزیون های شیائومی هم فکر کنند . چند مورد دیدم مخصوصاً Mi 4s شیائومی عالی بود .

اصلا نسبت به قیمتشون کیفیت ساخت و تصویرشون فراتر از قیمت هست . برای مثال سایز 65 اینچ برابر 18 میلیون با گارانتی هستش .

اگر بخواهم سطح کیفیتش رو بگم براتون ، به طور قطع میگم کاملاً بالاتر از کلیه مدل های داخلی هست !!!!!!!!!!!!!!!!

و کیفیت تصویر هم کم از برند های مطرح نداره و با تلویزیون های میان رده برند های دیگه قابل رقابت هست .

عکس های زیر رو از یوتو/ب استخراج کردم .
گوشی کم بود :D شیائومی رفته تو کار تلویزیون ، ببینید شیائومی چه کرده :-j

(ببخشید عکس ها بزرگ هستند)

View attachment 187241 View attachment 187248 View attachment 187243 View attachment 187242View attachment 187244 View attachment 187246
شیائومی یک تلویزیون 4k با تمام امکانات روز تولید انبوه کرده با سایز 98 اینچ !!! برندهای دیگه همچین سایزی رو 16 هزار دلار میدن اما شیائومی 2800 دلار داره میفروشه :)) شیائومی تا چند سال دیگه تمام بازار تلویزیون جهان رو توی دستش میگیره نه از بابت کیفیت بلکه بخاطر قیمت
میگن برندهای دیگه در سال 100 تا 200 دستگاه با این سایز میتونن بفروشن اما شیائومی در یک ساعت اول عرضه این تلویزیون 1000 دستگاهش رو فروخته :D

شیائومی یک تلویزیون 4k با تمام امکانات روز تولید انبوه کرده با سایز 98 اینچ !!! برندهای دیگه همچین سایزی رو 16 هزار دلار میدن اما شیائومی 2800 دلار داره میفروشه :)) شیائومی تا چند سال دیگه تمام بازار تلویزیون جهان رو توی دستش میگیره نه از بابت کیفیت بلکه بخاطر قیمت
میگن برندهای دیگه در سال 100 تا 200 دستگاه با این سایز میتونن بفروشن اما شیائومی در یک ساعت اول عرضه این تلویزیون 1000 دستگاهش رو فروخته :D

جالبه واقعاً . دقیقا درسته مطمئنم شیائومی برای سایر برند ها مشکل ساز میشه .

درباره دوام و ماندگاری و عدم خرابی در کوتاه مدت اطلاعاتی تلویزیون شیائومی در دسترس نیست :D

• Like
Reactions: dooste.man83
روی تلویزیون 65x8500E آپدیت جدید ( Firmware update to v6.7140 for Asia Pacific ) رو از سایت رسمی سونی دانلود کردم و ریختم
اما الان دو مشکل بزرگ پیدا کردن :
1- دستگاه دیگه ریست فکتوری نمیشه !!! یعنی میزنم روش هیچ اتفاقی نمی افته
2- دستگاه به اینترنت وصل نمیشه - یعنی هم با کابل هم با WIFI به شبکه متصل میشه اما مینویسه No Internet
سلام. سایر دوستانی که به Firmware update to v6.7140 for Asia Pacific آپدیت کردن به مشکل برنخوردن؟؟

خواهش میکنم
حدود 30 تا رو بزار کنار . دلار درسته راحت بالا پایین میشه اما جنس در برابر ارزون شدن مقاومت میکنه و به این راحتی ارزون نمیشه مگر با گذشت زمان که دلار رو قیمت پایین بمونه
وسط های بهمن وقت خوبی برای خرید هست
یک کزینه وسوسه کننده هم این 900h هست که قیمت مناسبی داره اما روشنایی HDR اش ناامید کننده هست اصل بازی کردن هم محتوای HDR هست که فرق تلویزیون سونی و ایکس ویژن رو واقعا نشون میشده
وگرنه با همین 25 هم میشد کارایی کرد
درود

دوست عزیز در مورد 9500H که فرمودید بگیرم ... از 2.1 HDMI ساپورت نمیکنه . به نظرتون این قضیه برای PS4 و در اینده PS5 مشکل ساز نمیشه و تو ذوق نمیزنه . تو یه سایت هم خوندم که گفته بود input lag خوبی هم نداره و برای PS4 شاید اذیت کنه اما نمیدونم منظورش تا چقد بود .... و در اخر پیشنهاد داده بود که q90t سامسونگ بگیرید به جاش

نظر شما بین سونی x900h - x9500h و Q90T سامسونگ چیه ؟

نظر شما چیه ؟ ممنون

آخرین ویرایش:
درود

دوست عزیز در مورد 9500H که فرمودید بگیرم ... از 2.1 HDMI ساپورت نمیکنه . به نظرتون این قضیه برای PS4 و در اینده PS5 مشکل ساز نمیشه و تو ذوق نمیزنه . تو یه سایت هم خوندم که گفته بود input lag خوبی هم نداره و برای PS4 شاید اذیت کنه اما نمیدونم منظورش تا چقد بود .... و در اخر پیشنهاد داده بود که q90t سامسونگ بگیرید به جاش

نظر شما بین سونی x900h - x9500h و Q90T سامسونگ چیه ؟

نظر شما چیه ؟ ممنون
درود
HDMI 2.1 اصلا چیز مهمی نیست و این نسل هم کاربردی نداره به اون صورت دلایلش هم که بارها گفتم اگر VRR داشت چیز مهم و بسیار خوبی بود
اینپوت لگ هم فقط برای استریمر ها خیلی مهمه یا کسانی که فقط آنلاین بازی میکنن البته من که اصلا مشکل لگ نداشتم تا الان
در مورد انتخاب هم ببینید من چشم بسته سونی رده بالا رو می خرم چون چشمم اصلا به تصویر سونی عادت داره و سراغ برند دیگه ای هم نمیرم و کسی رو هم پیدا نمی کنید که از خرید سونی رده بالا تا حالا پشیمون شده باشه
ولی اگر کسی بخواد سامسونگ بخره حتما پیشنهاد میدم از نزدیک تصویر هر دو رو مقایسه کنه چون از نزدیک دیدن خیلی تفاوت داره با دیدن کلیپ در یوتیوب و بعد انتخاب کنید

• Like
Reactions: trainer
سه کانه ارباب حلقه ها و هابیت ها هم ریمستر شده ...4k hdr
نسخه remux الان در دسترسه ولی حجمشون خیلی زیاده...یک روز بشینم دانلودشون کنم..واقعا ارزشمندن دیدن دوباره این سری

تنها فیلمی هست که هر چقدر میبینم خسته نمیشم . =P~

91fx3-W2xqL._SL1500_.jpg

من هر ۶ تا قسمت ارباب حلقه ها و هابیت رو دانلود کردم..حدود ۶۰۰ گیگ شدن‌‌فوق العاده با کیفیت هستن..راحت میشه hdr واقعی رو دید..پیشنهاد میشه به همه دوستان
سه کانه ارباب حلقه ها و هابیت ها هم ریمستر شده ...4k hdr
نسخه remux الان در دسترسه ولی حجمشون خیلی زیاده...یک روز بشینم دانلودشون کنم..واقعا ارزشمندن دیدن دوباره این سری

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

من هر ۶ تا قسمت ارباب حلقه ها و هابیت رو دانلود کردم..حدود ۶۰۰ گیگ شدن‌‌فوق العاده با کیفیت هستن..راحت میشه hdr واقعی رو دید..پیشنهاد میشه به همه دوستان

دوست عزیز امکان داره طریقه دانلودش رو بفرمایید (اگر اینجا خلاف قوانین تاپیک هست لطفا برام pm بفرستید ممنون)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
از طریق سایتی که خیلی وقته ازش دانلود میکنم..البته باید اشتراک سایتش رو هم بخرید..
دوست عزیز امکان داره طریقه دانلودش رو بفرمایید (اگر اینجا خلاف قوانین تاپیک هست لطفا برام pm بفرستید ممنون)

• Like
Reactions: vahid1400

اگر بتونی هزینه کنی و یک سرور مجازی بگیری راحت هر کیفیتی از هر فیلمی در دسترس هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or