PooyaGH
کاربر سایت
دوستان در مجموع بهترین سایز تلویزیون رو برای گیم چه سایزی میدونید ؟ دلیلتونم بگید
٥٥ اينچ بهترين كيفيت و بهترين سايز بدون در نظر گرفتن بودجه با توجه به اينكه زير ٥٥ اينچ به ندرت تلويزيون هاي اند پيدا ميشه . من تو ده سال گذشته از ٢٦ اينچ تا ٥٥ اينچ رو كار كردم براي محتواي 4K و گيم فقط ٥٥ اينچ ميشه كيفيت و جزئيات رو خوب ديد. ٤٩ ٥٠ اينچ هم خوبه براي اتاق ولي باز ٥٥ نميشه چند روز اولش بزرگ به نظر مياد بعد چشم عادت ميكنه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دقیقا حرفات تایید میشه،من کالاف جدید با موس و کیبورد روی x950g و مانیتورم vg248qg روی مد ۱۲۰ فریم تست کردم
حتی با ۱۲۰ فریم هم شما سرعت بسیار بهتر و بالاتری روی مانیتور داری حتی وقتی که یکم موس تکون میدی
درکل من یکی دیگه نمیتونم روی تلویزیون بازی آنلاین انجام بدم اما همچنان کیفیت و روشنایی تلویزیون با مانیتور قابل قیاس نیست
من چون چندسالی هم هست چشمام به نمایشگر کوچیک عادت کرده وقتی روی تلویزیون بازی میکنم سریع چشمام اشک میزنه و میسوزه
درکل خیلی سلیقه ای هست اما در مجموع من انتخاب مانیتور هست،اونم بخاطر اینپوت لگ عالی که داره
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
مانيتور رده بالا قيمت هاي بالايي داره الان تو امريكا مدل ٤٨ اينچ cx ال جي كه امسال اولين سال بود كه توليد ميكرد كمياب شده چون اكثر گيمرا جاي مانيتور استفاده ميكنن قراره سايز ٤٣ اولد هم براي ٢٠٢١ توليد كنن.
Sent from my iPhone using Tapatalk