خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
از نظر روون بودن حتما حرفتون درسته..ولی الان وقتی میزنم تو vivid hdr مثلا همین TLOU2 فوق العاده میشه..ولی وقتی گیم مود انتخاب میکنم رنگ ها بی روح تر میشن و تاریک (dim)..البته تازه یک روز هم نشده گرفتم و هیچ تغییراتی تو تنظیمات ندادم همه چی همون دیفالت خودشه

سلام
اولا مبارکتون باشه
در ثانی من خودم تو تموم تی وی هام فقط و فقط حالت vivid با dynamic contrast بالا رو دوست دارم
طبق فرموده شما تو بقیه حالات تصاویر بی روح و رنگ و رو رفته هستن

• Like
Reactions: James Sunderland
از نظر روون بودن حتما حرفتون درسته..ولی الان وقتی میزنم تو vivid hdr مثلا همین TLOU2 فوق العاده میشه..ولی وقتی گیم مود انتخاب میکنم رنگ ها بی روح تر میشن و تاریک (dim)..البته تازه یک روز هم نشده گرفتم و هیچ تغییراتی تو تنظیمات ندادم همه چی همون دیفالت خودشه
البته روی oled های ال جی هر پورت hdmi یه تنظیم مجزا میتونن داشته باشن.مثلا پورتی که کنسول بهش وصله میتونی رو گیم مد بزاری و بقیه رو استاندارد یا vivid

سلام دوستان با بودجه ۱۱ ۱۲ ۱۳ تومن چه پیشنهادی میدید؟ ۵۵ اینچ

برای بازی و دیدن فیلم. خیلی مهمه که زیرنویس فارسی رو هم راحت ساپورت کنه.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان با بودجه ۱۱ ۱۲ ۱۳ تومن چه پیشنهادی میدید؟

برای بازی و دیدن فیلم. خیلی مهمه که زیرنویس فارسی رو هم راحت ساپورت کنه.

سامسونگ سري ٧ اگه رنگ مشكي برات مهمه ، اگه دقت رنگ برات مهمه و مشكي مايل به خاكستري رو مخ ت نميره سوني هاي سري ٨، x8500f ٤٩ اينچ هم پيدا كني پنل va داره استثناً

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: MILAD 360
@mohsen2019 سلام دوست عزیز شما اطلاع داری حالت Vivid تو hdr چه قدر اینپوت لگ افزایش میده؟ کلا چه تو فیلم چه بازی من حالت vivid میپسندم احساس میکنم وقتی گیم مود میشه رنگ ها بی روح میشن
بازی رو با game mode اجرا کن چون در غیر این صورت کند میشه و اینپوت لگ ایجاد میشه.فیلم با کیفیت 1080 بلوری و 4K رو با vivid ببین چون بهترین کیفیت رو بهت میده.مابقی کیفیت ها رو با حالت استاندارد ببین

سامسونگ سري ٧ اگه رنگ مشكي برات مهمه ، اگه دقت رنگ برات مهمه و مشكي مايل به خاكستري رو مخ ت نميره سوني هاي سري ٨، x8500f ٤٩ اينچ هم پيدا كني پنل va داره استثناً

Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون
۵۵ اینچ مد نظرمه

نظرتون راجب sm8100 ال جی چیه؟

نزدیکه ۱۷ تومنه

یک تلویزیون احتیاج دارم حدود 5 میلیون می خوام هزینه کنم گفتم دسته دوم بگیرم شاید چیز بهتری گیرم بیاد
نظرتون راجب به خرید تلویزیون دست دوم از غریبه چیه ؟

توی rtings بهترین مانیتور 2019 برای گیم چیه؟ من تصمیممو گرفتم مانیتور میگیرم
اخه بودجه بگو
مثلا مانیتور میشناسم50 تومن Acer Predator X27 Review
تقریبا هیچ مانیتور فورکی درست حسابی تو بازار نیست باید از واسطه امازون سفارش بدی

آخرین ویرایش:
توی rtings بهترین مانیتور 2019 برای گیم چیه؟ من تصمیممو گرفتم مانیتور میگیرم
به غیر از اون مانیتور acer که بالا معرفی شده مانیتوری که بتونه برای محتوای hdr به اندازه کافی روشن بشه و قیمتش بالای 70 تومن نباشه نیست اکثر مانیتورایی که مینویسن hdr بیشتر تبلیغ تجارین

Sony launches X900H (XH90), its first 4K TVs with HDMI 2.1

اولین مدل 4K سونی که از HDMI 2.1 پشتیبانی می‌کنه.
LCD هم هست و به نظر میرسه برای گیمینگ و به خصوص PS5 گزینه مناسبی باشه.
از لحاظ قیمت هم الان 1000$ تو آمازون برای مدل ۵۵ اینچ به فروش میرسه که نسبتا قیمتش هم مناسب محسوب میشه.

Sony launches X900H (XH90), its first 4K TVs with HDMI 2.1

اولین مدل 4K سونی که از HDMI 2.1 پشتیبانی می‌کنه.
LCD هم هست و به نظر میرسه برای گیمینگ و به خصوص PS5 گزینه مناسبی باشه.
از لحاظ قیمت هم الان 1000$ تو آمازون برای مدل ۵۵ اینچ به فروش میرسه که نسبتا قیمتش هم مناسب محسوب میشه.
هنوز برای من سواله چرا مدل بالاتر 950H این HDMI 2.1 رو نداره اما این مدل پایین تر داره !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or