Bijanlll
کاربر سایت
سلام نور رو تغییر دادم?
اسپری رنگ قرمز دارم به نظرتون بزنم روی باکس سفید رنگ؟دوست عزیز اگه نظر منو بخوای اون مکعب سفید رنگ که گذاشتی هم از لحلظ رنگبندی خیلی به اون فضا جور نیست و هم حجیم بودن و نا فرم بودنش تناسب بقیه اجزا رو به هم ریخته.اینجوری ارتفاع مانیتور خیلی کشیده بالا و با ارتقاع بقیه اجزا همخونی نداره.اگر نظرت گذاشتن همین مکعبه یا رنگشو مشکی کن یا از مدلی استفاده کن که علاوه یر مناسب بودن اندازه در رنگبندی هم با فضا همخونی داشته باشه.
سلام داداش
تلاشت خوبهج
جالبه بحث اگه درمورد ps5 بود الان انقدر کامنت برام میزاشتید ک نمیتونستم همشون رو بخونم ولی تاپیک ب این خوبی خودتون کامنت نمیزارید بعد میگید تاپیک خلوته?
تلاشت خوبه
ملت انرژی براشون نمونده تو این چند مدت وگرنه تاپیک فعالتر بود.
مانیتورت رو هم سعی کن روبروی سرت باشه و زیاد ارتفاعش زیاد نباشه فردا سرطان گردن میگیریهااا
اینم یه اتاق گیمینگ عالی از last 2 .همیشه یه همچین تصوری از اتاق گیمینگ داشتم
یه راهنمای در مورد خرید تی وی بهت میکنم بزرگ ترین سایزی که توان مالیت هست بخر چون مهم ترین پشیمونی سایز تی وی هست توی اولویتسلام این تلاش من برای دیزاین
برچسپ رینبو برای کنسولView attachment 155641
دارم روش سخت کار میکنم البته بودجه هم کمه الان مهمترین چیز TV هست
لطفا راهنمایی کنید چون میخواستم 32 اینچ بخرم گفتن نه42 بخر اینو میخری بعد میبینی حال نمیده و کوچیکه میای همینو میخری
نظر هاتون رو بگید ممنون?
تلگرام نیست که رگباری پیام بیاداین همه آدم
چرا هیچی نمیگید
سلام مجدد
اول که لپتاپ رو نمیدونم کجا بزارم
بعد هم اینکه بعد کرونا شاید مادر تی وی روم رو عوض کنه و تلویزیون قبلی بشه مال من
میخوام بزارمش بجا میز تحریرم
کنسول و کیس هم زیرش برا کنسول طاقچه میزارم
تی وی رو شاید عوض کنم
صندلی و تخت هم روشون میشینم بازی میکنم
اون کمد رو مدنظره وسایلش رو خالی کنم یه کامپیوتر بزارن
View attachment 159450View attachment 159451View attachment 159452View attachment 159453View attachment 159454View attachment 159455View attachment 159456
سلام عزیز این تاپیک فوق العاده هست، البته بهتره بگم بود! من خیلی سعی کردم ولی نمیشه به نظرم کامل توضیح بده چی داری من اصلا نفهمیدم کنسولت چیه!ممنون
اول باید از سد پدر رد بشم?
خب سایز تی وی مناسبه به نظرم اون میز قهوه ای تیره بهترینه صندلیت هم خوبه کنسول هم عالیه کیس هم اگه گیمینگ لوی همون میز حالا ابعادش رو نمیدونم با تی وی باهم جا بده دی اس هم ی جا بزار تو چشم باشه فیگور هم یادت نره اگه کنسول قدیمی ای مثل ps1 داری اون TV قدیمی رو همونجا که هست بزار و ps1 رو هم کنارش که به عنوان نوستالژی توی اتاقت باشه نور پردازی هم یادت نره میز رو هم جایی بزار که نور پنجره نخورهتلویزیونمون ۴۳ اینچ هست که به جای تی وی قدیمیه جا نمیشه
کیس هم گیمینگ که میزارم زیر تی وی
کنسول هم یه ایکس وان و نینتندو دی اس آی