Bizhanl
کاربر سایت
چه خبره داداش اینهمه پیام نده حداقل ی عکسی بزار از گوگل هم نمیخواد دان کنی اسکرین بگیری کافیه یا از اینستا تا تی وی نباشه هیچ کاری نمیشه کرد شما واقعا با این تی وی سخته برات من 360 رو این تی وی ها بازی کردم پدرم در اومد شما که وان بازی میکنیاز این آخری هم خوشم میاد
عالیه ولی دی اس تو چش نمیادView attachment 159573خب اول که بنظر شما جای دی اس خوبه و به مقدار کافی تو چشه؟View attachment 159574این کمیک های اصل هم از قسمت کتاب های انگلیسی جنگل جاودانه گرفتم
بنظرتون تو تزیینات به کارم میاد؟
البته من اتاقم مدرنه (غیر از تلویزیونم)
و اینکه چند تا پوستر درست کردم که آرم نینتندو سوییچ و نقد نینتندو دی اسه.
اونها هم بزنم؟
و اینکه میخوام لامپ ریسه ای رنگی بگیرم بزارم پشت تی ویView attachment 159575سیستم صدای من هم اینه که چون تی وی کیفیت صدای مطلوبی ندارد ایکس باکس رو میزنم به این چون هم پورت مخصوص کنسول (av) داره و هم باند های عالی داره
ولی نمیدونم از باند هاش چجوری جداگانه استفاده کنمView attachment 159577
فقط سونی هارو وصل نکردم امید وارم که کار کنهحالا این سیستم صوتی که درست کردی امتخانشم کردی؟
قشنگ کار میکنه؟
ماشالله داداش بیا منم بزار اونجا دکوراین اتاق ما
View attachment 159591
داداش کجایی چند وقته که نمیای واقعا بارها عکس گذاشتی و من زمانی که اومدم اینجا دیدم که نیستی متاسفانه من هر شب خواب اتاقتون رو میبینم چه خوب که باز هم فعلال شدیدسلام امروز اومدم یه تحلیل کلی از اتاقم بزارم هرچند یکی دوسال دیگه خونه خودمون تکمیل میشه و باید این دکور رو بهم بریزم
خب اول یه عکس کلی بزارمView attachment 159569View attachment 159569
شرمنده اگه روی تخت بهم ریختس
خب اگه از سمت چپ برسی کنیم بر میخوریم به این قسمت
View attachment 159571
که ps4رو در قسمت بالا گذاشتم اون کابل هایی هم که میبینید کنارشه کابل افزایشیه که میرسه به یو اس بی هاب که پشت کل این دم دستگاس که به اون یو اس بی هاب هم کیبورد موس وصله (چون برای فورتنایت من از کیبورد و موس استفاده میکنم)یه هارد اکسترنال هم روی ps4هست برای مواقعی که حافظه پی اس کفاف بازی هارو نمیده البته با این قیمت بازی ها یه هارد 500هم جواب بازی های ما ایرانی هارو میدهView attachment 159572
بریم قسمت بعدی که یعنی وسط میزView attachment 159576
خب اینجا چیز خاصی نیست یه اسپیکر ال جی هست با چند تا مینی فیگور که جنبه تزیینی دارند(چون سه راهی و بقیه وسایل رو پشت اونا مخفی کردم)
View attachment 159578
اینجا هم کیس داغون منو میبینیم و یه اسپیکر دیگه البته این اسپیکر هارو دستی بهم وصل کردمView attachment 159579
قسمت بالای این عکس هایی در قسمت های قبل دیدین این تیکه قرار داره که اگه بخوام از سمت راست توضیح بدم یه ماگ گلد آف وار و دوتا دسته میبینیم بعدش یه موس پد طویل که قابلیت نور دهی به چند رنگ مختلف رو داره بعدش هم یه موس و کیبورد از مارک اسکورپیون که زیاد مارک خوبی نیست من چون زیاد با کیبورد و موس بازی نمیکنم مارک خوبی هم نگرفتم بعدش کنترل تلویزیون وال ای دی هارو میبینیم که دسته بازی با عینک وی از هم کنارشه یه نگهدارنده موبایل برای وقتی که راهنما چلنج ها رو میبینم موبایلم جلوی چشمم باشه و اونطرف هم تبلت قدیمیم که کارایی خاصی نداره راستی اصل کار که تلویزیون و پی اس کمرا و اسپیکر های کنارش هست رو یادم رفته بودView attachment 159585
اینم یه عکس از جلو
View attachment 159586
بالای تی وی هم نقشه رد دد و استیل بوک و بازیش رو گذاشتم که چون توی عکس سایه افتاد کیفیت اومده پایین
View attachment 159587
این قسمت که صرفا تریینیه( به جز هدفون )
چند تا تابلو شاسی از رد دد هست ویه امضا از بازی ساز های کالاف advanced warfare که قابش کردم و چند تا از نسخه های کالاف دیوتی View attachment 159588
قسمت بعد مانیتوری که به pcوصل هست رو میبینید و لپ تاپ قدیمی خودم که حسابی ارتقاش دادم و البته اون دسته قرمز سمت چپ که مال وقتی هست که تفننی توی لپتاپ پلی میدم و اینکه موس کیبورد و تلویزیون هم به واسطه کابل افزایشی و مبدل ها به لپ تاپ وصل میشنView attachment 159589
اینجا هم نمیدونستم با چی پر کنم اگه ایده ای دارین بگین
View attachment 159590
این هم بالای تختمه که کیف پی اس4 و اسکیت برد قدیمیم و یه جفت اسپیکر که وقتایی که آهنگ گوش میکنم ازشون استفاده میکنم(تقریبا هیچوقت چون من برای آهنگ گوش دادن از هندزفری استفاده میکنم)
و رسیدیم به آخر پست میدونم طولانی شد خواستم بزارم توی اسپویل ولی ارور میداد اگه پیشنهادی دارین خوشحال میشم
بله خودشهشما همونی هستی که در کرمانشاه زندگی میکنه?
@Z-fanاین اتاق ما
View attachment 159591
عالی هستند مشکل بودجه هستView attachment 159593
بچه ها بنظرتون این دو تا موس و کیبورد بیسیم خوب هستند؟
فقط جای شما خالی بود که اومدی به سلامتی?
سلام
@Behrad Nintendo fa
@Bizhanl
اینجا تلگرام و واتساپ و جای چت کردن نیست .
چندتا پست پشت سر هم ارسال نکنید .
عکس در سایز بزرگ هم ارسال نکنید .
قوانین انجمن رو حتماً مطالعه کنید .
این روند رو ادامه بدید طبق قوانین باهاتون برخورد میشه .
به شرط اسپم نبودن مشکلی نداره به این شکل .اگه مثلا من یه پیام بدم و یه جواب بگیرم باز یه پیام دیگه اینجوری هم مشکل داره؟
ای داداش ما دیگه پیرمون در اومده باید برم توی انجمن پیرهای دنیای گیم