dooste.man83
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
چون 950h قبل از به بازار اومدن hdmi 2.1 طراحی شده ولی 900h بعد از اون.هنوز برای من سواله چرا مدل بالاتر 950H این HDMI 2.1 رو نداره اما این مدل پایین تر داره !!!
دوستان نور پس زمینه تلویزیون می خواستم بگیرم
جایی خوندم نوشته بودن این نوار ها نویز روی تلویزیون میندازه و کلا پیشنهاد نمیشه چیزی به پشت تلویزیون وصل شه .. میخواستم نظرتون رو بدونم ؟
بعدش اگر نخوام پشت تلویزیون بچسبونم راهی هست بشه همچین نوری پشت تلویزیون درآورد ؟
View attachment 152025
یکم توی سایت ها گشتم دلیلش رو پیدا کردمچون 950h قبل از به بازار اومدن hdmi 2.1 طراحی شده ولی 900h بعد از اون.
از اینهایی که برای زیر پایی ماشین طراحی شده هم میشه استفاده کرد که توی ایران هم هست البته اونا چون طولش کمه پس نورشون خیلی قوی نیست معمولا هم با USB کار میکننمنم شدیداً دنبال همچین چیزی هستم اما نیست ! اصلا ایران یک مورد هم نیست مگر اینکه از آمازون سفارش بدیم .
به نظرم اگر نویز داشت تلویزیون های فیلیپس به طور فابریک این مورد رو نداشتند . میشه به دیوار پشت تلویزیون هم نصب کرد .
سلام.در مورد نویز نمیدونم ولی از اونجایی که میدونم تلویزیون شما 9500G سونی هست و منم این مدل رو دارم، این تلویزیون و کلا تمام ال ای دی های جدید گرمای زیادی از خودشون تولید میکنن به طوری که کمی بهش نزدیک بشی گرما رو کاملا احساس میکنی و این گرما هم از جلوی TV حس میشه و هم از پشت.این نور پس زمینه هم قطعا هر چند کم یه گرمایی تولید خواهد کرد و من اگر جای شما بودم با این وضعیت ارز و گرونی کالا همچین ریسکی نمیکردم.همین الانش از گرماش نگرانم و در صورت 1-2 ساعت استفاده یه 5-10 دقیقه ای خاموشش میکنمدوستان نور پس زمینه تلویزیون می خواستم بگیرم
جایی خوندم نوشته بودن این نوار ها نویز روی تلویزیون میندازه و کلا پیشنهاد نمیشه چیزی به پشت تلویزیون وصل شه .. میخواستم نظرتون رو بدونم ؟
بعدش اگر نخوام پشت تلویزیون بچسبونم راهی هست بشه همچین نوری پشت تلویزیون درآورد ؟
View attachment 152025
ممنون از راهنماییتونسلام.در مورد نویز نمیدونم ولی از اونجایی که میدونم تلویزیون شما 9500G سونی هست و منم این مدل رو دارم، این تلویزیون و کلا تمام ال ای دی های جدید گرمای زیادی از خودشون تولید میکنن به طوری که کمی بهش نزدیک بشی گرما رو کاملا احساس میکنی و این گرما هم از جلوی TV حس میشه و هم از پشت.این نور پس زمینه هم قطعا هر چند کم یه گرمایی تولید خواهد کرد و من اگر جای شما بودم با این وضعیت ارز و گرونی کالا همچین ریسکی نمیکردم.همین الانش از گرماش نگرانم و در صورت 1-2 ساعت استفاده یه 5-10 دقیقه ای خاموشش میکنم
اینکه آخه واسه شیائومیه من تلوزیونم سونی هست
ممنون از راهنماییتون
اولا برای چسبوندن این ریسه ها باید از چسب نسبتا قوی استفاده بشه تا زود کنده نشه این یعنی خراب کردن قاب پشت تلویزیون
موقع نصب هم ممکنه به هر دلیل پنل تلویزیون ضربه یا آسیب ببینه
در مورد گرما هم دقیقا درست میفرمایید
و از همه مهمتر اگر بخوایید برقش رو از تلویزیون بگیرید به دلیل اینکه اینها جنس چینی و بی کیفیتی هستن ممکنه با یک اتصالی یا اتصال کوتاه ساده داخل آداپتورش بزنه کل مدار پاور تلویزیونتون رو خراب کنه
من تصمیم گرفتم ریسه RGB که ۵ متری هست بگیرم و با میخ های دو پایه روی دیوار نصب کنم و برقشم هم با آداپتور از برق شهری میگیره
مزایاش اینه که :
به تلویزیون هم کاری ندارم
برقش جداست و میشه به عنوان چراغ خواب هم ازش استفاده کرد
نورش بیشتره
هر وقت خواستم جدا میشه
طول عمرش هم بیشتره
قیمتش هم معقوله
فقط یکم نما ممکنه شیک نباشه که اونم میشه طوری نصب کرد که کلش پشت پنل تلویزیون مخفی شه
خوشحال میشم نظر شما دوستان رو بدونم
سلام.در مورد نویز نمیدونم ولی از اونجایی که میدونم تلویزیون شما 9500G سونی هست و منم این مدل رو دارم، این تلویزیون و کلا تمام ال ای دی های جدید گرمای زیادی از خودشون تولید میکنن به طوری که کمی بهش نزدیک بشی گرما رو کاملا احساس میکنی و این گرما هم از جلوی TV حس میشه و هم از پشت.این نور پس زمینه هم قطعا هر چند کم یه گرمایی تولید خواهد کرد و من اگر جای شما بودم با این وضعیت ارز و گرونی کالا همچین ریسکی نمیکردم.همین الانش از گرماش نگرانم و در صورت 1-2 ساعت استفاده یه 5-10 دقیقه ای خاموشش میکنم
اینکه آخه واسه شیائومیه من تلوزیونم سونی هست
خوب بله عالیه اما توی ایران که پیدا نمیشه !!!من میخام اینو بگیرم .. جنسش اصله و ضمانت هم داره //اصل باشه اسیبی نمیرسونه
Backlight for TV, LED Light Strips, RGB Color Changing Light Behind TV, Accent Lighting for HDTV 4 Sides, RGB USB Backlight with RF Remote Controller & Strong Adhesive Tape: Buy Online at Best Price in UAE - Amazon.ae
نه والا ایران نیستم منخوب بله عالیه اما توی ایران که پیدا نمیشه !!!
اگرم هم بخوایم سفارش بدیم از آمازون بیارن خیلی گرون می افته همین رو باید 1 میلیون تا 1.5 پول بدی !!!!
شما جایی رو میشناسید از اینا داشته باشه ؟
من بهت پیشنهاد میکنم اگر میگیری برقش رو به هیچ عنوان از تلویزیون نگیر این ریسه ها آمپر بالایی میکشن معمولانه والا ایران نیستم من![]()
دقیقا درسته.اگر بنا دارید که حتما از بک لایت استفاده کنید بهترین راه حل که بدون ریسک هست همینهممنون از راهنماییتون
اولا برای چسبوندن این ریسه ها باید از چسب نسبتا قوی استفاده بشه تا زود کنده نشه این یعنی خراب کردن قاب پشت تلویزیون
و از همه مهمتر اگر بخوایید برقش رو از تلویزیون بگیرید به دلیل اینکه اینها جنس چینی و بی کیفیتی هستن ممکنه با یک اتصالی یا اتصال کوتاه ساده داخل آداپتورش بزنه کل مدار پاور تلویزیونتون رو خراب کنه
من تصمیم گرفتم ریسه RGB که ۵ متری هست بگیرم و با میخ های دو پایه روی دیوار نصب کنم و برقشم هم با آداپتور از برق شهری میگیره
مزایاش اینه که :
نورش بیشتره
هر وقت خواستم جدا میشه
طول عمرش هم بیشتره
قیمتش هم معقوله
فقط یکم نما ممکنه شیک نباشه که اونم میشه طوری نصب کرد که کلش پشت پنل تلویزیون مخفی شه
بله منم مشکل حادی ندارم با این مسئله.من در خصوص نصب بک لایت این رو اشاره کردم.شما هم کافیه در زمان استفاده حد اقل بیش از نیم ساعت و در حالت روشن کف دستت رو به صفحه LED و یا به پشت TV نزدیک کنی تا گرما رو احساس کنی.منم همین تی وی رو دارم 65 اینج تو دبی هستم ولی این مشکل حرارت رو ندارم
ممنون از راهنماییتون
مزایاش اینه که :
نورش بیشتره
هر وقت خواستم جدا میشه
طول عمرش هم بیشتره
قیمتش هم معقوله