dooste.man83
کاربر سایت
خدمت شما عرض کنم شرکت های ایرانی همچین تکنولوژی رو قطعا ندارن ارزش سرمایه گزاری هم براشون نداره در نتیجه میرن دنبال واردات جنس درجه سوم چینیسلام
ولی هیچ چی RGB مختص تلویزیون نمیشه چون به صورت پویا هستش . چون از طریق HDMI وصل میشه به تلویزیون و همزمان با محتوای تلویزیون تغییر رنگ میدهد .
تلویزیون های فیلیپس این مورد رو دارند که واقعا غرق تصویر میشید !!
ولی چیزی که شما فرمودین ، رنگ ثابت داره و با تغییر محتوای تلویزیون فرقی نمیکنه .
![]()
-------------
چون در ایران نیست ! من پیشنهاده ساخت این محصول را به شرکت تسکو که بهترین تولید کننده لوازم الکترونیکی و لوازم کامپیوتره ایران هست دادم .
ارتباط با دفتر مرکزی
شما هم میتونید از طریق فرم بالا پیشنهاد بدید .
منظور من این مورد هست که با تغییر محتوای تلویزیون - رنگ RGB LED هم به این شکل میشه .
![]()
بفرض هم که بتونن این محصول رو وارد کنن بنظرتون کسی حاضر میشه همچین چیزی رو از طریق usb و HDMI به تلویزیون 20 میلیونیش وصل کنه !!!! کافیه کوچکترین مشکلی برای آداپتورش پیش بیاد تا تلویزیون مرخص بشه
تازه بحث قیمت اش هم که خیلی زیاد در میاد بماند و اینکه معمولا جنس های چینی درجه چندم نور ریسه هاشونم بعد 1 سال نصف میشه و بعد 2 سال باید قطعا تعویض اش کنید
اگر در خارج ایران هستید قطعا میتونید نمونه با کیفیتش رو بگیرید و لذت ببرید اما در ایران فقط نمونه ای رو تهیه کنید که کلا از تلویزیون جدا باشه و در نهایت فقط به پشت تلویزیون بچسبه ولی هیچ ارتباط دیگه ای نداشته باشه که این نمونه هام فقط رنگش با ریموت کنترلش عوض میشه و بیشتر جنبه تزئینی برای اتاق پذیرایی داره