خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

منم 1913 cw دارم ولی هر کاری میکنم نمیشه و صفحه سیاه میمونه حتي روي تلويؤيون يك هفتس امتحان ميكنم نميشه
چیکار کنم؟ هیچ راهی نداره؟

اگه روی tv تصویر نداری همونکاری که رفیقمون گفت انجام بده .دستگاه خاموش .کلید power رو 10 نیگه دار تا بوق دوم بزنه .میاد قسمت تنظیمات بزار روی اتوماتیک.

دوستان نظرتون درباره عکس زیر چیه ؟ فکر میکنید ال سی دی 1931BW هستش یا 226BW ؟
در ضمن کسی روی 1931BW از PS3 با HDMI-DVI جواب گرفته یا نه ؟ ( لطفا جواب سر بالا ندهید ) اگر روی 1931BW جواب گرفتید با چه کابلی ( مشخصات دقیق لطفا ) و ثانیا با نگه داشتن دکمه Power تا شنیدن بوق دوم ؟؟؟
( از جواب شما پیشاپیش تشکر می کنم )

cluster_playstation3_01.jpg

We're computing , simulating , building
http://www.iranprogrammers.com

اگه روی tv تصویر نداری همونکاری که رفیقمون گفت انجام بده .دستگاه خاموش .کلید power رو 10 نیگه دار تا بوق دوم بزنه .میاد قسمت تنظیمات بزار روی اتوماتیک.
من امتحان کردم ولی نشد.دوستم میگفت حتما پورتت مشکل داره ولی من تازه 2روزه خریدم .مگه میشه؟شاید اصلا ساپورت نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان نظرتون درباره عکس زیر چیه ؟ فکر میکنید ال سی دی 1931BW هستش یا 226BW ؟
در ضمن کسی روی 1931BW از PS3 با HDMI-DVI جواب گرفته یا نه ؟ ( لطفا جواب سر بالا ندهید ) اگر روی 1931BW جواب گرفتید با چه کابلی ( مشخصات دقیق لطفا ) و ثانیا با نگه داشتن دکمه Power تا شنیدن بوق دوم ؟؟؟
( از جواب شما پیشاپیش تشکر می کنم )
منم همین مونیتور رو دارم با تبدیل hdmi to dvi که سر dvi اش مادگی وصل کردم به کابلی که همراه مونیتور بود تصویر نداشتم البته تبدیل dvi-i بود در حالیکه کابل مونیتور dvi-d هستش
الان میخوام کابل hdmi to dvi-d بگیرم اصولا باید مشکل حل بشه چونکه کلی تحقیق کردم و سایتای خارجی رو گشتم کسایی بودن که با همین مونیتور ( تو خارج مدلش 931bw ) از ps3 تصویر گرفتن و همشون گفتن تصویر amazing بوده

من با هر دو کابل div و div-d تست کردم. جواب نداد. مشکل از جایی دیگست. من به HDCP داشتنش علیرغم ذکر اون روی جعبش شک کردم ؟ خیلی هم شدید نیاز به تصویر گرفتن از PS3 دارم.

با سامسونگ تماس گرفتی ؟ شاید مشکل از مونیتوره
شایدم این 1931 ها که تو ایرانه hdcp support شون رو حذف کردن ارزون تر در بیاد باهاشون !!
ولی روی ورودیشم رو خود مونیتور حک کرده یه تماس بگیر بیخودی کابل نخریم
مال شما هم سیگنال داره اما تصویر سیاهه ؟

آقا كسي نمي خواد جواب ما رو بده؟
آيا ميشه با vga box كنسول رو به مونيتور وصل كرد؟
اگه ميشه يه اطلاعات كلي درباره vga box بزارين (همچنين حدود قيمت)

آقا كسي نمي خواد جواب ما رو بده؟
آيا ميشه با vga box كنسول رو به مونيتور وصل كرد؟
اگه ميشه يه اطلاعات كلي درباره vga box بزارين (همچنين حدود قيمت)

اولین جرقه های تولید همچین دستگاهی دقیقا همونی هست که مورد سوال شماست .:p
این وسیله به درد مانیتورهای قدیمی و بدون درگاه مناسب برای کنسول میخوره که چند مدلی تو بازار هست فکرکنم حدودا 50 تا 70 تومن باشه .
با پورت دی - ساب به مانیتور وصل میشه و چند جور ورودی به مانیتور اضافه می کنه مثل کامپاننت . در این فرآیند شما مثلا کابل کامپاننت پلی 3 رو می کنی تو حلق این وسیله و اونم به شما تصویر میده . ( تو بعضی مدلها امکان تحویل تصویر تا 1080 هم هست )

اخرین قیمت SAMSUNG - 22" - 2232 BW تو سایت رایان صبا 385.000

Display
22" Wide

1680x1050

300 cd/m²

Contrast Ratio

DC 3000:1 (1000:1)

2(GTG)

170º/170º (CR>5)

Signal input
Analog RGB, DVI

Separate H/V, Composite,SOG