خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوسته عزیز من خیلی در این زمینه تحقیق کردم و تجربه دارم و میتونم بهت بگم تو این ضمینه سلیقه خیلی مهمه ولی شما اگر بودجه خودت رو مشخص میکردی بهتر میشد به شما کمک کرد
در هر صورت در خدمتت هستیم;)
من قبلا 52 اينچ سوني full hd داشتم (اوني كه 6.5 هستش)كه.............................راحت بگم با پرتاب دسته wiiتركوندنش:eek:البته خيلي محترمانه جنازه را گذاشتم خونشون و جاش 6 تومن كرفتم.با توجه به سبك سنگيني بودجه الان حدودا 8 تومنه.اون قبلي با وجود فول بودنش تصوير كمي كدر و زياد چنگي بدل نميزد.فكر كنم دليلش اين بود كه ديگه خيلي تصويرو گنده ميكرد. اگه ميشه مدلي را معرفي كنيد كه بزنه بتركونه:cool:ممنونم:love:

دوسته من با توجه به فرمایشاتت متوجه نشدم الان میخوای سایز بزرگ بگیری یا نظره دیگه ای داری؟
راستی سینمایه خانگی داری؟
چون میدونی که چه حالی میده؟

داشتم ولي واقعا نميدونم چه حالي ميده چون اولين چيزي كه روش امتحان كرديم wiiپسرعموم بود و بازي گلف و...........جالبه قبلش يه چيزي شبيه به اين رو تو يك مجله خوندم بعد همون بلا به سرم آمد الان خونمون 5 ماهه كه اصلا tv نداره.الان نه اندازه برام مهمه نه قيمت فقط كيفيت . در واقع maxكيفيت ممكن كه يك ps3 روي تلويزيون ميتونه بده رو ساپورت كنه اگرم بيشتر كه بازم بهتر حتي اگه تو ايران نبود مشكلي نداره وايميستم تا بياد!دستت درد نكنه .;)

داشتم ولي واقعا نميدونم چه حالي ميده چون اولين چيزي كه روش امتحان كرديم wiiپسرعموم بود و بازي گلف و...........جالبه قبلش يه چيزي شبيه به اين رو تو يك مجله خوندم بعد همون بلا به سرم آمد الان خونمون 5 ماهه كه اصلا tv نداره.الان نه اندازه برام مهمه نه قيمت فقط كيفيت . در واقع maxكيفيت ممكن كه يك ps3 روي تلويزيون ميتونه بده رو ساپورت كنه اگرم بيشتر كه بازم بهتر حتي اگه تو ايران نبود مشكلي نداره وايميستم تا بياد!دستت درد نكنه .;)

من بهت توصیه میکنم این مدل از TV های سونی رو بگیری

Sony Bravia LCD مدل X که البته Full HD هم هست و حتما 40 یا 46 رو بگیر
چون هر چی تلویزیون بزرگتر بشه کیفیت تصویر پایین تر میاد 52 یا بالاتر از این نگیری بهتره
40 بگیری خیلی بهتره و بهترین کیفیت تصویری که تا حالا دیدی رو بهت میده;)
قیمتش هم حدود 2700000 هست

دوسته عزیز اگر عجله نداری یه کم صبر کن این سریه جدیده سامسونگ تو راهه که واقعا عالی و زیبا و ... هست:
http://www.samsung.com/us/consumer/...visions&subtype=lcdtv&model_cd=LN40A650A1FXZA
البته فکر کنم تا اینا بخواد تو آسیا و خاورمیانه و ایران بیاد یه 3-4 ماهی طول بکشه

اگر میخوای الان بگیری یه مدل تو ایران هست F8 که اینم دسته کمی نداره از 40 اینچ داره تا 52

من سونی رو به دلیله کنتراسته پایین و ریسپانس تایمه بالا پیشنهاد نمیکنم

اگر هم دوست داشتی یه نگاهی به پایونیر بنداز البته پلاسماهاش خیلی عالی هستن
با اینکه یه جایی خوندم پلاسما نمیتونه از بیش از 70% از توانه اسمیش استفاده کنه ولی از لحاظ رنگ خیلی عالی هست

آخرین ویرایش:
SONY BRAVIA سری X فعلا بهترینه چون پنل اون 100 هرتز هست وصد البته 1080P رو هم ساپورت میکنه.البته بازی 1080P تاحالا نیومده. ورودی USB,PC و 3تا HDMI داره دوستمون درست میگه 40 اینچش بهتره.قیمتش باید 3 تومن باشه.البته SAMSUNG هم با این امکانات تولید کرده اما پنل اون بعد از مدتی افت تصویر پیدا میکنه.

آخرین ویرایش:
SONY BRAVIA سری X فعلا بهترینه چون پنل اون 100 هرتز هست وصد البته 1080P رو هم ساپورت میکنه.البته بازی 1080P تاحالا نیومده. ورودی USB,PC و 3تا HDMI داره دوستمون درست میگه 40 اینچش بهتره.قیمتش باید 3 تومن باشه.البته SAMSUNG هم با این امکانات تولید کرده اما پنل اون بعد از مدتی افت تصویر پیدا میکنه.

بعده چه مدت افته تصویر؟؟؟ پیدا میکنه؟
این افته تصویر یعنی چه ؟
الن یه ساله من LCD سامسونگ M81 دارم افته کیفیت نداشته ولی اکثر دوستائی که سونی داشتن ناراضی بودن البته شما یا یه چیزی شنیدی و یا درست به شنیده هات دقت نکردی

بعده چه مدت افته تصویر؟؟؟ پیدا میکنه؟
این افته تصویر یعنی چه ؟
الن یه ساله من LCD سامسونگ M81 دارم افته کیفیت نداشته ولی اکثر دوستائی که سونی داشتن ناراضی بودن البته شما یا یه چیزی شنیدی و یا درست به شنیده هات دقت نکردی
شما یه چند تا مصرف کننده تلویزیون سونی رو معرفی کن که از محصولات اون ناراضی باشه قصد تبلیغ ندارم اما از تفاوت قیمت بین 2 مدل full hd هم که شده میتونی بفهمی کدوم بهتره.

شما یه چند تا مصرف کننده تلویزیون سونی رو معرفی کن که از محصولات اون ناراضی باشه قصد تبلیغ ندارم اما از تفاوت قیمت بین 2 مدل full hd هم که شده میتونی بفهمی کدوم بهتره.

دوست من اصلا پافشاری رو بهتر یا بدتر بودن ندارم قیمت رو که همه میدونن یه مارک که معروفتره قیمتهاشم بالاتره
والا تو همین سایت هم یه عده از بچه ها از بالا بودن ریسپانس تایم و بد بودنه تصویر موقع بازی شکایت داشتن ID هاشون یادم نیست همین تاپیک رو و تو قسمته 360 رو ببینی میتونی پیدا کنی

در کل تصویره سونی برایه tv یا DVD یا sat بد نیست ولی تا جایی که من فهمیدم با کنسول زیاد جور نمیشه تو فروم هایه خارجی رو هم که بخونی بحث بیشتر رو samsung ویا hitaci و.... هست

دوست من اصلا پافشاری رو بهتر یا بدتر بودن ندارم قیمت رو که همه میدونن یه مارک که معروفتره قیمتهاشم بالاتره
والا تو همین سایت هم یه عده از بچه ها از بالا بودن ریسپانس تایم و بد بودنه تصویر موقع بازی شکایت داشتن ID هاشون یادم نیست همین تاپیک رو و تو قسمته 360 رو ببینی میتونی پیدا کنی

در کل تصویره سونی برایه tv یا DVD یا sat بد نیست ولی تا جایی که من فهمیدم با کنسول زیاد جور نمیشه تو فروم هایه خارجی رو هم که بخونی بحث بیشتر رو samsung ویا hitaci و.... هست
بلاخره چيكار كنم؟samsung يا sony

من فکر ميکنم سونی بهتر باشه ، چون کنسول هم خودش زده !!!
ولی سامسونگ هم مارک جهانی هست که تو بيشتر کشور ها استفاده ميشه با قيمت مناسب
البته من که وارد نيستم بايد نظر استادان رو دقيق بپرسی

دوستان یه سوال:
اگه بخوام بیخیال LCD TV شم بین ایندوتا برای PS3 شما کدومرو پیشنهاد میکنید:
همین تلویزیون های معمولی 21 یا
یا مانیتور 17 CRT ؟
میدونم که هردوشون آشغالنو سروته یه کرباس ولی بین بد و بدتر کدومش؟

این Sony Bravia مدل X یک LCD معمولی نیست و بهترین TV جهان هست از نظر کیفیت و کلا همه چیزش بهترینه
Full HD و 100Hz که هست و رنگهاش هم که حرف نداره (زیاد نمیخوام وارد جزئیات بشم) و حتی از نظر صدا هم بهترینه Dolby Digital Pro Logic II :cool:

بلاخره چيكار كنم؟samsung يا sony
دوست عزیز
Sony بهترینه
Samsung اصلا در حد و اندازه های TV های Sony نیست
حداقل اسم Toshiba رو میاوردی

دوستان یه سوال:
اگه بخوام بیخیال LCD TV شم بین ایندوتا برای PS3 شما کدومرو پیشنهاد میکنید:
همین تلویزیون های معمولی 21 یا
یا مانیتور 17 CRT ؟
میدونم که هردوشون آشغالنو سروته یه کرباس ولی بین بد و بدتر کدومش؟

آخه هیچ کدوم از اینایی که نوشتی اصلا به درد بازی کردن نمیخورن:-"

ولی اگه یک 21 از همین تلویزیون های معمولی ولی جدید که کیفیت تصویرش هم خوب باشه بگیری خیلی بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or