خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

تی وی ما نوشته 1080i ولی نميدونم چرا وقتی تنظيمات رو ميزارم 1080i نميتونه لود کنه !!!!! :((
با توجه به پست قبلیتون فکر کنم شما پلی 3 رو با کامپاننت به تی وی وصل کردی !
اگه اینطوره و تصویر نداری ممکنه به این دلایل باشه :
1 - جسارتا فیشهای صدارو کردی تو تصویر یا جا به جا زدی:p ( چون همه شرکتها استاندارد رنگهای فیشهارو رعایت نمیکنن )
2 - اگر کلا از اولم تصویر نداشتی احتمالا روی 1080 پی تنظیم شده پلی استیشنتون . البته باید نشون بده مگه دیگه چی باشه !
البته می دونین که 1080 آی با پی از لحاظ رزولیشن فرقی نداره فقط فرم پی به ص.رت یه تصویر کامله که البته همین باعث میشه حجم اطلاعات تقریبا 2 برابر بشه .

سلام دوستان
من حدود 2 (یکم بالا یکم پایین)میلیون تومان پول دارم
می خواستم یه hd tv از samsung بخرم
بنظرتون کدوم مدل رو بگریم؟
ممنون می شم کمکم کنید
مرسی
موفق باشید

با توجه به پست قبلیتون فکر کنم شما پلی 3 رو با کامپاننت به تی وی وصل کردی !
اگه اینطوره و تصویر نداری ممکنه به این دلایل باشه :
1 - جسارتا فیشهای صدارو کردی تو تصویر یا جا به جا زدی:p ( چون همه شرکتها استاندارد رنگهای فیشهارو رعایت نمیکنن )
2 - اگر کلا از اولم تصویر نداشتی احتمالا روی 1080 پی تنظیم شده پلی استیشنتون . البته باید نشون بده مگه دیگه چی باشه !
البته می دونین که 1080 آی با پی از لحاظ رزولیشن فرقی نداره فقط فرم پی به ص.رت یه تصویر کامله که البته همین باعث میشه حجم اطلاعات تقریبا 2 برابر بشه .

با استاندارد خودش لود ميکنه با 1080 آی لود نميکنه

با استاندارد خودش لود ميکنه با 1080 آی لود نميکنه

امیر جان مشخصات تلوزیونت دقیقا چیه؟
بعضی از تلوزیون ها مخصوصا اگر crt باشه فقط نوشته 1080 i ولی عملا تا 480p
و تعداد اندکی هم تا 720 p رو ساپورت میکنن

البته اگر مشخصات رو بگی فکر کنم بتونم کمکی بکنم

امیر جان مشخصات تلوزیونت دقیقا چیه؟
بعضی از تلوزیون ها مخصوصا اگر crt باشه فقط نوشته 1080 i ولی عملا تا 480p
و تعداد اندکی هم تا 720 p رو ساپورت میکنن

البته اگر مشخصات رو بگی فکر کنم بتونم کمکی بکنم

سامسونگ پوروجکشن 43 اينچ ، مدل 43800the

شما منظورت اینه که وقتی تنظیمات پلی 3 رو میزاری روی 1080 آی اونوقت تی وی بهت تصویر نمیده ؟ یا چیز دیگه ؟
احتمالا خود تلویزیون تنظیمات خاصی نداره ؟

شما منظورت اینه که وقتی تنظیمات پلی 3 رو میزاری روی 1080 آی اونوقت تی وی بهت تصویر نمیده ؟ یا چیز دیگه ؟
احتمالا خود تلویزیون تنظیمات خاصی نداره ؟

بله ، تصوير نميده ، تنظيم خاص که فکر نميکنم داشته باشه !!!!!!!! شايد الکی رو تی وی نوشتن ... جالبه

سلام به تمامه بچه های Bazicenter
تلوزیونه 32 اینچ 1080p داریم؟

دوست من تو این سایز چون 1080p و 1080i تفاوت قابل لمسی نداره خیلی کم دیدم که باشه
ولی هست تو ایران نمیدونم ولی من تو اینترنت یادمه چند بار بهش برخورد کردم

این رزولوشن معمولا از 40 اینچ به بالا کاربرد داره

بله ، تصوير نميده ، تنظيم خاص که فکر نميکنم داشته باشه !!!!!!!! شايد الکی رو تی وی نوشتن ... جالبه

دوست من تا جایی که من تحقیق کردم این مدل پروجکشن قدیمی هست و 1080 رو ساپورت نمیکنه فکر کنم 720 رو هم ساپورت نکنه شما رو 720 امتحان کردی؟
احتمالا نهایتا 480p رو نمایش بده
منم یه slimfit 32 گرفته بودم که نوشته بود 1080i ولی تا 480p رو بیشتر ساپورت نمیکرد
اون موقع من 360 داشتم و رو رزولوشن بالاتر تصویر آبی میشد
شاید شما هم همین مشکل رو داشته باشی؟!:confused:
در هر صورت من چیزه کاملا دقیقی پیدا نکردم ولی همین حد که تجربه دارم فکر کنم اینTV که
شما داری هم همینطوریه که گفتم;)

دوست من تا جایی که من تحقیق کردم این مدل پروجکشن قدیمی هست و 1080 رو ساپورت نمیکنه فکر کنم 720 رو هم ساپورت نکنه شما رو 720 امتحان کردی؟
احتمالا نهایتا 480p رو نمایش بده
منم یه slimfit 32 گرفته بودم که نوشته بود 1080i ولی تا 480p رو بیشتر ساپورت نمیکرد
اون موقع من 360 داشتم و رو رزولوشن بالاتر تصویر آبی میشد
شاید شما هم همین مشکل رو داشته باشی؟!:confused:
در هر صورت من چیزه کاملا دقیقی پیدا نکردم ولی همین حد که تجربه دارم فکر کنم اینTV که
شما داری هم همینطوریه که گفتم;)

دقيقاً همينطوريه ، تا 480 بيشتر نميره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or