خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام من مونیتور سامسونگ 1931bw دارم که hdcp هم ساپورت میکنه ولی وقتی تبدیل hdmi به dvi وصل میکنم مونیتور سیگنال داره اما تصویر سیاه
تبدیل سر dvi ش 24 پین dual linke هست که مادگی ولی کابل dvi مونیتور 18 پین single linke هست
ممکنه اشکال از این باشه و با عوض کردن کابل dvi از single link به dual link حل بشه یا با عوض کردن تبدیل از dual link به single link بهتره
یا اینکهاصلا مشکل جای دیگس

سلام اين کابل کامپوننت من 2 تا سوکت صدا داره ، 4 تا سوکت تصوير ، که از اين 4 تا سوکت تصوير فقط 3 تا پشت تلويزيون وصل ميشه !!!
پس اون يکی که رنگش زرده چيه ؟

سلام من مونیتور سامسونگ 1931bw دارم که hdcp هم ساپورت میکنه ولی وقتی تبدیل hdmi به dvi وصل میکنم مونیتور سیگنال داره اما تصویر سیاه
تبدیل سر dvi ش 24 پین dual linke هست که مادگی ولی کابل dvi مونیتور 18 پین single linke هست
ممکنه اشکال از این باشه و با عوض کردن کابل dvi از single link به dual link حل بشه یا با عوض کردن تبدیل از dual link به single link بهتره

آهان فهمیدم! Wii رو فروختی PS3 گرفتی! بعد بهش میگی مشکل مالی ؟! :p

بگذریم...

رزولوشن PS3 رو ببین رو 1080p یا 1080i گذاشتی ؟! چون فکر نکنم مانیتورت ساپورتش کنه؛ یا میخوای Power رو چند ثانیه نگه دار خودش بره رو 480i. ببین تو اون حالت اصلا تصویر میده یا نه...
تنها چیزی که به ذهنم میرسه همینه!

سلام اين کابل کامپوننت من 2 تا سوکت صدا داره ، 4 تا سوکت تصوير ، که از اين 4 تا سوکت تصوير فقط 3 تا پشت تلويزيون وصل ميشه !!!
پس اون يکی که رنگش زرده چيه ؟

امیر جان اون یکی زرده ماله موقعی هست که شما بخوای از کامپوزیت استفاده کنی یعنی همون AV خودمون امیر جان وقتی به حالته کامپوننت( 3فیشه تصویر و 2 فیشه صدا) وصل میشی اون زرده بیکاره ولی وقتی یه تلوزیون کامپوننت نداره و ورودیش 3 فیشه هست یعنی فقط زرد و سفید و قرمز اونموقع شما با یه فیشه تصویر که زرده هست تصویر داری
فرقشون هم اینه که با کامپوزیت ( 3 فیشه ) تا 480i ساپورت میشه ولی با کامپوننت( 5فیشه)تا 1080p هم ساپورت میشه;)

دوست عزيز فكر نكنم 1931 اصلا hdcp رو ساپورت كنه.
من كه جايي نديدم نوشته باشه اين مونيتور hdcp رو ساپورت ميكنه.
من الان چند روزه تو سايتهاي مختلف دارم راجع به مونيتور هاي ال سي دي وايددر دو براند سامسونگ والجي تحقيق ميكنم و در سايز 19 اينچ به جز دو مدل از lg كه از سري tw هستند(l194tw ,l196twp) ديگه مونيتوري نديدم كه اين قابليت رو داشته باشه.حالا اگه من در جستجو هام اشتباه ميكنم دوستان بگن.من فردا قصد دارم مدل lg l194tw رو بگيرم.اخه مدل l196wtp تو ايران پيدا نميشه .وگرنه ريسپانس تايمش از l194tw خيلي بهتره.(2l196twميلي ثانيه وl194tw 5 ميلي ثانيه هست.)

چرا ساپورت میکنه کنار ورودی dvi روی بدنه مونیتور حک شده hdcp توی کاتالوگ و روی جعبش هم نوشته توی سایت سامسونگ هم همینو میگه
http://www.samsung.com/iran/products/monitors/tft/931bw.asp?page=Specifications
بله عزيز حالا كه لينك شما رو ديدم ميبينم كه حرف شما درسته واشتباه از من بوده كه براي تحقيق از كاتالوگهايي كه تو سايتهاي فروشنده ميذارن استفاده كردم .اخه حتي تو سايت سام سرويس هم به اين گزينه اشاره نكرده.

امیر جان اون یکی زرده ماله موقعی هست که شما بخوای از کامپوزیت استفاده کنی یعنی همون AV خودمون امیر جان وقتی به حالته کامپوننت( 3فیشه تصویر و 2 فیشه صدا) وصل میشی اون زرده بیکاره ولی وقتی یه تلوزیون کامپوننت نداره و ورودیش 3 فیشه هست یعنی فقط زرد و سفید و قرمز اونموقع شما با یه فیشه تصویر که زرده هست تصویر داری
فرقشون هم اینه که با کامپوزیت ( 3 فیشه ) تا 480i ساپورت میشه ولی با کامپوننت( 5فیشه)تا 1080p هم ساپورت میشه;)

مرسی واقعاً کامل بود

الان بهترين lcd واسه ps3چيه

دوسته عزیز من خیلی در این زمینه تحقیق کردم و تجربه دارم و میتونم بهت بگم تو این ضمینه سلیقه خیلی مهمه ولی شما اگر بودجه خودت رو مشخص میکردی بهتر میشد به شما کمک کرد
در هر صورت در خدمتت هستیم;)

دوسته عزیز من خیلی در این زمینه تحقیق کردم و تجربه دارم و میتونم بهت بگم تو این ضمینه سلیقه خیلی مهمه ولی شما اگر بودجه خودت رو مشخص میکردی بهتر میشد به شما کمک کرد
در هر صورت در خدمتت هستیم;)

دوست عزيز اگه ميشه به منم يه کمکی بديد ، اطلاعاتم کامل بشه بد نيست
تا 3 ميليون تی وی ، ال سی دی خوب چی هست ؟
البته اينچ بالا باشه ، کوچيک حال نميده :cheesygri

دوست عزيز اگه ميشه به منم يه کمکی بديد ، اطلاعاتم کامل بشه بد نيست
تا 3 ميليون تی وی ، ال سی دی خوب چی هست ؟
البته اينچ بالا باشه ، کوچيک حال نميده :cheesygri

امیر جان تا 3 میلیون بهت سامسونگ 40 اینچ مدله F9 رو پیشنهاد میکنم که حدوده 2900000
هستش کنتراستش 1:25000 100hz فول HD و....
البته برند هایه دیگه هم هست که فکر کنم پایونیر هم یه مدل پلاسمایه فول HD داره تو این حدود که اونم عالیه کلا پلاسما نسبت به LCD از لحاظه تعداده رنگ و black واقعی سر تره ولی LCD هم یه مزیت هایه مخصوص به خود رو داره
البته اگر سیستمه سینمایه خانگی هم بخوای یه کم گرونتر میشه
ولی تا جایی که یادمه سامسونگ رویه lcd هایه اینچ بالاش ( 40 و به بالا) یه سینمای خانگی هم میداد;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or