خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

آقا من 26 r71 سامسونگ دارم به نظرتون ارزش داره همراه ps3 یه کابل hdmi بگیرم یا تو 26 اینچ فرق آنچنانی نداره؟

کابل HDMI کلا بهتره ولی تو 26 فکر تمیکنم تفاوت زیادی با کامپوننت داشته باشه
ولی یکی از فایده هاش اینه که جمع و جوره و فقط یه کبل میره تو TV و هم صدا
هست هم تصویر اگرم پولش مهمه که فرقی نمیکنه فکرش رو نکن

تی وی ما روش نوشته HDMI 1080i
اين کابل هم پشتش ميخوره

PS3-DVD-Component-Cable-PS3-708-.jpg

ولی اين يکی رو جاشو نداره که بخوره

hdmi_000.jpg

آيا لازم من تی وی رو عوض کنم ؟ يعنی هنوز جا داره بهتر بشه ؟ اگه بهتر ميشه چی کار کنم ؟

الان ps3 من روی philips 43 اینچ با hdmi 1080 بازی میکنم خیلی عالی هست اما با کابل componet به 32 اینچ وصل کردم هیچ فرقی بین componet با av نداشت و کیفیتش زمین تا اسمون با 43 hdmi دار فرق میکرد !!
یعنی این همه تفاوت بین 32 با 43 با componet و hdmi هست !!!!!!
ایا هیچ تفاوتی نباید بین کابل av با componnet باشه !!

آيا لازم من تی وی رو عوض کنم ؟ يعنی هنوز جا داره بهتر بشه ؟ اگه بهتر ميشه چی کار کنم ؟
شما همین کابل بالایی (کامپوننت) رو برای PS3 بخر. وصل کن به تلویزیون. رزولوشن رو بذار رو 1080i. کیفیتش با HDMI تفاوتی نداره...
الان ps3 من روی philips 43 اینچ با hdmi 1080 بازی میکنم خیلی عالی هست اما با کابل componet به 32 اینچ وصل کردم هیچ فرقی بین componet با av نداشت و کیفیتش زمین تا اسمون با 43 hdmi دار فرق میکرد !!
یعنی این همه تفاوت بین 32 با 43 با componet و hdmi هست !!!!!!
ایا هیچ تفاوتی نباید بین کابل av با componnet باشه !!

امکان نداره! تفاوت تصویر HDMI و Component اصلا محسوس نیست! اصلا یکی هستن! فقط HDMI دیجیتاله و از HDCP پشتیبانی میکنه ولی Component نه!

شما یه نگاه بکن ببین رزولوشن رو 720p یا 1080i گذاشته بودی؟!

فکر نکنم این درست کار کنه ها !
شما درست فکر می کنی
پلی 3 وقتی از اچ دی ام آی استفاده میکنی اونارو با اچ دی سی پی کد میکنه بعد اینجوری شما اون کد رو به ..... میدی
تصویر میده ولی همش شبه !!!!
اصلا اگه این میشد ملت خر کلشونو گاز گرفته بود وی جی ای باکس و هزار تا چیز دیگه بزنن ؟!

امکان نداره! تفاوت تصویر HDMI و Component اصلا محسوس نیست! اصلا یکی هستن! فقط HDMI دیجیتاله و از HDCP پشتیبانی میکنه ولی Component نه!

شما یه نگاه بکن ببین رزولوشن رو 720p یا 1080i گذاشته بودی؟!

خیلی ممنون از راهنمایی روی 480 بود که گفتم خیلی تفاوت داره تصویر ! روی 720p گزاشتم خیلی فرق کرد !!
دیگه روی 1080i نزاشتم اگر بزارم بهتر میشه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or