R77 سامسونگسلام دوستان به نظر شما با 500 600 تومان بهترین lcd که میشه خرید چه مدلی هست !!
البته 1080 باشه !
قبول که کلا اینجا بحث گارانتی رو از پایه نفهمیدن و لی مثلا مادیران که هم تعمیر در محل داره و هم جایگزین میده هم یه مشکل دیگه داره . من قضاوت کلی نمی کنم ولی اون 17 اینچ سپیدفامی که من گرفتم تو 1.5 سال 8 بار مورد پیدا کرد ، یه چرتکه بندازین می بینین این تکنیسینهای مادیران همش خونه ما پلاس بودن . تازه هر کدوم هم میومدن می گفتن این مشکل 1 در 10 میلیون اتفاق میوفته . من اصلا نمیدونم تولید سالانه اینها چقدره !البته گارانتي سام سرويس هم خودش مساله هست.من lcd r77 samsong دارم با مشكل سيو نكردن وريست تنظيمات روبرو شده.وقتي زنگ زدم نمايندگي ميفرمايند كه تلوزيون رو بردار بيار اينجا 2 هفته بعد بيا ببرش.يعني 2 هفته واسه تعميرش وقت ميبره.وقتي هم به يارو ميگم من تواين دو هفته چكار كنم ميگه :يه دونه سايز بالاتر بخر بعد كه اين اومد بزنش تو اتاق خوابت.:confused:
من از این سام سرویس میترسم
این سری 2032,2232 پنل s هستند.
من میترسم این سام سویس از خودش پنل اختراع کرده باشه.
با سلام من میخوام به زودی یه ودیو کلوپ پی اس 3 و 360 باز کنم به کمک شما دوستان نیاز دارم در حال حاضر ارزان ترین تلوزیون ال سی دی موجود در بازار چنده ؟
و دوم یک تلوزیون معمولی خوش قیافه که شبیه ال سی دی هست به من معرفی کنین البته با قیمت منصفانه چون برای ودیو کلوپ میخوام نه خونه
ممنون...
r77 samsungبا سلام من میخوام به زودی یه ودیو کلوپ پی اس 3 و 360 باز کنم به کمک شما دوستان نیاز دارم در حال حاضر ارزان ترین تلوزیون ال سی دی موجود در بازار چنده ؟
و دوم یک تلوزیون معمولی خوش قیافه که شبیه ال سی دی هست به من معرفی کنین البته با قیمت منصفانه چون برای ودیو کلوپ میخوام نه خونه
ممنون...
:laughing::laughing::laughing:
تو این دنیا این همه سوژه برای ترس اونوقت از سام سرویس می ترسی !؟
من نه طرفداری می کنم و نه تضمین !
اون درجه بندی پنلم که گفتی پیچیده تر از اون صحبتهاست . پنل A+ الجی 2 بار تو 1.5 سال خراب شد !
در ضمن اگه شرکت زپرتی مثل سام سروسی عرضه پنل زدن داشت که وضع من و تو این نبود !!
نه یعنی بیاد یه موقع مونتاژی چیزی بکنه بیاد پنل Aای چیزی بزنه.
.....................................
میگم شما 2232Bw رو باگارانتی سام سرویس گرفتی 410 تومن؟؟؟
ازش راضی هستی؟؟؟
به نظرت 2032 بهتره یا2232؟؟؟چونکه 2232 که 22 اینچه رزولوشنش با 2032 که 20 اینچه یکیه ( فکر کنم 1050*1680 )