خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

با عرض تبریک سال نو خواستم یه سؤالی از دوستان بکنم.

راستش ما اومدیم این مانیتورهای samsung 2032bw و 2232bw رو قیمت کنیم دیدیم قیمتها خیلی متفاوته.

الان این مانیتور 2032bw رو سام سرویس میده 375 تومن درحالی که بعضی جاها حتی 325 تومن هم میدن.یعنی 50 تومن اختلاف قیمت:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

و 22 اینچش 2232bw هم بعضی جاها حتی 375 تومن هم میدن در صورتی که میدونم سام سرویس بالای 410 تومن میده.

حالا من موندم ارزش داره که آدم بیاد 50 تومن بیشتر پول بده از سام سرویس بگیره یا نه؟؟؟؟

از راهنمایی های دوستان خیلی ممنون میشم.

خیلی بعیده این همه تفاوت . من 4 - 5 ماه پیش 22 رو 410 خریدم . البته خب الآن عیده . شما بزار اردیبهشت قیمتها افت میکنه ( من نمیدونم این ترقی قیمتها دم عید رو کدوم منطق اقتصادی میشینه ؟! ) .
ولی با تمام این احوال حتی با چیز در حدود این تفاوتی هم که شما گفتی ، ارزش گارانتی اونم برای مانیتور اونم ال سی دی خیلی زیاده ! اونم از شرکت بزرگی مثل سام سرویس . شما خودت بهتر از من میدونی : پیکسل سوخته ، مشکلات پنل ، لامپ فلورسانت و ... همه رو که بزاری کنار هم به چه کنم چه کنم اون موقعی که مانیتور مشکل پیدا می کنه و دستت به جایی بند نیست میرزه !;)

البته گارانتي سام سرويس هم خودش مساله هست.من lcd r77 samsong دارم با مشكل سيو نكردن وريست تنظيمات روبرو شده.وقتي زنگ زدم نمايندگي ميفرمايند كه تلوزيون رو بردار بيار اينجا 2 هفته بعد بيا ببرش.يعني 2 هفته واسه تعميرش وقت ميبره.وقتي هم به يارو ميگم من تواين دو هفته چكار كنم ميگه :يه دونه سايز بالاتر بخر بعد كه اين اومد بزنش تو اتاق خوابت.:eek::confused:

البته گارانتي سام سرويس هم خودش مساله هست.من lcd r77 samsong دارم با مشكل سيو نكردن وريست تنظيمات روبرو شده.وقتي زنگ زدم نمايندگي ميفرمايند كه تلوزيون رو بردار بيار اينجا 2 هفته بعد بيا ببرش.يعني 2 هفته واسه تعميرش وقت ميبره.وقتي هم به يارو ميگم من تواين دو هفته چكار كنم ميگه :يه دونه سايز بالاتر بخر بعد كه اين اومد بزنش تو اتاق خوابت.:eek::confused:
قبول که کلا اینجا بحث گارانتی رو از پایه نفهمیدن و لی مثلا مادیران که هم تعمیر در محل داره و هم جایگزین میده هم یه مشکل دیگه داره . من قضاوت کلی نمی کنم ولی اون 17 اینچ سپیدفامی که من گرفتم تو 1.5 سال 8 بار مورد پیدا کرد ، یه چرتکه بندازین می بینین این تکنیسینهای مادیران همش خونه ما پلاس بودن . تازه هر کدوم هم میومدن می گفتن این مشکل 1 در 10 میلیون اتفاق میوفته . من اصلا نمیدونم تولید سالانه اینها چقدره !
تو شرکتهایی که سامسونگ رو گارانتی می کنن این سام سرویس از همه تو چشم تره !

TV

با سلام من میخوام به زودی یه ودیو کلوپ پی اس 3 و 360 باز کنم به کمک شما دوستان نیاز دارم در حال حاضر ارزان ترین تلوزیون ال سی دی موجود در بازار چنده ؟
و دوم یک تلوزیون معمولی خوش قیافه که شبیه ال سی دی هست به من معرفی کنین البته با قیمت منصفانه چون برای ودیو کلوپ میخوام نه خونه
ممنون...

من از این سام سرویس میترسم

این سری 2032,2232 پنل s هستند.

من میترسم این سام سویس از خودش پنل اختراع کرده باشه.

:laughing::laughing::laughing:

تو این دنیا این همه سوژه برای ترس اونوقت از سام سرویس می ترسی !؟
من نه طرفداری می کنم و نه تضمین !
اون درجه بندی پنلم که گفتی پیچیده تر از اون صحبتهاست . پنل A+ الجی 2 بار تو 1.5 سال خراب شد !
در ضمن اگه شرکت زپرتی مثل سام سروسی عرضه پنل زدن داشت که وضع من و تو این نبود !!

با سلام من میخوام به زودی یه ودیو کلوپ پی اس 3 و 360 باز کنم به کمک شما دوستان نیاز دارم در حال حاضر ارزان ترین تلوزیون ال سی دی موجود در بازار چنده ؟
و دوم یک تلوزیون معمولی خوش قیافه که شبیه ال سی دی هست به من معرفی کنین البته با قیمت منصفانه چون برای ودیو کلوپ میخوام نه خونه
ممنون...

salam x-vision begir se model dare 680-730-800 vorodi hdmi ham dare

ممنون...
r77 samsung

640 T

:laughing::laughing::laughing:

تو این دنیا این همه سوژه برای ترس اونوقت از سام سرویس می ترسی !؟
من نه طرفداری می کنم و نه تضمین !
اون درجه بندی پنلم که گفتی پیچیده تر از اون صحبتهاست . پنل A+ الجی 2 بار تو 1.5 سال خراب شد !
در ضمن اگه شرکت زپرتی مثل سام سروسی عرضه پنل زدن داشت که وضع من و تو این نبود !!

نه یعنی بیاد یه موقع مونتاژی چیزی بکنه بیاد پنل Aای چیزی بزنه.

.....................................

میگم شما 2232Bw رو باگارانتی سام سرویس گرفتی 410 تومن؟؟؟

ازش راضی هستی؟؟؟

به نظرت 2032 بهتره یا2232؟؟؟چونکه 2232 که 22 اینچه رزولوشنش با 2032 که 20 اینچه یکیه ( فکر کنم 1050*1680 )

نه یعنی بیاد یه موقع مونتاژی چیزی بکنه بیاد پنل Aای چیزی بزنه.

.....................................

میگم شما 2232Bw رو باگارانتی سام سرویس گرفتی 410 تومن؟؟؟

ازش راضی هستی؟؟؟

به نظرت 2032 بهتره یا2232؟؟؟چونکه 2232 که 22 اینچه رزولوشنش با 2032 که 20 اینچه یکیه ( فکر کنم 1050*1680 )

مونتاژ و اینارو که بعیده ! کار حرفه ای تر از این حرفاست !:p
بله من 2232 رو با گارانتی 410 گرفتم البته میدونم تو بهمن یه 30 تومنی ارزون تر شده بود .
من از مونیتور راضیم ، بی عیب نیست و لی بهترین گزینه از جمیع جهات بود .
در ضمن اون استاندارد مانیتورهاست . یعنی همیشه از 20 تا 22 اینچ یه رزولیشن هیت از 22 به بالا میره بالاتر .
فرق 20 و 222 فقط تو اندازست . تازه اگه خیلی وسواسی هستی و با تلسکوپ میبینی تو سورسهای اس دی ( معمولی ) اون 20 اینچه تصویرش بهتره ! البته عمرا متوجه بشی همینجوری !
کلا الآن 22 رو بورسه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or