خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستان یک مانیتور کوچیک 720P چهمارکی خوبه و چه قیمتی هست؟

اصلا HD 720P در چه سایز هایی است؟ مثلا 17 داره؟

قیمت ها رو هم بگید.

اگه کسی اطلاعاتی داره خواهشن کمک کنه.

اولا پر واضحه که مانیتور باید واید باشه که ازش 720 پی درست درمون بگیری !
17 اینچ واید یزره مشکوکه . من ندیدم ! یعنی اصلا مسخره میشه ! اگرم چیزی باشه که نیست میخوره تو ذوقت !
3 - 4 ماه پیش مدلهای 19 واید الجی رو میشد 250 - 260 هم پیدا کرد . ولی بازار اینجا که صاحاب نداره الانم که دم عیده شیر تو شیره !
البته کماکان سامسونگ پیشنهاد میشه !
شما اگه مورد استفاده و بودجه رو بگی میشه بهتر راهنمایی کرد ...

For PS3 Games

$$$$$$$$$$$$Moshkeli Nist

Man Khodam Yek Bravia 41 1080P Daram Vali Niyaz Be Yek Manitor Ham Daram

P.S:bebakhshid Phinglish Shod! Win Vista Persian Nadare

خب ! پس با این اوصاف مدلهای قدیمی به کارت نمیاد ( به خاطر HDCP ) .
2 حالت داره ! یا 1080 پی برات خیلی مهمه و مشکل مالی هم نداری که میری سزاغ 24 اینچهای سامسونگ یا دل ! ( با هوارتا ورودی مثل اچ دی ام آی یا کامپاننت )
اگر نه 720 پی هم راضیت می کنه 22 اینچ سامسونگ کارتو راه میندازه ، حالا یا 226 یا 2232 .
البته دومی به نظر من بهتره (فکر کنم اینارو بتونی 370 - 380 پیدا کنی )
نخواستی همین مدلهای سامسونگ 1 -2 اینچ پایین تر هم دارن .
فقط مشخصات رو حتمی چک کن . از همین الآن هم 25 تومن برای کابل اچ دی ام آی به دی وی آی بزار کنار .

كابل HDMI TO DVI بايد از چه مغازه ي خريد؟-و قيمتش چنده و آيا توي شهرستان مشهد هست يا اينكه بايد بيام از تهران بگيرم
از مغازه های فروش کنسول بگیری بهتره ! کیفیت این کابل مهمه . قیمتش هم چیزی حدود 25 تومنه ! توی مشهد هم قاعدتا باید باشه ولی خوب حساب کتاب نداره که !

خب ! پس با این اوصاف مدلهای قدیمی به کارت نمیاد ( به خاطر HDCP ) .
2 حالت داره ! یا 1080 پی برات خیلی مهمه و مشکل مالی هم نداری که میری سزاغ 24 اینچهای سامسونگ یا دل ! ( با هوارتا ورودی مثل اچ دی ام آی یا کامپاننت )
اگر نه 720 پی هم راضیت می کنه 22 اینچ سامسونگ کارتو راه میندازه ، حالا یا 226 یا 2232 .
البته دومی به نظر من بهتره (فکر کنم اینارو بتونی 370 - 380 پیدا کنی )
نخواستی همین مدلهای سامسونگ 1 -2 اینچ پایین تر هم دارن .
فقط مشخصات رو حتمی چک کن . از همین الآن هم 25 تومن برای کابل اچ دی ام آی به دی وی آی بزار کنار .
Samsung HD 1080P 24 in $$?

Thank For Your Help

قیمت 720 و 1080 سامسونگ رو داری؟

آخرین ویرایش:
Samsung HD 1080P 24 in $$?

Thank For Your Help

قیمت 720 و 1080 سامسونگ رو داری؟

720p ها که خیلی متنوع هستن از 19 اینچ تا 22 اینچ بین 230 - 240 تا 380 - 390 می تونی پیدا کنی ! ولی مانیتورهای 24 که 1080 پی رو ساپرت کنه قیمتش یزره بالاست ( من قیمت ندارم ولی باید درو بر 700 یا بیشتر باشه ) . چون رسما دیگه مانیتور به حساب نمیان . بعد هم کلی ورودی و خروجی دارن !
اصلا تو 22 اینچ 720 پی و 1080 پی فرقی ندارن مگه بخوای باهاش فیلم ببینی و حتما بخوای 1080 باشه چون پلی 3 وقتی فیلم 1080 پی رو تو تنظیم 720 پی نشون میده یه مقدار از کناره های تصویر رو میزنه !

آيا تمام مانيتورهايي كه ورودي dvi داره hdcp رو ساپورت ميكنه-لطفا چند مانيتور معرفي كنيد كه قيمتش 250 تا 300 باشه و20 اينچ به بالا باشه-با تشكر
جواب سوال اولتون منفیه ! چون دی وی آی یه چندسالی زودتر از اچ دی سی پی رسمی شد !
HDCP اونقدر مهم هست که روی جعبه یا حداقل تو specification مانیتور ذکر بشه !
بعد هم تو وبسایت محصول می نویسه که می تونی خودت چک کنی !
اما در مورد معرفی مانیتور . الآن 2232 های سامسونگ 370 هستن . البته 0 32 هم هست که 20 اینچه ! حالا چقدر اختلاف داره نمی دونم ! با هزینه شما الجی هم شاید باشه . ولی کماکان سامسونگ پیشنهاد میشه !

من کابل hdmi to dvi میخوام ولی تو شیراز گیر نمیاد و به reza sony هم پیغام زدم ولی جوابی در این مورد ندادن حالا نمیدونم از کجا باید گیر اورد؟

vuzix 2D-3D eyeglass

سلام بچه ها
میگم کسی از این عینک های vuzixکه مخصوص وسائل صوتی و تصویری از جمله کنسول هستند خبر نداره؟
میگن تصویرش خیلی خوفه و وسعت دیدتون مثل یک تلویزیون lcd 62 اینچه
محصولاتشم عرضه شده و در حال فروشه ولی تو ایران خبری ازش نیست
این هم سایتش:https://store.vuzix.com/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or