می گم کسی آخرین قیمت R81 از نمایندگی ها سام سرویس رو میدونه ؟
بدون گارانتی هم گیر میاد ؟R81 مدل 32 اینچ : 1میلیون و 100 تومن (یه کم بالا و پایین).
روزهای اول که اومده بود حدود 1 میلیون و 300 بود اما الان ارزون تر شده...
بدون گارانتی هم گیر میاد ؟
اگه میاد کجا و چه قیمت ؟
ممنون
بستگي به مايه شما داره ! اگه وضعت خوبه بنظرم 245BW با توجه به 24Wide بودنش و داشتن Max Resolution 1920*1200 كه ميتوني 1080p رو دريافت كني عاليهسلام عزيزان بهترين مانيتور برايps3؟؟؟؟؟؟؟؟ جه مدلي ميباشد
بله عزیز
این دستگاهها بصورت مستقل هستند و بهشون میگن : Upconverter
البته شاید پیدا کردنشون اینجا یزره سخت باشه . مثلا یه دی وی دی معمولی رو برای پخش روی یه تی وی 1080 پی کانورت می کنن . البته چون سیگنال آنالوگ مرجع اول دیجیتالایز میشه بعد هزار جور بلا سرش میاد و مجدد آنالوگ میشه و بعد پخش تفاوت قابل رویت هستش و لی انتظار معجزه نباید داشت .
راستی پلی استیشن 3 یه آپ کانورتور داخلی داره یعنی همون کار رو انجام میده !
البته امیدوارم منظورتو درست فهمیده باشم ! مثلا یه وقت نخوای کلیپ مو بایل رو تو سینما اکران عمومی کنی ! ( شوخی کردما ! )
می گم کسی آخرین قیمت R81 از نمایندگی ها سام سرویس رو میدونه ؟
خیر منظورم پلی استیشن 3 نیست. من یک DVD player دارم و تا حداکثر 576p رو ساپرت می کنه ولی می خوام رزلوشن تصویر رو زیاد کنم و همچنین یک رسیور دارم که تصویرش تا 480i رو بیشتر ساپرت نمی کنه که این تصاویر برای یک HDtv samsung کمه. آیا این دستگاهی که معرفی کردیت به درد من می خوره یا نه؟ آیا راهی هست که رزلوشن انتن رو زیاد کرد( یعنی دستگاهی مثل upconverter ) ؟ ممنونم که جوابم رو دادید.
این تو ایران هست قیمتش چنده؟