خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام. آیا دستگاهی وجود داره که تصویر رو با رزلوشن پایین از دستگاهی بگیره و با رزلوشن بالا(hd) به Tv بده؟ اگر وجود داره اسمش رو بگید. ببخشید که این سوال رو می پرسم و می دونم ارتباطی به این تاپیک نداره. ممنون

بله عزیز
این دستگاهها بصورت مستقل هستند و بهشون میگن : Upconverter
البته شاید پیدا کردنشون اینجا یزره سخت باشه . مثلا یه دی وی دی معمولی رو برای پخش روی یه تی وی 1080 پی کانورت می کنن . البته چون سیگنال آنالوگ مرجع اول دیجیتالایز میشه بعد هزار جور بلا سرش میاد و مجدد آنالوگ میشه و بعد پخش تفاوت قابل رویت هستش و لی انتظار معجزه نباید داشت .
راستی پلی استیشن 3 یه آپ کانورتور داخلی داره یعنی همون کار رو انجام میده !
البته امیدوارم منظورتو درست فهمیده باشم ! مثلا یه وقت نخوای کلیپ مو بایل رو تو سینما اکران عمومی کنی !:p ( شوخی کردما ! )

سلام عزيزان بهترين مانيتور برايps3؟؟؟؟؟؟؟؟ جه مدلي ميباشد
بستگي به مايه شما داره ! اگه وضعت خوبه بنظرم 245BW با توجه به 24Wide بودنش و داشتن Max Resolution 1920*1200 كه ميتوني 1080p رو دريافت كني عاليه
اگه بودجت تا 350 راه داد 2232BW يا 2232GW هم عالي هستند. كه فكر نكنم بتوني 2232GW رو گير بياري.
موفق باشيد
سعيد

بله عزیز
این دستگاهها بصورت مستقل هستند و بهشون میگن : Upconverter
البته شاید پیدا کردنشون اینجا یزره سخت باشه . مثلا یه دی وی دی معمولی رو برای پخش روی یه تی وی 1080 پی کانورت می کنن . البته چون سیگنال آنالوگ مرجع اول دیجیتالایز میشه بعد هزار جور بلا سرش میاد و مجدد آنالوگ میشه و بعد پخش تفاوت قابل رویت هستش و لی انتظار معجزه نباید داشت .
راستی پلی استیشن 3 یه آپ کانورتور داخلی داره یعنی همون کار رو انجام میده !
البته امیدوارم منظورتو درست فهمیده باشم ! مثلا یه وقت نخوای کلیپ مو بایل رو تو سینما اکران عمومی کنی !:p ( شوخی کردما ! )

خیر منظورم پلی استیشن 3 نیست. من یک DVD player دارم و تا حداکثر 576p رو ساپرت می کنه ولی می خوام رزلوشن تصویر رو زیاد کنم و همچنین یک رسیور دارم که تصویرش تا 480i رو بیشتر ساپرت نمی کنه که این تصاویر برای یک HDtv samsung کمه. آیا این دستگاهی که معرفی کردیت به درد من می خوره یا نه؟ آیا راهی هست که رزلوشن انتن رو زیاد کرد( یعنی دستگاهی مثل upconverter ) ؟ ممنونم که جوابم رو دادید.

می گم کسی آخرین قیمت R81 از نمایندگی ها سام سرویس رو میدونه ؟

من از یه نمایندگی تو شریعتی قیمت گرفتم 1،270 بعد از میرداماد قیمت گرفتم 1،150 و در نهایت از یه مغازه تو جمهوری خریدم 1،060 :eek:(هر سه هم با گارانتی سام سرویس)

خیلی بنداز بندازه!!! :evil: اونوقت میگن یارو چجوری BMW سوار میشه .... خوب اینجوری!:cheesygri

مراقب باشید بیخودی پولتونو تو جیب این فروشنده های چرب زبون شمال شهر نریزید;)

خیر منظورم پلی استیشن 3 نیست. من یک DVD player دارم و تا حداکثر 576p رو ساپرت می کنه ولی می خوام رزلوشن تصویر رو زیاد کنم و همچنین یک رسیور دارم که تصویرش تا 480i رو بیشتر ساپرت نمی کنه که این تصاویر برای یک HDtv samsung کمه. آیا این دستگاهی که معرفی کردیت به درد من می خوره یا نه؟ آیا راهی هست که رزلوشن انتن رو زیاد کرد( یعنی دستگاهی مثل upconverter ) ؟ ممنونم که جوابم رو دادید.

آپ کانورتر دقیقا همون کارو میکنه بین دستگاه پلیر یا رسیور و تی وی قرار می گیره . البته شاید قیمتشون یزره نا متعارف باشه . سونی ، توشیبا ، جی وی سی و ... عمده تولید کننده های این آپ کانورترها هستن .
رزولیشن تصویر آنتن رو تا حالا نشنیدم و لی شاید بشه حالا یا تو اون دستگاه همچین چیزی هست که بعیده یا نیاز داری سیگنال های تصویری رو بگیری و بعد بدی به دستگاه . البته باید ریل تایم بودن سیگنالهای تی وی رو هم در نظر گرفت .
ولی در مورد دی وی دی پلیر ها اگر بگردی پیدا می کنی ! هر چند اگه نظر منو می خوای یه همچین محصولی عمر کوتاهی داره خیلی آینده نگری نداره خریدش .

بچه ها من 1.5 پول دارم می خواستم ببینم چه تلوزیونی بگیرم.
از چه شرکتی؟
چند اینچ؟
فول hd باشه
حالا 200 300 تومان بالا پایین اشکالی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or