خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام دوستان من مانیتور 226bwخریدم خیلی میزونه اگه میتونین همین مانیتور رو تهیه کنین که واقعلا عالیه قیمتشم400هزار هستش شرط میبندم هر کی بخره کف میکنه من خودم اینجوری شدم:eek:شاید هم بیشتر :biggrin1:

سلام دوستان من مانیتور 226bwخریدم خیلی میزونه اگه میتونین همین مانیتور رو تهیه کنین که واقعلا عالیه قیمتشم400هزار هستش شرط میبندم هر کی بخره کف میکنه من خودم اینجوری شدم:eek:شاید هم بیشتر :biggrin1:

واقعا مانیتور فوق العاده ای

من با این مانیتور Full Hd 1080P بازی میکنم.

واقعا مانیتور فوق العاده ای

من با این مانیتور Full Hd 1080P بازی میکنم.

متاسفانه شما همچین کاری رو نمیکنی ( یعنی نمیتونی )

چون رزولوشن این مانیتور 1050*1680 هست و شما میتونی 1080i یا 720p داشته باشی .

زمانی شما میتونی 1080p داشته باشی که رزولوشن مانیتور شما 1080*1920 به بالا باشه .

متاسفانه شما همچین کاری رو نمیکنی ( یعنی نمیتونی )

چون رزولوشن این مانیتور 1050*1680 هست و شما میتونی 1080i یا 720p داشته باشی .

زمانی شما میتونی 1080p داشته باشی که رزولوشن مانیتور شما 1080*1920 به بالا باشه .
دقیقا. من کابل رو خریدم و 1080p نمیشد! یعنی میومد ولی تصویر افتضاح بود! ولی راحت 720p رو ساپورت میکنه!

ammar iraqi gamer

سلام ............. رفتيم براي ديدن مانيتورهاي خوب مثل مدل 226bw فروشنده ميكه براي كنسول مانيتور نخر تصوير تيز نيشون ميده!!! ميكه فرقي باتلوزيون صفحه تخت نداره!!!!! باكلي اين حرفا كفت مانيتور به درد كنسول نميخوره !! حالا من جيكار كنم از شما دوستان عزيز كمك خواستم تازه شما ميدونيد تلوزيون hd بول زيادي ميخواد ........;)

افتضاح یعنی چی؟:confused:

مشکل از کابلت نبوده:confused:
نه عزیز !
اینی که ایشون میگن ماله داون اسکل هستش ربطی به کابل نداره
همونطوری هم که گفتن بهترین حالت برای این مانیتور 720 پی هستش . هرچند تو 1080 هم تصویر میده ولی اعوجاج داره ! البته تو بازی خودشو نشون نمیده ، بیشتر تو محیط خود پلی یا فیلم هستش

سلام ............. رفتيم براي ديدن مانيتورهاي خوب مثل مدل 226bw فروشنده ميكه براي كنسول مانيتور نخر تصوير تيز نيشون ميده!!! ميكه فرقي باتلوزيون صفحه تخت نداره!!!!! باكلي اين حرفا كفت مانيتور به درد كنسول نميخوره !! حالا من جيكار كنم از شما دوستان عزيز كمك خواستم تازه شما ميدونيد تلوزيون hd بول زيادي ميخواد ........;)
تصویر تیز ؟!!
اگه منظورتون قدرت تفکیکه که خوب این میشه حسن !!
البته فروشنده درست میگه . برای کنسول هیچی مثل یه 42 اینچ فول اچ دی حال نمیده ! ولی دیگه اونجوری هم نیست که یا تلویزیون معمولی فلت یکی باشه . این تلویزیونا معمولا پال یا ان تی اس سی بیشتر ساپورت نمی کنن .
اگه پول داری برو تو کار 37 - 42 - 47 ترجیحا فول ( البته 37 فول ندیدم تا حالا )
برای زیر 500 همین مانیتور یا 2232 بهترین انتخابه ! فقط برای فیلم دیدن یزره مشکل داره همین ...
البته برای 500 تا 800 هم یه سری مانیتور هست که حتی اگه فول آچ دی نباشن حد اقل ورودی اچ دی ام آی و کامپاننت هم دارن !

سلام ............. رفتيم براي ديدن مانيتورهاي خوب مثل مدل 226bw فروشنده ميكه براي كنسول مانيتور نخر تصوير تيز نيشون ميده!!!

منم رفته بودم باسه خرید مانیتور که tvی مدل r71ه samsung چشم رو گرفت اومدم همینجا مطرح کردم که حسین جان راهنمایی کرد و من tv رو برداشتم که خدایی خیلی راضیم بنظرم مانیتور و tv زمین تا اسمون فرق دارن... .
یه راهنمایی خوب هم که به ما گفت حسین این بود که فقط چشمای خودت بذار تصمیم بگیرن... .

منم رفته بودم باسه خرید مانیتور که tvی مدل r71ه samsung چشم رو گرفت اومدم همینجا مطرح کردم که حسین جان راهنمایی کرد و من tv رو برداشتم که خدایی خیلی راضیم بنظرم مانیتور و tv زمین تا اسمون فرق دارن... .
یه راهنمایی خوب هم که به ما گفت حسین این بود که فقط چشمای خودت بذار تصمیم بگیرن... .
واسه چی r71 خریدی ؟
r81 بر میداشتی بهتر بود !

میخواستم r88 بگیرم که کل جمهوری رو بالا پایین کردم همه می گفتن همچین مدلی وجود نداره ولی من تو سایت samsung دیده بودم که دگه مجبور شدیم r71 بگیریم... .
فرقه مدلای 26 اینچ فقط تو تعداد port هاشونه... .

میخواستم r88 بگیرم که کل جمهوری رو بالا پایین کردم همه می گفتن همچین مدلی وجود نداره ولی من تو سایت samsung دیده بودم که دگه مجبور شدیم r71 بگیریم... .
فرقه مدلای 26 اینچ فقط تو تعداد port هاشونه... .
خوب عزیز می رفتی نمایندگی ونک
من زنگ زدم قبلا داشتند.

هر جا رو بگی من زنگ زدم هیچ کدوم r88 نداشتن... .:confused:
چند جا گفتن داریم رفیتیم بخریم میگفتن r88 اصلا وجود نداره:sick:

فکر کنم اگه یکی بره آمار بگیره ، پرفروش ترین LCD تو جمهوری همین سری R8 سامسونگ باشه!
شما بهتر بود به مغازه دارا میگفتی R81 نه R88 چون به غیر از اسم آنچنان فرقی با هم ندارن ؛ این فروشنده ها هم که چیزی حالیشون نمیشه...

ولی R71 هم HDTV خیلی خوبیه! اگه ارزون خریدی ضرر نکردی مطمئن باش...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or