SNAKE=BIGBOSS
کاربر سایت
سلام دوستان من مانیتور 226bwخریدم خیلی میزونه اگه میتونین همین مانیتور رو تهیه کنین که واقعلا عالیه قیمتشم400هزار هستش شرط میبندم هر کی بخره کف میکنه من خودم اینجوری شدمشاید هم بیشتر :biggrin1:
سلام دوستان من مانیتور 226bwخریدم خیلی میزونه اگه میتونین همین مانیتور رو تهیه کنین که واقعلا عالیه قیمتشم400هزار هستش شرط میبندم هر کی بخره کف میکنه من خودم اینجوری شدمشاید هم بیشتر :biggrin1:
واقعا مانیتور فوق العاده ای
من با این مانیتور Full Hd 1080P بازی میکنم.
دقیقا. من کابل رو خریدم و 1080p نمیشد! یعنی میومد ولی تصویر افتضاح بود! ولی راحت 720p رو ساپورت میکنه!متاسفانه شما همچین کاری رو نمیکنی ( یعنی نمیتونی )
چون رزولوشن این مانیتور 1050*1680 هست و شما میتونی 1080i یا 720p داشته باشی .
زمانی شما میتونی 1080p داشته باشی که رزولوشن مانیتور شما 1080*1920 به بالا باشه .
دقیقا. من کابل رو خریدم و 1080p نمیشد! یعنی میومد ولی تصویر افتضاح بود! ولی راحت 720p رو ساپورت میکنه!
نه عزیز !افتضاح یعنی چی؟:confused:
مشکل از کابلت نبوده:confused:
تصویر تیز ؟!!سلام ............. رفتيم براي ديدن مانيتورهاي خوب مثل مدل 226bw فروشنده ميكه براي كنسول مانيتور نخر تصوير تيز نيشون ميده!!! ميكه فرقي باتلوزيون صفحه تخت نداره!!!!! باكلي اين حرفا كفت مانيتور به درد كنسول نميخوره !! حالا من جيكار كنم از شما دوستان عزيز كمك خواستم تازه شما ميدونيد تلوزيون hd بول زيادي ميخواد ........
سلام ............. رفتيم براي ديدن مانيتورهاي خوب مثل مدل 226bw فروشنده ميكه براي كنسول مانيتور نخر تصوير تيز نيشون ميده!!!
واسه چی r71 خریدی ؟منم رفته بودم باسه خرید مانیتور که tvی مدل r71ه samsung چشم رو گرفت اومدم همینجا مطرح کردم که حسین جان راهنمایی کرد و من tv رو برداشتم که خدایی خیلی راضیم بنظرم مانیتور و tv زمین تا اسمون فرق دارن... .
یه راهنمایی خوب هم که به ما گفت حسین این بود که فقط چشمای خودت بذار تصمیم بگیرن... .
خوب عزیز می رفتی نمایندگی ونکمیخواستم r88 بگیرم که کل جمهوری رو بالا پایین کردم همه می گفتن همچین مدلی وجود نداره ولی من تو سایت samsung دیده بودم که دگه مجبور شدیم r71 بگیریم... .
فرقه مدلای 26 اینچ فقط تو تعداد port هاشونه... .
هر جا رو بگی من زنگ زدم هیچ کدوم r88 نداشتن... .:confused:
چند جا گفتن داریم رفیتیم بخریم میگفتن r88 اصلا وجود نداره