خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

بلاخره چيكار كنم؟samsung يا sony

یه توصیه برادرانه رفیق :
الآن 20 - 30 سال پیش نیست که بشه چشم بسته محصولات یه برند رو خرید . سونی محصولاتش خوبه ، همیشه هم خوب بوده ( خوب نه بهترین ) . سامسونگ هم یه شرکت کره ای به نسبت نو پاست که حسابی تو دنیا سرو صدا کرده .
به نظر من شما اول مشخصات 2 تا دستگاه هم سطح رو با هم مقایسه کن بعد از اون هم خودت برو مغازه ای که برای یک برند نباشه ، تصویر رو تو هردو پنل مورد نظرت چک کن ، یادت باشه شما قراره از تصویر تلویزیون لذت ببری نه فروشنده . اصلا فکر کن فروشنده دیواره . فقط به چشمات اعتماد کن . ( در ضمن ظاهر تلویزیون هم مهمه . به هر حال قراره از قاب تلویزیون تصویر بیاد بیرون ، اینجوری حتی اگه توان خرید بهترین رو نداشته باشی هیچ وقت برای نوع خریدت حسرت نمی خوری )
موفق باشی .

آخرین ویرایش:
سلام به همه
آقایون من تمامه حرفهایی که زدم رو از رو تحقیق گفتم و به هیج وجه هم برایه من فرق نمیکنه که چه مارک و مدلی خریداری بشه چون ....
تو این تاپیک بهتره کسی که میخواد واقعا خرید کنه و ابهام داره یا کمک فکری میخواد بیاد و سوالش رو بپرسه دوستایی هم که اطلاعات دارن و میتونن کمک کنن لطف کنن نظرشون رو بدن
در کل منظورم اینه که لطفا از این جور حرفها که این خوبه و معروفه و... دست برداریم

ممنون از همه

سلام به همه
آقایون من تمامه حرفهایی که زدم رو از رو تحقیق گفتم و به هیج وجه هم برایه من فرق نمیکنه که چه مارک و مدلی خریداری بشه چون ....
تو این تاپیک بهتره کسی که میخواد واقعا خرید کنه و ابهام داره یا کمک فکری میخواد بیاد و سوالش رو بپرسه دوستایی هم که اطلاعات دارن و میتونن کمک کنن لطف کنن نظرشون رو بدن
در کل منظورم اینه که لطفا از این جور حرفها که این خوبه و معروفه و... دست برداریم

ممنون از همه

بحث سر این نیست که کدوم معروفه کدوم نیست

هر کسی هر مدلی بخواد میتونه بره بخره ولی اگه یک تلویزیونی بگیره که از هر نظر از دیگر تلویزیون های شرکت های دیگه بهتر باشه برای خودش خوبه
البته همه شرکت ها مدل های مختلفی دارن که در شرکت های دیگه هم همون مدل ها ساخته میشه
مثل Full HD ها که همه شرکت ها دارن تولید میکنند ولی هر شرکتی یک فناوری اختصاصی مخصوص TV های خودش هم داره

سلام بر همه دوستان
یک سوال فنی داشتم دوست دارم دوستان بازی سنتر خالصانه و به دور از تعصب پاسخ اون رو بدن
من بین ارتقای کامپیوتر یا خرید پلی استیشن3 برای تابستون برنامه ریزی کردم
حالا موندم که از نظر کیفیت بین بازیهای این دو چه تفاوتی هست یعنی اگر ما یک سیستم خوب زیر 900 هزار تومن داشته باشیم کیفیت بهتری داریم یا اینکه کیفیت بازیها روی ال سی دی اچ دی با پلی استیشن3
من ال سی دی دارم از طرفی میخوام سونی بگیرم اما میترسم نکنه اون کیفیتی که من فکر میکردم رو نداشته باشه
به عبارتی با توجه به پیشرفت قطعات کامپیوتر احساس من اینه که این دو با هم کیفیت برابری داشته باشن هر چند صد در صد مطمئن هستم که روانی بازی در سونی بیشتر از کامپیوتر هست اما قیمت بازیهای سونی زیاد
از دوستانی که ال سی دی اچ دی با پلی استیشن3 دارن تقاضا دارم یه کمکی کنند که کیفیت بازیها روی این کنسول ایا راضی کننده هست یعنی اینطور هست که واقعا ما رو متحیر کنه
یا اینکه با کامپیوتر هم میشه تصویری در اندازه های اون داشت ؟
ممنون میشن در مورد این قضیه گرافیک ما رو بیشتر کمک کنید تا از تردید در بیاییم

سلام بر همه دوستان
یک سوال فنی داشتم دوست دارم دوستان بازی سنتر خالصانه و به دور از تعصب پاسخ اون رو بدن
حالا موندم که از نظر کیفیت بین بازیهای این دو چه تفاوتی هست یعنی اگر ما یک سیستم خوب زیر 900 هزار تومن داشته باشیم کیفیت بهتری داریم یا اینکه کیفیت بازیها روی ال سی دی اچ دی با پلی استیشن3
من ال سی دی دارم از طرفی میخوام سونی بگیرم اما میترسم نکنه اون کیفیتی که من فکر میکردم رو نداشته باشه
به عبارتی با توجه به پیشرفت قطعات کامپیوتر احساس من اینه که این دو با هم کیفیت برابری داشته باشن هر چند صد در صد مطمئن هستم که روانی بازی در سونی بیشتر از کامپیوتر هست اما قیمت بازیهای سونی زیاد
از دوستانی که ال سی دی اچ دی با پلی استیشن3 دارن تقاضا دارم یه کمکی کنند که کیفیت بازیها روی این کنسول ایا راضی کننده هست یعنی اینطور هست که واقعا ما رو متحیر کنه
یا اینکه با کامپیوتر هم میشه تصویری در اندازه های اون داشت ؟
ممنون میشن در مورد این قضیه گرافیک ما رو بیشتر کمک کنید تا از تردید در بیاییم

ببین دوسته من راجع به این موضوع به کرات بحث شده
اینم که شما بخوای برایه game بری یه سیستمه خوف جمع کنی به نظره من اشتباهه
شما که LCD هم میگی داری و اگر میخوای از کیفیته بازیه خوب بهره ببری و پول زیاد هم
برایه بازی ندی یه 360 بگیر و از بازیه ارزون در کناره کیفیته خوب بهره مند شو
دیگه خود دانی این نظره من بود;)

سلام بر همه دوستان

بین ps3 و pc اگر pc معمولی داری و کارای معمولیت رو را میندازه من میگم ps3 رو بردار با توجه به اینکه lcd هم داری... .
کامپیوتر هست اما قیمت بازیهای سونی زیاد
باز میگم اگر شما pc داری کنسول بگیر xbox هم هیچی از ps3 بازیایه توپ و ارزونی داره اگر مشکل مالی داری رو xbox فکر کن... .
900 هزار تومن
اگر 900 تومن داری که نه تنها کم نیست خیلی هم زیاده یه ps3 میگیری 550 بقیش تقریبا میتونی 5 الی 6 تا بازی بگیری که می تونی همش رو عوض کنی.... .

در کل رو کنسول بیشتر فکر کن... .

خواهشا یکی کمکم کنه
من چند روزه یه مانیتور 1931bw samsung گرفتم ولی هرکاری میکنم رو ps3 نشون نمیده...
کابلشو زدم به ps3 ولی هرچی کلنجار رفتم نیومد..یکی کمک کنه؟؟؟؟

خواهشا یکی کمکم کنه
من چند روزه یه مانیتور 1931bw samsung گرفتم ولی هرکاری میکنم رو ps3 نشون نمیده...

ببین رفیق اگه مونیتورت همینه :
http://www.samsung.com/iran/products/monitors/tft/931bw.asp?page=Specifications

قاعدتا نباید مشکلی داشته باشی ، ولی آخر آخرش ممکنه مشکل 3 حالت باشه :
1 - فرستنده : پلی 3 ممکنه مشکل داشته باشه که خیلی خیلی بعیده .
2 - گیرنده : مونیتورت که ممکنه درگاهش ( دی وی آی ) مشکل داشته باشه که میتونی با پی سی هم امتحانش کنی ( من این مشکل رو داشتم که دی-ساب کار میکرد ولی دی وی آی نه )
3 - کانال ارتباطی : منظورم سیمی که وصل کردی ممکنه قطعی یا اشکالی تو کانکتورهاش باشه .
البته امکانات دیگه ای هم هست که .... مثلا مانیتورت رو ورودی وی جی ای تنظیم باشه که می تونی با دکمه سورس رو مانیتور تغییرش بدی ( البته دیفالت اتوماتیک سورس رو سرچ می کنه ) .

خواهشا یکی کمکم کنه
قبل از اینکه وصل کنی به این مانیتور به تلویزیون دیگه ای که احتمالا با hdmi هم داشته باشه وصل کردی؟!!
اگه آره وقتی دستگاه خاموش کلید power رو چند ثانیه نگه دار تا بوق دوم رو بزنه بعد بره رو تنظیماتautomatic خود دستگاه

آخرین ویرایش:
منم 1913 cw دارم ولی هر کاری میکنم نمیشه و صفحه سیاه میمونه حتي روي تلويؤيون يك هفتس امتحان ميكنم نميشه
چیکار کنم؟ هیچ راهی نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or