خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستان من خودم از HDTV استفاده میکنم ولی یکی از دوستام تازگی PS3 گرفته و میخواد مانیتور بگیره
از دوستایی که تجربه دارن لطف کنن بگن چه مانیتوری پیشنهاد میکنن و آیا الان تو بازار مانیتور با ورودی
HDMI هست که این بنده خدا دیگه این مشکلاتی که گفتید براش پیش نیاد؟;)

ممنون از همگی

مانیتور 24 اینچ که 1080p باشه چیزی تو بازار ایران هست؟

نه دوست عزیز اصلا مانیتور 1080p وجود نداره !!! و ساخته نشده
مانیتور 720p رو هم زورکی اجرا میکنه
رزولوشن 1080p مخصوص HD TV های 40 اینچ به بالا هست که معروف به Full HD هستند
البته بعضی شرکتها دارن 32 اینچ های با رزولوشن 1080p میسازن که در آینده عرضه میشه

دوستان من خودم از HDTV استفاده میکنم ولی یکی از دوستام تازگی PS3 گرفته و میخواد مانیتور بگیره
از دوستایی که تجربه دارن لطف کنن بگن چه مانیتوری پیشنهاد میکنن و آیا الان تو بازار مانیتور با ورودی
HDMI هست که این بنده خدا دیگه این مشکلاتی که گفتید براش پیش نیاد؟;)

ممنون از همگی

دوست شما میتونه به جای مانیتور یک HD TV
26 اینچ بخره که ورودی HDMI هم داشته باشه (البته یه کم گرون تر از مانیتور درمیاد براش ولی ارزشش رو داره و واقعا کیفیت عالی داره نسبت به مانیتور)

البته بعضی شرکتها دارن 32 اینچ های با رزولوشن 1080p میسازن که در آینده عرضه میشه

دوست شما میتونه به جای مانیتور یک HD TV
26 اینچ بخره که ورودی HDMI هم داشته باشه (البته یه کم گرون تر از مانیتور درمیاد براش ولی ارزشش رو داره و واقعا کیفیت عالی داره نسبت به مانیتور)

:eek:
دوست من ، تقریبا تمام برندهای مشهور مانیتورهای 24 با رزولیشن 1080 پی دارن همین سامسونگ گمونم 6 - 7 مدلی داره البته جدیدن 22 1080 پی هم زده . ( تازه رزولیشن افقی اون 1200 هست نه 1080 )
32 اینچ های 1080 پی هم گمونم 2 - 3 سالی هست بخاطر ارزونی پنل تولید میشن البته توسط کمپانی هایی مثل ویو سونیک یا هیتاچی که رقابتی کار می کنن .
در ضمن مانیتور بنده در سایز 22 با شکوه و جلال کامل داره 720 پی رو نشون میده 1080 پی رو هم با کمی داون اسکل نمایش میده !

مانیتورهای 24" lcd واید - زرولوشن 1200*1920 و HDMI دارن . اینچای بزرگتر رزولوشن بالاتری هم دارن
ولی خوب hdtv بالای 40 که fhd هم باشه 1چیزه دیگس :love:

آخرین ویرایش:
بله آقا احسان.
سیگنال وارد ال سی دی میشه ولی تماما تصویر سیاهه ...
می نویسیه
No optimum resolution 1440 x 900

البته اینم بگم که فکر کنم قابلیت image transformation یا image scaling را نداره و چون PS3 تصویر 16:9 و ال سی دی 16:10 هستش اینم میتونه مزید بر علت بشه.

اینو ببین خیلی های دیگه هم دیدم که وصل کردن به ps3

My 19" SAMSUNG SyncMaster 931BW is also a good one for the PS3 2ms response, 2000:1 contrast got it for NZ$ 380 (probably a bit over half that in US$).

Supports 720p and 1080p (though 1080p is a little stretched), got my PS3 plugged into DVI with a adaptor and got my comp plugged into VGA with a adaptor so with the touch of a button I can switch between them.

http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26279091

اینو ببین خیلی های دیگه هم دیدم که وصل کردن به ps3

دوست خود من همین مدل سامسونگ با کابل HDMI to DVI وصل کرده و تا 1080p هم دیدم بازی میکنه اما موقع بازی مانیتور خاموش روشن میشه اما با 720p بدون کوچکترین مشکلی بازی میکنه !!

خرید یک تلوزیون HD برای مرکز بازی (گیم نت؟)

دوستان سلام.

من برای یک دستگاه PS3 (احتمالا از نوع 80 گیگ) و نصبش در یک مرکز بازی نیاز به یک تلوزیون HD در اندازه 30 تا 34 اینچی دارم. چی راهنمایی میفرمایید؟ میگن مدلهای توشیبا (هرچند محصول مشترک و آبکاری شده) بهتر از مدلهای کره ای هستند. مثلا میگن سامسونگ دیر کانال عوض میکنه (ال جی که تراژدیه). ولی من نمیخوام کانال عوض کنم که. من تلوزیونی میخوام که از صبح بازی هارو روی دموی خودشون روشن کنم (تبلیغ) و شب خاموشش کنم و آخ نگه. البته دمای محل رو خنک نگه میدارم و گرد و خاک هوا رو هم کنترل میکنم. به نظر شما کدوم مدل برای من مناسب تره؟ یه قیمتی هم لطف بفرمایید.

به نظر من یه R88 کافیه برای مرکز بازی. اگر هم میخوای فول اچ دی باشه سریه M سامسونگو بگیر. زیاد رو دست خودت خرج نزار ممگه میخوای چیکار کنی؟
توشیبا هم اگه میخوای میتونی سری جدیدشو بگیر که از پردازنده سل برای up scaling استفاده میکنه.
42fx550u و 52fx550u
این دو مدل.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or