خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

ammar iraqi gamer

hd tv _lcd monitor سلام دوستان نضر شما در مورد این دو! hdtv_1366-768 samsungبهتره یاlcd monitor 1680-1050 قیمت hdtv1366-768 samsung حدودا 650 هزار ولی مانیتور دقیقا نمیدونم در کل زورم به فول hdtv نمیرسه:( بهترین گزینه ازنضر شما عزیزان چیه؟بهترین مدل ومشخصات یک جیز خوب برای ps3 اللبته به غیر ازفول اچ دی......lcd monitorمیگن فرق زیادی باتلوزیون معمولی داره؟؟لطفا راهنمایی کنید;)

(دوستان یه لطفی بکنن اگه اطلاعات خوبی دارن من رو راهنمایی کنن)

چند تا سوال دارم:

1) این مدل سامسونگی که فرمودید برای اتصال به PS3 وسیله خاصی نیاز نداره؟

2) همه بازی هارو میشه با این تلوزیون اجرا کرد؟ مثلا GTA IV فقط با تلوزیون های LCD اجرا میشه. میخوام ببینم آیا اگه از این تلوزیون جای LCD.FullHD استفاده کنیم مشکلی برای اجرای بازی ها پیش نمیاره؟ منظورم اینه که چون اندازش کوچیکه از امکاناتش نزدن؟

3) فراسو یه مانیتور 22 زده 80 تمن از این ارزون تره. اسپیکر هم نداره. کدوم رو توصیه میکنید؟

4) من سه تا تلوزیون LCD برای مرکز بازی میخام. این سامسونگه سیمی چیزی احتیاج نداره؟ یعنی اگه احتیاج هم داره راحت گیر میاد؟ میترسم سه تا بگیرم بعد سیمش گیر نیاد رو دستم بمونه (مجبورشم بشینم کنار خیابون بفروشمشون:biggrin1:)

5) اگر مجبور شم از سیمی برای تبدیل استفاده کنم، این سیمه کیفیت تصویر رو پایین نمیاره؟

6) اگه انتخاب دیگری از مارکهای دیگه سراغ دارین (مثلا ال.جی) که با پول من بخونه (با سیم و تبدیل و همه چی حد اکثر 400 تمن برای هر کدوم) لطف میکنید اگه بفرمایید.

7) اصلا خروجی Ps3 که HD باشه چیه؟ فکر کنم این سامسونگه ورودی DVI داشته باشه. دفترچه راهنماشو دانلود کردم. پشتش یه فیش 24 پین هست که اسمش رو دقیقا این جوری نوشته: DIV-HDCP حالا میخوام بدونم این فیشه همونه که مستقیم وصل میشه به PS3 و هیچ سیم اضافه ای احتیاج نداره؟

ممنون از شما.

آخرین ویرایش:
می گم دوستانی که LE32R88B دارند می شه یه لطفی بکنند و یه عکس از TV و کارتنش رو واسه من توی پیغام خصوصی بفرستن.اخه می خوام بدم به کسی برام از دبی بیاره.
ممنون

دوستان میشه اطلاعاتی از این LCD TV SAMSUNG 26 اینچ که جدیدا من تو مغازه ها دیدم 640 تومنم هست و کنتراست 1:3000 رو پنل نوشته بدین؟ ممنون;)

آخرین ویرایش:
ammar iraqi gamer

سلام دوستان کدام بهتر؟؟سامسونگ مدل la26r77bکه دارای کنتراست3000ورزولاسیون1366_768که کلا قیمت 650هزار تومان داره _________________ این تیوی بهتره یا مانیتور؟؟؟؟ مانیتور سامسونگ فول اچ دی وجود داره ؟؟؟ _____ یا کلا مانیتوری از مدل la26r77b بهتر وجود داره؟؟؟

این تلوزیون سامسونگ به نظر من جالب نیست و به طور کلی تو تلوزیون هایی که نسبت طول به عرض تصویرشون 16:9 و اون هم با قطر زیر 40 اینچ نمیشه Full HD پیدا کرد. ولی بهتره بدونی معمولی ترین مانیتور LCD با اندازه 17 اینچ (یا بیشتر) کیفیتش از بهترین تلوزیون Full HD بیشتره. یعنی به طور کلی مانیتورها کیفیت تصویرشون بهتر از تلوزیون های LCD هست. برای مثال الان resolution مانیتور 17 اینچ LG من (سری نقره فام) روی 1280 در 1024 در 75hz تنظیم شده در حالی که این تلوزیونی که تو گفتی بالاترین resolution براش هست 1360 در 768 در 60hz. حالا عدد طول و عرض این دوتا رو ضرب در هم کن ببین کیفیت کدوم بیشتره (عدد کدوم بالاتره) تازه در مانیتور من اسکن عمودی 75 هست و تلوزیون 65 که باعث میشه تصویر مانیتور شفاف تر و کم لرزش تر باشه. حالا تو خودت ببین LCD 22 سامسونگ در مقایسه با نقره فام 17 من چه هیولاییه و شک نکن که مانیتور 22 سامسونگ از بهترین Full HD TV بازم بهتره و فقط اندازه تصویرش کوچیک تره. بهتره بری از نزدیک مانیتورهای LCD سامسونگ 21 یا 22 اینچ رو ببینی. عجب رخی دارن.

با این پول برو یه ال سی دی سامسونگ 22 اینچ اسپیکر دار (و تیونر دار) بگیر تا باهاش بتونی همه کار بکنی. یعنی همزمان هم PS3 رو وصل کنی و هم کامپیوتر و هم آنتن تلوزیون (یا دستگاه DVD). بعد برو صفا کن. بعضی مانیتورهای سامسونگ حتی PIP (تصویر در تصویر) هم دارن که با کنترلش میتونی جای تصویر کوچولو و بزرگ رو عوض کنی.

اگه با این پول یه دونه مانیتور 22 و یه دونه کابل و یه دونه بازی GTA IV بگیری یه چیزیم تهش واست میمونه.

آخرین ویرایش:
مرسی ar جان از لینک.

این تلوزیون سامسونگ به نظر من جالب نیست و به طور کلی تو تلوزیون هایی که نسبت طول به عرض تصویرشون 16:9 و اون هم با قطر زیر 40 اینچ نمیشه Full HD پیدا کرد. ولی بهتره بدونی معمولی ترین مانیتور LCD با اندازه 17 اینچ (یا بیشتر) کیفیتش از بهترین تلوزیون Full HD بیشتره. یعنی به طور کلی مانیتورها کیفیت تصویرشون بهتر از تلوزیون های LCD هست. برای مثال الان resolution مانیتور 17 اینچ LG من (سری نقره فام) روی 1280 در 1024 در 75hz تنظیم شده در حالی که این تلوزیونی که تو گفتی بالاترین resolution براش هست 1360 در 768 در 60hz. حالا عدد طول و عرض این دوتا رو ضرب در هم کن ببین کیفیت کدوم بیشتره (عدد کدوم بالاتره) تازه در مانیتور من اسکن عمودی 75 هست و تلوزیون 65 که باعث میشه تصویر مانیتور شفاف تر و کم لرزش تر باشه. حالا تو خودت ببین LCD 22 سامسونگ در مقایسه با نقره فام 17 من چه هیولاییه و شک نکن که مانیتور 22 سامسونگ از بهترین Full HD TV بازم بهتره و فقط اندازه تصویرش کوچیک تره. بهتره بری از نزدیک مانیتورهای LCD سامسونگ 21 یا 22 اینچ رو ببینی. عجب رخی دارن.

با این پول برو یه ال سی دی سامسونگ 22 اینچ اسپیکر دار (و تیونر دار) بگیر تا باهاش بتونی همه کار بکنی. یعنی همزمان هم PS3 رو وصل کنی و هم کامپیوتر و هم آنتن تلوزیون (یا دستگاه DVD). بعد برو صفا کن. بعضی مانیتورهای سامسونگ حتی PIP (تصویر در تصویر) هم دارن که با کنترلش میتونی جای تصویر کوچولو و بزرگ رو عوض کنی.

اگه با این پول یه دونه مانیتور 22 و یه دونه کابل و یه دونه بازی GTA IV بگیری یه چیزیم تهش واست میمونه.

مرسی afn.gig از راهنماییت.این مدل 22 رو از نزدیک دیدم اما از نظر دیزاین واقعا بد بود و اصلا بهم نچسبید.قیمتش 420 بود که واقعا وقتی ورودیای پشتشو میبینیم می فهمیم که خیلییی میارزه...!!!! اما قیافش برای من مهممه...2232bw رو ببینید!!!!تلویزیون نیست اما واقعا زیباست...!من الان یه 940bw دارم اما کوچیک به نظرم میرسه و کنتراستشم داغانه..!!!:mrgreen: درکل---> میخوام یه tv lcd بزرگتر از 24 بگیرم اما حد اکثر 32 و 720p هم باشه بسه چون ابعادم پایینه...برند هم برام مهمه...اما پولم کمه ( 700 تومن) ...!عید رفته بودم کیش sony bravia رو 32 میگفتن 800 تومن فکر کنم سری s!!!اما بیرون نمیزاشتن ببرن از کیش:((

اگه ممکنه راهنماییم کنید دوستان.

دوستان همین الان متوجه شدم که قیمت 26سامسونگ 70 تومان امروز کاهش داده شد ...با پشتیبانی سامسونگ چت میکردم گفت همین امروز شد 570 تومن...!بنظرتون چرا قیمتو اوردن پایین؟

آخرین ویرایش:
دوستان الان يك مانيتور 720 HD كه به درد بازي كردن با PS3 بخوره چه ماركي و چه مدلي هست؟

جون من هر كسي اطلاعاتي داره جواب بده!!
Samsung 226BW و Samsung 2232 BW بهترین های 22" هستند.
قیمتشون هم در حدود 340 تا 380 هست.

LG L226WTQ و LG M228WA هم خوب هستند ولی نه به خوبی سامسونگ !
قیمتشون هم کمی ارزون تر از سامسونگ.

ammar iraqi gamer

سلام اولا تشکر از راهنمای خوب شما دوما این مانیتور 22 1080p_1080i روسابورت میکنه یانه؟ کابلش به همین راهتی گیر میاد؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or