خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام من تلویزیون سونی مدل ex720 دارم. یه مشکلی که داره توی بازیهای 3d پلی استیشن 3 که stereoscopic هستند وقتی عینک میزنم هم باز تاریش زیاده و تصویر شبح گونه هست یعنی از هر شی یی مخصوصا اشیای دور یک سایه هم کنارش هست بطوری که اذیت میکنه چشم رو! مشکل از tv هست؟ اخه تو سایتای خارجی هم مثل اینکه این موضوع رو مطرح کردن.

- - -ویرایش - - -

با بازیهای 3d مشکلی نداره؟ اخه ex720 من خیلی 3dش بده!
سلام . توی خونه ی ما هم همین مدل هست !
من البته بازی باهاش نکردم ، اونم 3d.
ولی بنظر من خیلی بستگی به سازنده داره ، به طور مثال من کارتون Finding Nemo و Up رو روی 3D نگاه کردم مشکلی نداشت ولی فیلم Avatar 2009 رو همینطور که شما میگی با سایه سه بعدی میکرد . بنظرم توی نحوه ی سه بعدی شدن هر شرکت فیلم و بازیسازی یه تفاوت هایی وجود داره ! حالا اینی که من میگم تجربی هست باید ببینی چقدر میتونه صحیح باشه ، شما بازیهای دیگه ای رو سعی کن تست کنی یا تنظیمات دستگاه و تلویزیون رو تغییر بدی... توی تلویزیون عمق سه بعدی رو میشه مثبت ، پیشفرض یا منفی کرد.

با بازیهای 3d مشکلی نداره؟ اخه ex720 من خیلی 3dش بده![/QUOTE]هیچ مشکلی نداره 3d واقعا عالی + اینکه 4تا عینک حرفه ای داره اصلا ساخته شده باهاش حال کنی.

من میخوام مانیتور بخرم که هم کنسول و هم پی سی رو بهش وصل کنم
میخوام ترجیحا سه بعدی باشه
چی پیشنهاد میکنی ؟
قیمت مهم نیست ( ولی قیمت نجومی نباشه )
20‏ اینچ کمتر نباشه

یعنی چی ؟ از چه نظر ؟ معیار سنجش شما چی بوده ؟

از همه لحاظ. نور و رنگ و کنتراست و ...

42 و 55 انگار از 2 نسل مختلف هستن.
من با دیدن 42 سفارش 55 رو دادم. ولی وقتی تو مغازه بغلی تصویرش رو دیدم حالم بهم خورد.
تازه نیم ساعت هم با تنظیماتش ور رفتم.

از همه لحاظ. نور و رنگ و کنتراست و ...

42 و 55 انگار از 2 نسل مختلف هستن.
من با دیدن 42 سفارش 55 رو دادم. ولی وقتی تو مغازه بغلی تصویرش رو دیدم حالم بهم خورد.
تازه نیم ساعت هم با تنظیماتش ور رفتم.
شما یه ویدئو رو تو هردوتا دیدی ؟ اخه به نظرم نباید اینطور باشه . حالا خودتون الان چی خریدین ؟

منم مث دوست بالا منتها بودجم کمه یه چیزه کم قیمت و مناسب بگین ( ترجیحا تی وی باشه ) واسه اتاقم میخوام ( راهی نیست که مشترکن هم به پی سی وصل باشه هم به پی اس 3 ؟ یعنی دو پورته باشه ؟ یه پورتشم ما البته راضی ایم :دی )

شما یه ویدئو رو تو هردوتا دیدی ؟ اخه به نظرم نباید اینطور باشه . حالا خودتون الان چی خریدین ؟

من یه سری عکس ریختم تو فلش و 3 روز سونی و سامی و شارپ و الجی رو زیر و رو کردم.
شارپ کنتراست خیلی بدی داشت.
الجی رنگ سفیدش به قرمز میزنه تازه تو 2 تا سری تاپش.
سونی سایز 42 تو 804 واقعا تصویر قشنگی داره. 55 اش تو همون دموی سونی کم آورد.
من خودم سامی سری 8 ورداشتم. درسته گرونه و ارزشش رو داره.

- - -ویرایش - - -

دوستان من تازه یه PS3 خریدم
میخواستم بدونم که مانیتور بگیرم واسش یا HDTV؟
ممنون میشم راهنماییم کنید:)

برای PS3 مخصوصا حتما حتما تلویزیون بگیر.
فقط بودجه چقدره ؟

- - -ویرایش - - -

منم مث دوست بالا منتها بودجم کمه یه چیزه کم قیمت و مناسب بگین ( ترجیحا تی وی باشه ) واسه اتاقم میخوام ( راهی نیست که مشترکن هم به پی سی وصل باشه هم به پی اس 3 ؟ یعنی دو پورته باشه ؟ یه پورتشم ما البته راضی ایم :دی )

بودجه شما جقدره ؟

من یه سری عکس ریختم تو فلش و 3 روز سونی و سامی و شارپ و الجی رو زیر و رو کردم.
شارپ کنتراست خیلی بدی داشت.
الجی رنگ سفیدش به قرمز میزنه تازه تو 2 تا سری تاپش.
سونی سایز 42 تو 804 واقعا تصویر قشنگی داره. 55 اش تو همون دموی سونی کم آورد.
من خودم سامی سری 8 ورداشتم. درسته گرونه و ارزشش رو داره.

- - -ویرایش - - -

فقط بودجه چقدره ؟

- - -ویرایش - - -

بودجه شما جقدره ؟

من بودجم حداکثر یک و نیمه
چی بخرم 32 اینچ هم برای پی سی هم برای پلی استیشن ترجیحا سه بعدی باشه

اگه تلویزیون بگیری معولا یک پورت PC (تصویر) داره ! حداقل 2 تا HDMI داره و از avi دو مدل تک و سه رنگ رو معمولا همه ی تلویزیون ها دارن !
و با کنترل راحت میتونین بین همشون سوییچ کنی !

فقط بودجه چقدره ؟
شما بگو یه تلویزیون استاندارد چقدره پولش هرچقدر باشه جور میشه
(منظورم از استاندارد اینه که نه زیاد بزرگ باشه و امکانات اضافی داشته باشه که بیخود گرونش کنه نه طوری باشه کیفیت بازی پایین بیاد و نشه درست و حسابی بازی کرد)

شما بگو یه تلویزیون استاندارد چقدره پولش هرچقدر باشه جور میشه
(منظورم از استاندارد اینه که نه زیاد بزرگ باشه و امکانات اضافی داشته باشه که بیخود گرونش کنه نه طوری باشه کیفیت بازی پایین بیاد و نشه درست و حسابی بازی کرد)
بنظر من الان استانداردش یه چیزی بین 40 ، 42 تا 47 باشه ...
قیمت هم 2 تومن به بالا میشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or