خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام
من دنبال یک تلوزیون برا اتاقم میگردم حالا lcd یا led فرق نمیکنه
که حتما hd و کیفیت تصویر بالا داشته باشه و تقریبا معمولی و یکم بزرگ باشه
بودجه هم یکم ضعیفه اما حداقل رنج قیمت ها رو بگید
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام من میخوام با 3تا 3200 ملیون tv بگیرم اما نمیدونم چی بگیرم من خودم سونی رو ترجیح میدم این مدل رو انتخاب کردم سونی 42w804
کسی اگه انتخاب بهتر داره راهنمایی البته فقط از سونی یا سامسونگ بعد یه سوال دیگه تو بازار یه سری تلویزیون اومده بدون گارانتی مثلا همین سونی که مدل دادم بدون گارانتی 3 تومن با گارانتی 3700 به نظر شما میشه به این جنس ها اطمینان کرد؟
خودشون میگن اصله نمیدونم والا راهنمایی کنید

سلام من میخوام با 3تا 3200 ملیون tv بگیرم اما نمیدونم چی بگیرم من خودم سونی رو ترجیح میدم این مدل رو انتخاب کردم سونی 42w804
کسی اگه انتخاب بهتر داره راهنمایی البته فقط از سونی یا سامسونگ بعد یه سوال دیگه تو بازار یه سری تلویزیون اومده بدون گارانتی مثلا همین سونی که مدل دادم بدون گارانتی 3 تومن با گارانتی 3700 به نظر شما میشه به این جنس ها اطمینان کرد؟
دوسته عزیز نظر بنده اینه که سونی نگیرین بهتره!! سامسونگ دو مدل f6850 با قیمت 3.600 و f6450 با قیمت 3 تومات به درد شما می خورن گارانتی هم دارن جفتشون گارانتی نداشتن والا ریسکه من 2 تا tv خریدم بدون گارانتی یکی الان 3 ساله دارم استفاده می کنم آخ نگغته یکی به 1 هفته نرسید پیکسل سوخته پیدا کرد نصف قیمت به چه بدبختی فروختمش!!

دوسته عزیز نظر بنده اینه که سونی نگیرین بهتره!! سامسونگ دو مدل f6850 با قیمت 3.600 و f6450 با قیمت 3 تومات به درد شما می خورن گارانتی هم دارن جفتشون گارانتی نداشتن والا ریسکه من 2 تا tv خریدم بدون گارانتی یکی الان 3 ساله دارم استفاده می کنم آخ نگغته یکی به 1 هفته نرسید پیکسل سوخته پیدا کرد نصف قیمت به چه بدبختی فروختمش!!

مرسی دوست عزیز حتی اگه سونی رو با گارانتی رسمی هم بگیرم باز شما میگی سامسونگ؟ به نظر من سونی کیفیت تصویرش یه چیز دیگست البته این نظر منه

شرمنده اگه میشه از این مدل کدومش بهتره از هر نظر من تا led نداشتم میخوام یه انتخاب خوب انجام بدم

40ES6980
40F6450
40F6850
لطفا به ترتیب به نظرطون کدوم مناسب تره الویت بندی کنید مرسی

Last edited by a moderator:
شرمنده اگه میشه از این مدل کدومش بهتره از هر نظر من تا led نداشتم میخوام یه انتخاب خوب انجام بدم

40ES6980
40F6450
40F6850
لطفا به ترتیب به نظرطون کدوم مناسب تره الویت بندی کنید مرسی

من فکر میکنم اولی بهتر باشه.

من هم بدون گارانتی این مدل رو گرفتم هم با گارانتی با گارانتل 3700 الکی با گارانتی که 4500 lمیشه گارانتی اصله بهترین LED هست به نظر من که میشه باهاش بازی کرد اپشن تنظبم مخصوص برای بازی با ps3 داره.

یک مانیتور سامسونگ مدل s23b575v plus به قیمت 800 تومان خریدم .کیفیتش توی ویندوز عالیه ولی توی ps3 بی کیفیته .با بهترین کابل اچ دی زدم و تنظیماتشم بار ها عوض کردم ولی تو بازی های پلی واقعا بی کیفیته .خروجی های پلی تو تنظیماتشم روی 1080p هستش ولی تو بازی ها تاره تصویر .دوستم مانیتور سامسونگ داره مدلش پایین تره ولی خیلی تصویرش بهتره .یکی راهنمایی کنه ممنون

یک مانیتور سامسونگ مدل s23b575v plus به قیمت 800 تومان خریدم .کیفیتش توی ویندوز عالیه ولی توی ps3 بی کیفیته .با بهترین کابل اچ دی زدم و تنظیماتشم بار ها عوض کردم ولی تو بازی های پلی واقعا بی کیفیته .خروجی های پلی تو تنظیماتشم روی 1080p هستش ولی تو بازی ها تاره تصویر .دوستم مانیتور سامسونگ داره مدلش پایین تره ولی خیلی تصویرش بهتره .یکی راهنمایی کنه ممنون

منظورتون از بی کیفیت چی هست؟
رزولیشن پائین هست یا مشکل رنگ و ... داره؟

بله رزولیشن پایینه لبه ها افتضاحن . بتلفید 4 واقعا بی گرافیک جلوه میده

کنسول رو خاموش کنید ، انگشتتون روی دکمه power نگه دارین ، کنسول روشن میشه ، انگشتتون رو برندارین تا بوق بزنه ، بعد تنظیمات خروجی تصویر ریست میشه
دوباره تنظیمات خروجی رو چک کنید که روی 1080 باشه
این تنظیمات رو هم میتونین به صورت دستی وارد کنید:
video output settings روی HDMI باشه
Cross Color Reduction ****** روی On باشه
RGB Full Range (HDMI) روی full باشه
Y Pb / Cb Pr / Cr Super-White (HDMI) روی on باشه
Deep Color/Colour Output (HDMI) روی automatic باشه

ممنون از راهنماییتون .البته اینکارا رو کرده بودم ولی بازم خرابه تصویر اصلا نگاه کنید خودتون میفهمین .بتلفیلد 4 عین بتلفید1 میمونه روش .واقعا نمیفهمم چرا انقدر این مانیتور مزخرفففففه این همه پول دادم براش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or