دوسته عزیز نظر بنده اینه که سونی نگیرین بهتره!! سامسونگ دو مدل f6850 با قیمت 3.600 و f6450 با قیمت 3 تومات به درد شما می خورن گارانتی هم دارن جفتشون گارانتی نداشتن والا ریسکه من 2 تا tv خریدم بدون گارانتی یکی الان 3 ساله دارم استفاده می کنم آخ نگغته یکی به 1 هفته نرسید پیکسل سوخته پیدا کرد نصف قیمت به چه بدبختی فروختمش!!سلام من میخوام با 3تا 3200 ملیون tv بگیرم اما نمیدونم چی بگیرم من خودم سونی رو ترجیح میدم این مدل رو انتخاب کردم سونی 42w804
کسی اگه انتخاب بهتر داره راهنمایی البته فقط از سونی یا سامسونگ بعد یه سوال دیگه تو بازار یه سری تلویزیون اومده بدون گارانتی مثلا همین سونی که مدل دادم بدون گارانتی 3 تومن با گارانتی 3700 به نظر شما میشه به این جنس ها اطمینان کرد؟
خودشون میگن اصله نمیدونم والا راهنمایی کنید
دوسته عزیز نظر بنده اینه که سونی نگیرین بهتره!! سامسونگ دو مدل f6850 با قیمت 3.600 و f6450 با قیمت 3 تومات به درد شما می خورن گارانتی هم دارن جفتشون گارانتی نداشتن والا ریسکه من 2 تا tv خریدم بدون گارانتی یکی الان 3 ساله دارم استفاده می کنم آخ نگغته یکی به 1 هفته نرسید پیکسل سوخته پیدا کرد نصف قیمت به چه بدبختی فروختمش!!
شرمنده اگه میشه از این مدل کدومش بهتره از هر نظر من تا led نداشتم میخوام یه انتخاب خوب انجام بدم
40ES6980
40F6450
40F6850
لطفا به ترتیب به نظرطون کدوم مناسب تره الویت بندی کنید مرسی
شرمنده اگه میشه از این مدل کدومش بهتره از هر نظر من تا led نداشتم میخوام یه انتخاب خوب انجام بدم
40ES6980
40F6450
40F6850
لطفا به ترتیب به نظرطون کدوم مناسب تره الویت بندی کنید مرسی
من هم بدون گارانتی این مدل رو گرفتم هم با گارانتی با گارانتل 3700 الکی با گارانتی که 4500 lمیشه گارانتی اصله بهترین LED هست به نظر من که میشه باهاش بازی کرد اپشن تنظبم مخصوص برای بازی با ps3 داره.سلام من میخوام با 3تا 3200 ملیون tv بگیرم اما نمیدونم چی بگیرم من خودم سونی رو ترجیح میدم این مدل رو انتخاب کردم سونی 42w804
کسی اگه انتخاب بهتر داره راهنمایی البته فقط از سونی یا سامسونگ بعد یه سوال دیگه تو بازار یه سری تلویزیون اومده بدون گارانتی مثلا همین سونی که مدل دادم بدون گارانتی 3 تومن با گارانتی 3700 به نظر شما میشه به این جنس ها اطمینان کرد؟
خودشون میگن اصله نمیدونم والا راهنمایی کنید
یک مانیتور سامسونگ مدل s23b575v plus به قیمت 800 تومان خریدم .کیفیتش توی ویندوز عالیه ولی توی ps3 بی کیفیته .با بهترین کابل اچ دی زدم و تنظیماتشم بار ها عوض کردم ولی تو بازی های پلی واقعا بی کیفیته .خروجی های پلی تو تنظیماتشم روی 1080p هستش ولی تو بازی ها تاره تصویر .دوستم مانیتور سامسونگ داره مدلش پایین تره ولی خیلی تصویرش بهتره .یکی راهنمایی کنه ممنون
بله رزولیشن پایینه لبه ها افتضاحن . بتلفید 4 واقعا بی گرافیک جلوه میده