خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام دوستان.
این مدل های جدید پلاسمایی که سامسونگ میزنه هیچ کدوم فول نیستن؟:(
آخه قیمتاش خیلی خوبه یه 51 قیمت کردم 2400.
در کل با بودجه 2500(دیگه تهش)سایز 46(42یا 43 هم اشکالی نداره)چیزی پیدا میشه؟
اولویتام:سونی,سامسونگ,الجی
اسمارت و 3دی مدنظرم نیست.
فقط بدون مشکل هارد اکسترنال رو بخونه.
ممنون.

سلام دوستان.
این مدل های جدید پلاسمایی که سامسونگ میزنه هیچ کدوم فول نیستن؟:(
آخه قیمتاش خیلی خوبه یه 51 قیمت کردم 2400.
در کل با بودجه 2500(دیگه تهش)سایز 46(42یا 43 هم اشکالی نداره)چیزی پیدا میشه؟
اولویتام:سونی,سامسونگ,الجی
اسمارت و 3دی مدنظرم نیست.
ممنون.

منم همین مشکل رو دارم :(
نه تنها FullHD نیست ، حتی HD هم نیست و رزولیشن 1024*768 هست به جای 1280*720
آخه 42 خیلی کوچک و تکراری هست دیگه به نظرم (همه 42 دارن)
یه زمانی با 2400 میشد TV خوبی خرید! :(

منم همین مشکل رو دارم :(
نه تنها FullHD نیست ، حتی HD هم نیست و رزولیشن 1024*768 هست به جای 1280*720

پس دیگه اصلا ارزش خرید نداره.
باز اگه 720 واقعی بود یه چیزی ولی حالا کلا از گزینه هام خطش میزنم.

دوست عزیز بحث قیمت و قدرت خرید یه چیزه !! بحث اینکه همه 42 دارن یه چیز دیگه ، چون همه 42 دارن ، دیگه کوچیک حساب میشه ؟! شما دنبال استفاده ای یا دنبال سایز تلویزیون بقیه !
درسته با پیشرفت تکنولوژی تلویزیون های قدیمی کوچیک از رده خارج شدن و الان همه LCD و این چیزا دارن ... ! ولی 42 هم سایز کمی نیست نسبت به قبل.
البته میگم خیلی ها مثل خودم از این فکر ها تو ذهنشون دارن ، ولی سعی کن بهترین استفاده رو از وسایلت بکنی .

برای اینکارا طرف سونی نرو ، بخصوص تو قیمت های معمولی که خودمم استفاده کردم ، خیلی فرمت ها رو پشتیبانی نمیکنه ، مثل MKV ! مگه اینکه تو این سری ها آخرش اصلاح کرده باشه که فکر نمیکنم.

دوست عزیز بحث قیمت و قدرت خرید یه چیزه !! بحث اینکه همه 42 دارن یه چیز دیگه ، چون همه 42 دارن ، دیگه کوچیک حساب میشه ؟! شما دنبال استفاده ای یا دنبال سایز تلویزیون بقیه !
درسته با پیشرفت تکنولوژی تلویزیون های قدیمی کوچیک از رده خارج شدن و الان همه LCD و این چیزا دارن ... ! ولی 42 هم سایز کمی نیست نسبت به قبل.
البته میگم خیلی ها مثل خودم از این فکر ها تو ذهنشون دارن ، ولی سعی کن بهترین استفاده رو از وسایلت بکنی .

من اصلا منظورم این نبود که 42 سایز کمی هست ، نسبت به قبل خیلی ها عالی هست ، شکی نیست در این و در این مورد هم نظر شخصی خودم رو دادم ، به نظرم TV 42 اینچ کوچک هست (که علتش همون تکرار و عادت کردن به سایز 42 هست) و 51 خیلی لذت بخش تر هست
* البته من معمولا با مانیتورم بازی میکنم (23 اینچ فول اچ دی) و راضی هم هستم ، خدا رو شکر ، ولی اگه بخوام TV بخرم یه روزی سعی میکنم 51 بخرم

Specs - LED TV UN32ES6500F | Samsung TVs
اين ايران هست؟:d
اگر نيست ٣٢ با اين مشخصات چي بري خريد هست؟

سامسونگ مال این تازه عروساس بنظر من :دی میرن ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی و ماکروویو و یخچال بخرن مادر شوهرشون میگه مادر tv هم داره همینجا بخریم دیگه :))
شوخی کردم آقا ولی در هر صورت انتخاب من سونیه :دی

انتخاب من همیشه TV سونی بوده . با اینکه میدونیم پنلا یه مدته کاره سامسونگه ولی خوب صداشو در نمیاریم :p

ولی این سونی دیگه خیلی تو انحصار طلبی غرق شده
MKV که کلا نمیدونه چی هست . زیرو نویس فارسی هم کلا تعطیل

خوب مسئله خیلی مهمیه که سونی کلا بهش توجه نمیکنه برای همین مشکل اکثریت میرن سمت سامسونگ
باز خداروشکر من ستاپ باکس دارم به مشکل نخوردم

سلام من تلویزیون سونی مدل ex720 دارم. یه مشکلی که داره توی بازیهای 3d پلی استیشن 3 که stereoscopic هستند وقتی عینک میزنم هم باز تاریش زیاده و تصویر شبح گونه هست یعنی از هر شی یی مخصوصا اشیای دور یک سایه هم کنارش هست بطوری که اذیت میکنه چشم رو! مشکل از tv هست؟ اخه تو سایتای خارجی هم مثل اینکه این موضوع رو مطرح کردن.

- - -ویرایش - - -

Bravia W804 42" یعنی حرف نداره. :) تازه فهمیدم PS3 یعنی چی.:d

با بازیهای 3d مشکلی نداره؟ اخه ex720 من خیلی 3dش بده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or