خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

samsung 32ES6950
LG 32LM66900

این دوتا رو پیدا کردم جزو بهترینها برای گیم هستن هر کی دنبال تری دی یا هر چی در نظر داره چند منظوره تک منظوره برا کنسول یا پی سی بره بخره دعا به جون من کنه
اینجا که کسی جواب نداد انگار گرد مرده پاشیدن
این 6950 واقعا tv خوبیه منم میخوام بخرم اما شانس بد من الان 4 ماهه وارد نمیشه کمیاب شده قیمت اصلیش 1 میلیون و هفتصد هست اما بعضی از این فروشگاه های اینترنتی که موجود دارن گرون تر میدن .سریf سامسونگ هم که تازه اومده مثل اینکه سه بعدی 32 اینچ نداره:(

این 6950 واقعا tv خوبیه منم میخوام بخرم اما شانس بد من الان 4 ماهه وارد نمیشه کمیاب شده قیمت اصلیش 1 میلیون و هفتصد هست اما بعضی از این فروشگاه های اینترنتی که موجود دارن گرون تر میدن .سریf سامسونگ هم که تازه اومده مثل اینکه سه بعدی 32 اینچ نداره:(

تلویزیونه ؟ یا مانیتور ؟
چند تا hdmi میخوره ؟

دوستان برای من که فقط برای بازی میخوام تلویزیون بهتره یا مانیتور ؟؟ من تلویزیون 32 میخواستم سامسونگ که هستش 1.5 میلیون ولی ظاهرا مانیتور ارزونتره درسته ؟؟گفتم فقط هم برای بازی میخوام
اگر مانیتور 28 یا کمتر خوب سراغ دارید بگید تا سقف 1 میلیون .
راستی 20 اینچ یا 23 اینچ برای بازی کوچیکنیست ؟؟تو ذوق نمیزنه اخه من تا الان دارم تو 42 بازی میکنم ولی مستقل نیستم!

دوستان برای من که فقط برای بازی میخوام تلویزیون بهتره یا مانیتور ؟؟ من تلویزیون 32 میخواستم سامسونگ که هستش 1.5 میلیون ولی ظاهرا مانیتور ارزونتره درسته ؟؟گفتم فقط هم برای بازی میخوام
راستی 20 اینچ یا 23 اینچ برای بازی کوچیکنیست ؟؟تو ذوق نمیزنه اخه من تا الان دارم تو 42 بازی میکنم ولی مستقل نیستم!

20 اینچ که کوچیکه ، ولی 23 Full HD باشه خوبه ، من خودم مانیتورم 23 Full HD Samsung هست و مشکلی ندارم

23 اندازه خیلی خوبیه ولی گرونه فکر کنم اگه یه lcd 32 اینچ بخری به صرفه تر باشه.هم اندازش خیلی بزرگ تره همم فکر کنم کیفیتش بالا تر باشه .قیمت سامسونگ وlg هم 1 میلیونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or