این 6950 واقعا tv خوبیه منم میخوام بخرم اما شانس بد من الان 4 ماهه وارد نمیشه کمیاب شده قیمت اصلیش 1 میلیون و هفتصد هست اما بعضی از این فروشگاه های اینترنتی که موجود دارن گرون تر میدن .سریf سامسونگ هم که تازه اومده مثل اینکه سه بعدی 32 اینچ ندارهsamsung 32ES6950
LG 32LM66900
این دوتا رو پیدا کردم جزو بهترینها برای گیم هستن هر کی دنبال تری دی یا هر چی در نظر داره چند منظوره تک منظوره برا کنسول یا پی سی بره بخره دعا به جون من کنه
اینجا که کسی جواب نداد انگار گرد مرده پاشیدن
این 6950 واقعا tv خوبیه منم میخوام بخرم اما شانس بد من الان 4 ماهه وارد نمیشه کمیاب شده قیمت اصلیش 1 میلیون و هفتصد هست اما بعضی از این فروشگاه های اینترنتی که موجود دارن گرون تر میدن .سریf سامسونگ هم که تازه اومده مثل اینکه سه بعدی 32 اینچ نداره![]()
تلویزیونه 4 تا میخورهتلویزیونه ؟ یا مانیتور ؟
چند تا hdmi میخوره ؟
تلویزیونه 4 تا میخوره
سلام
دوستان چند مانیتور معرفی کنید که هم ازش برای کامپیوتر اسنفاده کنم هم برای پلی 3 خوب باشه
در حد 500 تومنسلام
دوست عزیز مهمترین مساله یعنی بودجه رو مشخص کنید تا بشه راهنمایی کرد
دوستان برای من که فقط برای بازی میخوام تلویزیون بهتره یا مانیتور ؟؟ من تلویزیون 32 میخواستم سامسونگ که هستش 1.5 میلیون ولی ظاهرا مانیتور ارزونتره درسته ؟؟گفتم فقط هم برای بازی میخوام
اگر مانیتور 28 یا کمتر خوب سراغ دارید بگید تا سقف 1 میلیون .
راستی 20 اینچ یا 23 اینچ برای بازی کوچیکنیست ؟؟تو ذوق نمیزنه اخه من تا الان دارم تو 42 بازی میکنم ولی مستقل نیستم!
23 اندازه خیلی خوبیه ولی گرونه فکر کنم اگه یه lcd 32 اینچ بخری به صرفه تر باشه.هم اندازش خیلی بزرگ تره همم فکر کنم کیفیتش بالا تر باشه .قیمت سامسونگ وlg هم 1 میلیونهدوستان برای من که فقط برای بازی میخوام تلویزیون بهتره یا مانیتور ؟؟ من تلویزیون 32 میخواستم سامسونگ که هستش 1.5 میلیون ولی ظاهرا مانیتور ارزونتره درسته ؟؟گفتم فقط هم برای بازی میخوام
اگر مانیتور 28 یا کمتر خوب سراغ دارید بگید تا سقف 1 میلیون .
راستی 20 اینچ یا 23 اینچ برای بازی کوچیکنیست ؟؟تو ذوق نمیزنه اخه من تا الان دارم تو 42 بازی میکنم ولی مستقل نیستم!