خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

ممنون از راهنماییتون .البته اینکارا رو کرده بودم ولی بازم خرابه تصویر اصلا نگاه کنید خودتون میفهمین .بتلفیلد 4 عین بتلفید1 میمونه روش .واقعا نمیفهمم چرا انقدر این مانیتور مزخرفففففه این همه پول دادم براش

شما یه عکس نسبتا واضح بنداز ، ببینیم اصلا منظورت چیه !

با گفتن نمیشه فهمید

همین بتلفیلد 4 یکی از داغونترین گرافیکها رو داره رو پلی 3 و به شدت تار و لبه دار و ... هست .

در ضمن Magic Color مانتور رو همیشه روی Full یا Intelligent بزار

تلویزیون LED HD برای گیم تو رنج 3_4 چی پیشنهاد میکنین؟(3D نمیخرم فقط یه LEDــه 40 اینچه ساده که مناسب گیم باشه)
پ.ن: اگه با این قیمت FullHD هم میشه خرید لطفا پیشنهاد بدین.(ممنون)

بچه ها من ps3 رو وصل کردم به تلویزیون یکی از دوستام که یک lcd lg مال چند سال پیش بود
پورت hdmi هم داشت ولی فقط صداش پخش میشد و تصویری نداشت .
از طریق کامپوننت هم تصویری نداد در صورتی که دستگاههای دیگه از طزیق کامپونتت تصویر میدن
به نظرتون مشکل از چیه ؟

بچه ها من ps3 رو وصل کردم به تلویزیون یکی از دوستام که یک lcd lg مال چند سال پیش بود
از طریق کامپوننت هم تصویری نداد در صورتی که دستگاههای دیگه از طزیق کامپونتت تصویر میدن
به نظرتون مشکل از چیه ؟
من هم همچین مشکلو با شارپ داشتم برای دوستم بود نمیدنم چیکار کنم؟
فقط صدا داشت با hdmi

به نظرتون مشکل از چیه ؟

من هم همچین مشکلو با شارپ داشتم برای دوستم بود نمیدنم چیکار کنم؟
فقط صدا داشت با hdmi

نکاتی در مورد نحوه انصال به مانیتور و تلویزیون :
- برای استفاده از رزولیشن 720/1080 و داشتن بهترین کیفیت تصویر ، سعی کنید از کابل HDMI مرغوب استفاده کنید
- در صورتی که با کابل معمولی (سه فیش) کنسول PS3 را به تلویزیون وصل کنید ، خروجی تصویر شما در حالت 480 قرار خواهد گرفت و نمی توانید از رزولیشن های 720 و 1080 استفاده کنید
- در صورتی که پس از اتصال PS3 به مانیتور یا تلویزیون تصویر نمایش داده نشد ، PS3 را خاموش کنید و سپس انگشتتون رو روی دکمه پاور PS3 (دکمه روشن و خاموش کردن) قرار بدین ، کنسول روشن میشه ولی انگشتتون رو از روی دکمه برندارید و چند ثانیه صبر کنید ، PS3 چند تا بوق میزنه و تنظیمات خروجی تصویر ریست میشه

سلام دوستان عزیز.
به نظرتون بهترین تنظیمات تصویر ps3 برای hd TV با اتصال HDMI چی هست؟؟
مطالب زیادی خوندم هر کس یچیز متفاوت نوشته دیگه واقعا سردرگم شدم :)

سلام دوستان من یه tv تا 3 تومن برا ps3 میخام لطفا هر کس اطلاعاتی داره راهنمایی کنه سایزش برام مهم نیست کیفیت مد نظرم و اینکه 3d باشه

دوستان راهنمایی کنید خیلی واجب خودمم اطلاعاتی ندارم....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or