خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

والا حقیقتا من این مشکل رو تا این حد که شما میگی با BX2485 ندارم...! قبلا هم یدونه LCD 17 inch LG داشتم... سری سیه فام... اونم این مشکل رو نداشت... حتی زمان پاسخگویی اون ۸ میلی ثانیه بود... اما من شک دارم بهترین مانیتور بازار یه همچین مشکلی داشته باشه... دلم می خواد از نزدیک ببینم دقیقا تا چه حده...

به نظر من این مشکل در حد طبیعیش توی این مانیتور شما وجود داره... اما شما حساس شدی فک میکنی مشکل حاد هست و روی اعصابته...!
به هر حال خیلی مایه ی تعجبه!!!
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

اتفاقا منم یه lcd داشتم پاسخدهیش 8 میلی ثانیه بود ولی اصلا این مشکل رو نداشت! کلا مشخص نیست چی باعث میشه این مشکل به وجود بیاد ...

والا حقیقتا من این مشکل رو تا این حد که شما میگی با BX2485 ندارم...! قبلا هم یدونه LCD 17 inch LG داشتم... سری سیه فام... اونم این مشکل رو نداشت... حتی زمان پاسخگویی اون ۸ میلی ثانیه بود... اما من شک دارم بهترین مانیتور بازار یه همچین مشکلی داشته باشه... دلم می خواد از نزدیک ببینم دقیقا تا چه حده...

به نظر من این مشکل در حد طبیعیش توی این مانیتور شما وجود داره... اما شما حساس شدی فک میکنی مشکل حاد هست و روی اعصابته...!
به هر حال خیلی مایه ی تعجبه!!!

راستش آره من یکم حساس هستم ولی خب این مشکا هم خیلی اذیتم می کنه. گفتم من LCD سامسونگ قدیمی داشتم اصلا مشکل نداشت

راستش آره من یکم حساس هستم ولی خب این مشکا هم خیلی اذیتم می کنه. گفتم من LCD سامسونگ قدیمی داشتم اصلا مشکل نداشت

پس اگه اینجوریه که مانیتور قبلیت مشکلی نداشتی باهاش... مانیتورت مشکل داره پس... ۱ زنگ به نمایندگی بزن شاید تونستن واست کاری انجام بدن... حیف اینهمه پوله!

خوب پس من فکر کردم شما خیلی حساس هستید

ولی وقتی میگید با مانیتور قبلی اصلا همچین مشکلی نداشتم ؛ معلوم میشه که اصلا یه مورد طبیعی نیست ؛ و مشکل داره

فکر کنم شما بدون گارنتی خردید ؛ حتما نتیجش رو اعلام کنید

ان شاء الله که مشکلتون به طور کامل بر طرف بشه

پس اگه اینجوریه که مانیتور قبلیت مشکلی نداشتی باهاش... مانیتورت مشکل داره پس... ۱ زنگ به نمایندگی بزن شاید تونستن واست کاری انجام بدن... حیف اینهمه پوله!

آره فردا حتما زنگ می زنم

---------- نوشته در 07:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:07 PM ارسال شده بود ----------

خوب پس من فکر کردم شما خیلی حساس هستید

ولی وقتی میگید با مانیتور قبلی اصلا همچین مشکلی نداشتم ؛ معلوم میشه که اصلا یه مورد طبیعی نیست ؛ و مشکل داره

فکر کنم شما بدون گارنتی خردید ؛ حتما نتیجش رو اعلام کنید

ان شاء الله که مشکلتون به طور کامل بر طرف بشه

نه گارانتی هم داره. حتما با نمایندگی تماس می گیرم نتیجش را میگم

---------- نوشته در 07:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:08 PM ارسال شده بود ----------

این مشکل بعد گرم شدن اتفاق میافته یا از شروع کار ؟ چقد باهاش کار میکنی؟

نه از همون اول مشکل داره. بعضی موقع ها حتی 30 ساعت هم شاید کار نکنم ولی مشکل هست فکر نکنم مربوط به داغ شدن هست

آره فردا حتما زنگ می زنم

---------- نوشته در 07:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:07 PM ارسال شده بود ----------

نه گارانتی هم داره. حتما با نمایندگی تماس می گیرم نتیجش را میگم

---------- نوشته در 07:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:08 PM ارسال شده بود ----------

نه از همون اول مشکل داره. بعضی موقع ها حتی 30 ساعت هم شاید کار نکنم ولی مشکل هست فکر نکنم مربوط به داغ شدن هست

خیلی ممنون آقا پویا

گارانتیش ؛ مادیران هست یا متفرقه؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد در مورد سوال حمید آقا ؛ حالا من برعکسش رو ازتون می پرسم ؛ آیا بعد از کار کردن زیاد و مداوم این ایراد کمتر نمیشه ؟؟؟؟؟

تا حالا شده مثلا یک بار این ایراد رو نداشته باشه ؛ یا از همون اول تا حالا بوده و هیچ تغییری نکرده؟؟؟؟؟

ببخشید سوالاتمون زیاد شدl-)

از توجه شما کمال تشکر رو دارم>:d<

شما ها تازه متوجه شدید :دی من کلی با این مشکل لعنتی رو به رو شدم ... کافیه تو نت سرچ کنین ببینین چقدر خارجی ها هم این مشکل رو دارن ... نه ربطی به دستکاری داره نه واقعا گارانتی جوابگو این مسئله س !

همین صفحه گوشی های lg هم یه مقدار جزئی این مشکل رو داره! ولی رو مانیتور بیشتر اذیت میکنه ...

آخرین ویرایش:
شما ها تازه متوجه شدید :دی من کلی ما این مشکل لعنتی رو به رو شدم ... کافیه تو نت سرچ کنین ببینین چقدر خارجی ها هم این مشکل رو دارن ... نه ربطی به دستکاری داره نه واقعا گارانتی جوابگو این مسئله س !

همین صفحه گوشی های lg هم یه مقدار جزئی این مشکل رو داره! ولی رو مانیتور بیشتر اذیت میکنه ...

پس طبق گفته ی شما LG یعنی کشک... حیف 500 تومن پول که بدی مانیتور LG ...

خیلی ممنون آقا پویا

گارانتیش ؛ مادیران هست یا متفرقه؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد در مورد سوال حمید آقا ؛ حالا من برعکسش رو ازتون می پرسم ؛ آیا بعد از کار کردن زیاد و مداوم این ایراد کمتر نمیشه ؟؟؟؟؟

تا حالا شده مثلا یک بار این ایراد رو نداشته باشه ؛ یا از همون اول تا حالا بوده و هیچ تغییری نکرده؟؟؟؟؟

ببخشید سوالاتمون زیاد شدl-)

از توجه شما کمال تشکر رو دارم>:d
خواهش می کنم ممنون از توجه شما

بله مادیران هست فکر کنم 1 سال هم باشه. نه همیشه بود و برطرف نشده

شما ببخشید من زیاد سوال کردم

من هم همینطور موفق باشید

---------- نوشته در 02:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:06 AM ارسال شده بود ----------

شما ها تازه متوجه شدید :دی من کلی با این مشکل لعنتی رو به رو شدم ... کافیه تو نت سرچ کنین ببینین چقدر خارجی ها هم این مشکل رو دارن ... نه ربطی به دستکاری داره نه واقعا گارانتی جوابگو این مسئله س !

با نظر دوستمون موافقم فکر نکنم ربطی داشته باشه LCD های ال جی هم همچین مشکلی ندارند فقط LED الان پشیمون شدم چرا سامسونگ نخریدم. متاسفانه دل خوشی هم از سامسونگ ندارم هم TV و هم Monitor سامسونگ را داشتم اما هر دو بعد از چند سال پنلشون خراب شد

---------- نوشته در 02:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:08 AM ارسال شده بود ----------

پس طبق گفته ی شما LG یعنی کشک... حیف 500 تومن پول که بدی مانیتور LG ...

واقعا حیف الان فکر می کنم می خواستم سامسونگ بگیرم 420 تومان بیشتر برام تمام نمی شد

---------- نوشته در 02:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:08 AM ارسال شده بود ----------

متاسفانه دقیقا کشکه :( مانیتور های سامسونگ اگه این مشکل رو نداشته باشن به نظرم مناسبترین هستند ..

دقیقا اگر سامسونگ این مشکل را نداشته باشه بهترین است در حال حاضر

با نظر دوستمون موافقم فکر نکنم ربطی داشته باشه LCD های ال جی هم همچین مشکلی ندارند فقط LED الان پشیمون شدم چرا سامسونگ نخریدم. متاسفانه دل خوشی هم از سامسونگ ندارم هم TV و هم Monitor سامسونگ را داشتم اما هر دو بعد از چند سال پنلشون خراب شد

واقعا حیف الان فکر می کنم می خواستم سامسونگ بگیرم 420 تومان بیشتر برام تمام نمی شد

داداش منم قبلا LG داشتم که ۱ خط سبز افتاد وسط پنلش... از بالا تا پایین ... سری سیه فام... واسه همین مانیتور خریدم...!

داداش کدوم مدل برات 420 تمام می شد؟

ولی بگذریم از این مسائل... مانیتوری هم که خریدی بسیار عالیه... به نظر من بالاترین کنتراست رو داره... اگه توی بازی این مشکلو نداشته باشه غمت چیه پس؟ بازی بزن و حال کن...! تازشم طراحی به این خوشکلی...! خداییش من از تصویرش لذت می برم... از بس رنگها رو قشنگ نشون میده...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or