خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام بچه ها ما خونمون یه تی وی شارپ داریم می خواستم بدونم از چه کابلی باید برای بهتر شدنش استفاده کنم می خواستم بدونم فول اچ دی هم هست:-o؟
برای ps3 می خوام زیاد ایکس360 بازی نمی کنم:-/:-/
-LC-40L500M

---------- نوشته در 05:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:02 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها hdmi مگه زن و مرد داره؟:))

دوستان نظرتون در مورد این sharp quattron 40 830 3d چیه ؟ 1900 بانه 2450 با گارانتی با یه بلوری پلیر تهران می ارزه ؟
تصویرشو تو فروشگاه دیدم عالی بود رنگها عالی چهار پیکسل رنگ چهارم زرد 120Hz.................

من معذرت میخوام. شما اگه به این میگی عالی به سری 6-8 سامسونگ چی میگی؟
اتفاقا این تلویزیون فقط همون رنگ زرد رو داره. باقی رنگ ها رفتن مرخصی.
به نظر من این مدل ارزش خرید نداره.

سلام بچه ها ما خونمون یه تی وی شارپ داریم می خواستم بدونم از چه کابلی باید برای بهتر شدنش استفاده کنم می خواستم بدونم فول اچ دی هم هست:-o؟
برای ps3 می خوام زیاد ایکس360 بازی نمی کنم:-/:-/
-LC-40L500M

---------- نوشته در 05:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:02 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها hdmi مگه زن و مرد داره؟:))

نه بابا زن و مرد کدومه... تلوزیونها پورت HDMI دارن و یه کابل HDMI واسه اتصال به تلوزیونها وجود داره...

داداش تلوزیون شما Full HD هستش... و پورت HDMI هم داره... ۱ کابل HDMI خوب ... درحد ۲۵۰۰۰ واسش بگیر رو از تصویر لذت ببر...

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

دوست من ؛ همراه هر عکس دیجیتال اطلاعات کامل هم ارائه میشه

که این اطلاعات شامل :

برنامه ی ویرایش گر عکس (که عکس های شما با فتو شاپ CS6 ویرایش شده)

تاریخ و زمان دقیق ؛ گرفتن عکس و ویرایش آن توسط برنامه

میزان تراکم پیکسل ها (که عکس های شما 72 می باشد) و نوع رنگ بندی و کیفیت عکس ؛ رزولیشن و بیت ذخیره سازی

نام مارک و مدل دوربین

فوکوسی که بر روی صحنه تنظیم شده

سرعت شاتر دوربین هنگام عکس

که سرعت شاتر دوربین آی پد اپل 1/40 ثانیه ثبت شده که بسیار کنده و با توجه به اینکه نمیشه از سه پایه برای آی پد استفاده کرد ؛ به همین خاطر گفتم خوب تونستید با این سرعت شاتر و بدون سه پایه ؛ عکس خوبی بگیرید

و همین طور میزان ISO (که مال دوربین شما 80 ثبت شده که خیلی کمه ولی عکس خوبی از آب در آمده)

حالا چک کنید ببینید درست گفتم یا خیر

آها به قسمت Details دقت نکرده بودم. شما کارتون درسته

سلام

دوستان من یک مشکلی دارم با این مانیتور وقتی scroll می کنم هر جایی که باشه نوشته ها بالا یا پایینشون بستگی به جهت Scroll داره سایه سفید رنگ میفته حتی عکس ها و سایر عناصر هم همینطوری هستند.

مثلا من این صفحه را به سمت بالا اسکرول می کنم متن ها یا عکس ها یک سایه سفید رنگ از خودشون به سمت بالا پس می دهند امیدوارم متوجه منظورم شده باشید یکی دیگر از دوستان همین فروم هم که مدل دیگری داشتند از LG همین مشکل را داشتند. می خواستم بدونم این مشکل فقط برای LG یا مانیتور های دیگه مثلا LED های سامسونگ هم این مشکل را دارند ؟

سلام

دوستان من یک مشکلی دارم با این مانیتور وقتی scroll می کنم هر جایی که باشه نوشته ها بالا یا پایینشون بستگی به جهت Scroll داره سایه سفید رنگ میفته حتی عکس ها و سایر عناصر هم همینطوری هستند.

مثلا من این صفحه را به سمت بالا اسکرول می کنم متن ها یا عکس ها یک سایه سفید رنگ از خودشون به سمت بالا پس می دهند امیدوارم متوجه منظورم شده باشید یکی دیگر از دوستان همین فروم هم که مدل دیگری داشتند از LG همین مشکل را داشتند. می خواستم بدونم این مشکل فقط برای LG یا مانیتور های دیگه مثلا LED های سامسونگ هم این مشکل را دارند ؟

من LCD SAMSUNG P23500 دارم و چنین مشکلی ندارم

بچه ها کابل hdmi مخصوص ps3 رو من تو سونی سنتر دیدم 2 متر قیمتش 35 بود بگیرمش یا نه؟ من تو هندم india

---------- نوشته در 03:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:16 AM ارسال شده بود ----------

:)):)):-s:-s:-o:-o:-o:-o:-o:-o;;);;);;);;)>:d:d:d:d

بچه ها کابل hdmi مخصوص ps3 رو من تو سونی سنتر دیدم 2 متر قیمتش 35 بود بگیرمش یا نه؟ من تو هندم india

---------- نوشته در 03:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:16 AM ارسال شده بود ----------

:)):)):-s:-s:-o:-o:-o:-o:-o:-o;;);;);;);;)>:d:d:d:d

آره داداش بگیرش... همین توی سونی سنتر شیراز 55 تومن همین ۴ روز پیش پرسیدم...!

سلام

داداش ببین دقیقا متوجه نمیشم... کلا تلوزیون ها و مانیتورها چون هرتز بسیار پایینی دارن همچین مشکلی هست... اما من دقیقا نمی دونم مشکل شما چیه که بخوام بگم طبیعیه یا نه... حقیقتا من که Samsung BX2485 plus رو دارم وقتی زمان پاسخگوییش رو میذارم روی Fastest یعنی بیشترین حد... وقتی پنجره ای رو تو ویندوز می بندم یا باز میکنم در حد ۵ میلی ثانیه تصویر توی محدوده ی اون پنجرا که می خواد باز یا بسته بشه ۱ اتفاق نویز مانند میفته... نمیشه اسمشو هم سایه گذاشت... چون تو اجسام متحرک این اتفاق نمی افته... اما وقتی زمان پاسخگوییش رو میذارم روی Faster یعنی متوسط... دیگه هیچ مشکلی ایجاد نمی شه...!

داداش ببین دقیقا متوجه نمیشم... کلا تلوزیون ها و مانیتورها چون هرتز بسیار پایینی دارن همچین مشکلی هست... اما من دقیقا نمی دونم مشکل شما چیه که بخوام بگم طبیعیه یا نه... حقیقتا من که Samsung BX2485 plus رو دارم وقتی زمان پاسخگوییش رو میذارم روی Fastest یعنی بیشترین حد... وقتی پنجره ای رو تو ویندوز می بندم یا باز میکنم در حد ۵ میلی ثانیه تصویر توی محدوده ی اون پنجرا که می خواد باز یا بسته بشه ۱ اتفاق نویز مانند میفته... نمیشه اسمشو هم سایه گذاشت... چون تو اجسام متحرک این اتفاق نمی افته... اما وقتی زمان پاسخگوییش رو میذارم روی Faster یعنی متوسط... دیگه هیچ مشکلی ایجاد نمی شه...!

خیلی ممنون از توجهتون منظورم اینه که من مثلا این نشانگر Mouse را تکون میدم به فرض به سمت چپ بعد طرف راستی نشانگر یک سایه سفید رنگی همزمان با تکون خوردن نشانگر حرکت میکنه یعنی واقعا رو مخه . یکی از دوستان گفتند LED های سونی و ال جی این مشکل را دارند.

خیلی ممنون از توجهتون منظورم اینه که من مثلا این نشانگر Mouse را تکون میدم به فرض به سمت چپ بعد طرف راستی نشانگر یک سایه سفید رنگی همزمان با تکون خوردن نشانگر حرکت میکنه یعنی واقعا رو مخه . یکی از دوستان گفتند LED های سونی و ال جی این مشکل را دارند.

والا میگم که همه ی LED ها این مشکل رو دارن... اما حقیقتا رو مخ نیست... یعنی زیاد به چشم نمیاد که بخواد رو مخ باشه... اما اینجور که پویا جان شما توصیف می کنی... فک نکنم طبیعی باشه... چجوریاست تازه متوجه شدی؟

والا میگم که همه ی LED ها این مشکل رو دارن... اما حقیقتا رو مخ نیست... یعنی زیاد به چشم نمیاد که بخواد رو مخ باشه... اما اینجور که پویا جان شما توصیف می کنی... فک نکنم طبیعی باشه... چجوریاست تازه متوجه شدی؟

منم تایید میکنم این مشکل هست ! رو مانیتور من هم e2281 lg این مشکل هست ... البته شنیدم led های lg این مشکلات رو دارن اما از سامسونگ مطمئن نیستم ... یه مقدارش طبیعیه ولی این یکم زیاده ... x vision هم که تو کشیدن ترکونده بود :دی ... عجب دردسری شده ها ااا ...

مشکلتون رو متوجه شدم
به نمایندگی ماجرا رو گفتی؟

---------- نوشته در 08:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:17 PM ارسال شده بود ----------

منم تایید میکنم این مشکل هست ! رو مانیتور من هم e2281 lg این مشکل هست ... البته شنیدم led های lg این مشکلات رو دارن اما از سامسونگ مطمئن نیستم ... یه مقدارش طبیعیه ولی این یکم زیاده ... x vision هم که تو کشیدن ترکونده بود :دی ... عجب دردسری شده ها ااا ...
ولی مال من نداره این مشکل رو :دی
ال جی سری رویایی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or