سلام میخواستم بگم این چیز خوبیهPS51E550D1R اگه میشه در حد 3 ملیون یه چیز خوب بگید؟ من تو هندم وسونی روی تلویژن های 3D این لیست رو مجانی میده
PS3 160GB + 3PCS 3D MOVIES + 2PCS 3D GAMES FOR PS + HDMI CABLE 1.4 + 2 3D GLASSES
من خودم PS3 دارم
اول با ps3 امتحان کردم رو tv که 20 بود بعد رو مانیتورم تست کردم کیفیت رنگ و تصویر کم تر بود به اضافه کنتراست زنده نشون نمیده رو مدل asus 23 اینچ تیست کردم خیلی از مانیتورم بهتر بود من که قصد خرید ندارم در کل گفتم من فقط منتظر مدل asus 278h هستم(با این تفاوت که دیدم واسه pc هم کلی تفاوت میشه) بعید می دونم بیاد با این قیمتا وقتی کارت 1000 دلاری تو ایران میشه 3 تومن دیگه این معلوم نیست با قیمت مانیتور 700 دلاری چه قدرمیشه با این اوصاف هیچ چی نمیشه اینجا گرفت ادم بابد هر چی که داره رو خوب نگه داره و شاکر خدا باشه این قسمت حرفم ربطی به اینجا نداره ولی حرف قیمتو که زدم خواستم بگم دیشب یه چیزی رو دیدم که هنوزم ناراحنم رفته بودم کالباس بگیرم اول با اون قیمتا زیر 11 تومن نبود چیزی( یه مدت بود اونجا نرفته بودم قبلنا کم ترینش 6 تومن بود)داشتم بیرونشو نگاه می کردم دیدم پدره به بچه 5 سالش 750 تومن میده بره چند تا پر کالباس بگیره خودش روش نشد بیاد.
به دلیل این که اخر حرفم به موضوع تاپیک ربط نداره معذرت می خوام.
این هم از عکس هایی که دوستان خواسته بودند فقط امکانات کم بود دیگه بد شدند :d
پ.ن : راستش خواستم آپلود کنم تو هیچ سایتی نتونستم آپلود کنم مشکل از طرف من هست اگر بعدا تونستم آپ می کنم
این هم از عکس هایی که دوستان خواسته بودند فقط امکانات کم بود دیگه بد شدند :d
پ.ن : راستش خواستم آپلود کنم تو هیچ سایتی نتونستم آپلود کنم مشکل از طرف من هست اگر بعدا تونستم آپ می کنم
اصلا عکسها رو واسه من باز نمی کنه
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
پویا گرفتی مارو .
ببین اگه میتونی بزار تو آلبوم پروفایلت.
دوست من این چه حرفیه ؟ من امروز سعی کردم عکس بگیرم اما خب متاسفانه نشد آپ کنم الان دوباره سعی می کنم
---------- نوشته در 10:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:43 PM ارسال شده بود ----------
این هم از عکس ها که قول داده بودم:
این عکس های پایین یک ویدتو Full HD هست که Stop شده
آقا پویا ؛ واقعا زیباست ؛ مبارکت باشه
بابت عکس ها هم خیلی لطف کردی ؛ با آی پد هم خوب تونستی عکس بگیری ؛ واقعا زحمت کشیدی
با تشکر فراوان از شما>:d
تشکر... واقعا زیباست... مبارکت باشه داداش... مانیتور بی نظیریه...
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
خواهش می کنم. سلامت باشید دوست عزیز
شما از کجا متوجه شدید با IPAD هست ؟ :-o
دوست من همراه هر عکس دیجیتال اطلاعات کامل هم ارائه میشه
که این اطلاعات شامل :
برنامه ی ویرایش گر عکس (که عکس های شما با فتو شاپ CS6 ویرایش شده)
تاریخ و زمان دقیق ؛ گرفتن عکس و ویرایش آن توسط برنامه
میزان تراکم (که عکس های شما 72 می باشد) و نوع رنگ بندی و کیفیت عکس ؛ رزولیشن و بیت ذخیره سازی
نام مارک و مدل دوربین
فوکوسی که بر روی صحنه تنظیم شده
سرعت شاتر دوربین هنگام عکس
که سرعت شاتر دوربین آی پد اپل 1/40 ثانیه ثبت شده که بسیار کنده و به همین خاطر گفتم خوب تونستید با این سرعت شاتر عکس خوبی بگیرید
و همین طور میزان ISO (که مال دوربین شما 80 ثبت شده که خیلی کمه ولی عکس خوبی از آب در آمده)
حالا چک کنید ببینید درست گفتم یا خیر