خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

داداش اون مدل 6960 سامسونگ هیچ گونه عیبی نداره... فقط حسن داره و بس... اون مدلای پلاسما پاناسونیک هم هیچ عیبی درش دیده نشده...! و کلا ریویوهای خوبی داشته...
ببخشید بابت اشتباهی که کردم... داداش با این بودجه همین مدل سامسونگ رو پیشنهاد میکنم در سایز 40 اینچ 40D6960

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
دشمنت شرمنده
خوب من الان اگه بخوام بالاتر از 40 اینچ بگیریم چقدر باید اضافه کنم ؟ خیلی بالا نره

دشمنت شرمنده
خوب من الان اگه بخوام بالاتر از 40 اینچ بگیریم چقدر باید اضافه کنم ؟ خیلی بالا نره

بستگی داره چه مدلی بخوای...! مثلا همین 6960 رو بخوای 3150000 قیمتشه ۴۶ اینچش... ازین بهتر بخوای سری ۷ سامسونگ که رو دست نداره... 3500000 یعنی دیگه آخر تلوزیونها...!

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

من یه samsung bx2485 دارم الان در حال حاظر بهترین مانیتور بازار asus vg236h هست من منتظر asus vg278h هستم تا بیاد می گیرم نمی دونم چرا ولی از مانیتورم راضی نیستم[h=1][/h][h=1][/h]

دوستان این sony hx925 یا sony nx720 یکم توضیح می خواستم راجعبشون
سری 8 سامسونگ کی میاد
عزیز اگه پولت به سری 8 میرسه . حتما اونو بگیر.
سونی 925 مناسب گیم نیست.

---------- نوشته در 11:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:00 PM ارسال شده بود ----------

سلامت باشید دوست عزیز راستش دوشبنه گذشته بود. من 510 خریدم جای دیگه هم تا 505 قیمت گرفتم

---------- نوشته در 01:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:44 AM ارسال شده بود ----------
من دارم دوست عزیز همین چند روز پیش خریدم 510 ولی 505 هم قیمت گرفتم. با HDMI که وصل کنی کیفیت خیلی خوبه راستش من گرفتم خیلی عالیه و راضیم ازش علاوه بر کیفیت عالی ظاهر فوق العاده ای هم داره

پویا . یه عکس میزاری . من خیلی تو کفشم.

به چه دلیل !
دلیل بیار !
دقیقا مشکلت چی هست !
اول با ps3 امتحان کردم رو tv که 20 بود بعد رو مانیتورم تست کردم کیفیت رنگ و تصویر کم تر بود به اضافه کنتراست زنده نشون نمیده رو مدل asus 23 اینچ تیست کردم خیلی از مانیتورم بهتر بود من که قصد خرید ندارم در کل گفتم من فقط منتظر مدل asus 278h هستم(با این تفاوت که دیدم واسه pc هم کلی تفاوت میشه) بعید می دونم بیاد با این قیمتا وقتی کارت 1000 دلاری تو ایران میشه 3 تومن دیگه این معلوم نیست با قیمت مانیتور 700 دلاری چه قدرمیشه با این اوصاف هیچ چی نمیشه اینجا گرفت ادم بابد هر چی که داره رو خوب نگه داره و شاکر خدا باشه این قسمت حرفم ربطی به اینجا نداره ولی حرف قیمتو که زدم خواستم بگم دیشب یه چیزی رو دیدم که هنوزم ناراحنم رفته بودم کالباس بگیرم اول با اون قیمتا زیر 11 تومن نبود چیزی( یه مدت بود اونجا نرفته بودم قبلنا کم ترینش 6 تومن بود)داشتم بیرونشو نگاه می کردم دیدم پدره به بچه 5 سالش 750 تومن میده بره چند تا پر کالباس بگیره خودش روش نشد بیاد.
به دلیل این که اخر حرفم به موضوع تاپیک ربط نداره معذرت می خوام.

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید:
من میخوام یه PS3 بخرم ولی مانیتورم پورت HDMI نداره ولی Full HD 1080p هست اگر یه کابل HDMI to DVI براش بگیرم کیفیتی که میگیرم مثل کابل HDMI میشه؟
لطفا کسایی که امتحان کردن جواب بدن

من میخوام یه PS3 بخرم ولی مانیتورم پورت HDMI نداره ولی Full HD 1080p هست اگر یه کابل HDMI to DVI براش بگیرم کیفیتی که میگیرم مثل کابل HDMI میشه؟

خوب نه کیفیتش اونطوری نمیشه . دوست عزیز چطوری مانیور شما Full HD هست بعد پورت HDMI نداره ؟ مطمئن هستید Full HD هست ؟ اخه دلیلی نداره دستگاه Full HD باشه اما از HDMI پشتیبانی نکنه اون موقع Full HD بودن یک گزینه سوخته به حساب میاد که فقط قیمت دستگاه را بالاتر می برد

---------- نوشته در 11:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:57 AM ارسال شده بود ----------

پویا . یه عکس میزاری . من خیلی تو کفشم.
من هم همینطور :d
پویا جان یه ملت منتظرن زحمتشو بکش ;;)

حتما دوستان عزیز فقط چند ساعت به من فرصت بدید تو همین تاپیک عکس هاش رو می زارم. در همه حالتی هم براتون عکس می زارم

فقط تنها کمبودی که داره به نظرم اینه که پورت VGA آنالوگ داره دیجیتال نداره. اگر داشت خیلی عالی تر می شد

موفق باشید

من خودم P2350 سامسونگ دارم و مثل شما FULL HD هست ولی HDMI نداره ، من که تفاوتی توی کیفیت تصویر متوجه نشدم و راضی هستم.

خوب نه کیفیتش اونطوری نمیشه . دوست عزیز چطوری مانیور شما Full HD هست بعد پورت HDMI نداره ؟ مطمئن هستید Full HD هست ؟ اخه دلیلی نداره دستگاه Full HD باشه اما از HDMI پشتیبانی نکنه اون موقع Full HD بودن یک گزینه سوخته به حساب میاد که فقط قیمت دستگاه را بالاتر می برد

چرا وقتی اطلاعات ندارین به بقیه اطلاعات غلط میدین؟!
یعنی واقعا شما مانیتوری ندیدی که FULL HD باشه ولی HDMI نداشته باشه؟؟؟ (پس کاملا مشخص هست که خیلی در این زمینه اطلاعات دارین)

جالبه توی فرمهای همسایه هم از مدل های es خیلی بد می گن فکر کنم بخاطر مونتاژ ایران باشه که اینقدر افت کیفیت رو امسال شاهد بودیم چون اگه واقعآ مشکل داشتن تو سایت های خارجی اینقدر ازشون تعریف نمی کردن و ریت بالایی بهشون نمی دادن!!

امسال سامسونگ دوتا کد داره دستگاه اش/ یکی es and eh که eh همون مدلایی که خیلی پشت دارن!!!! eh5550/eh5560/eh6920 ولی es ها دستگاه های خوبی هستن مخصوصا سری 6950 که هم قیمت خوبی داره و هم امکانات عالی!!
الان شما 32d5550 رو باید 1102500 دقیق(با یه dvd c9800) بخری!!!!! خوب به نطرتون صرف نداره ادم بره یه 32 es6950 بخره قیمتشم فکر کنم 1180000باشه!
هم 3d//wifi- built in//400 hrz//smart//web browser !! به نظر من سامسونگ این داستگاه رو برای گیمرها زده در جواب مدل 720 پارسال سونی که سامسونگ سه بعدی نداشت!!!

من خودم منتطر هم چین دستگاهی بودم واقعا به قیمتشم میرزه!!!ولـــــــــــــــی پنلای دستگاه های پارسال شفافتر از دستگاه های امساله!!!

من خودم P2350 سامسونگ دارم و مثل شما FULL HD هست ولی HDMI نداره ، من که تفاوتی توی کیفیت تصویر متوجه نشدم و راضی هستم.

چرا وقتی اطلاعات ندارین به بقیه اطلاعات غلط میدین؟!
یعنی واقعا شما مانیتوری ندیدی که FULL HD باشه ولی HDMI نداشته باشه؟؟؟ (پس کاملا مشخص هست که خیلی در این زمینه اطلاعات دارین)

دوست عزیز چرا می زنی ؟ حالا من اشتباه کردم معذرت می خواهم ولی رفتار شما هم درست نیست

موفق باشید

سلام میخواستم بگم این چیز خوبیهPS51E550D1R اگه میشه در حد 3 ملیون یه چیز خوب بگید؟ من تو هندم وسونی روی تلویژن های 3D این لیست رو مجانی میده
PS3 160GB + 3PCS 3D MOVIES + 2PCS 3D GAMES FOR PS + HDMI CABLE 1.4 + 2 3D GLASSES
من خودم PS3 دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or