خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

اگه مانیتور شما زیر 22 اینچ باشه که FHD نیست مطمئنن... اما اگه باشه میتونید تبدیل بگیرید و استفاده کنید که کیفیت خوبی رو هم ارائه میه و راضی کنندست...

فک میکنم مانیتور شما از سری P سامسونگ باشه واسه ۳ سال پیش... همینطوره؟

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
22 اینج هست LG W2253TQ منطورم اینه که چون پورت HDMI نداره تو کیفیت تصویر تاثییری داره با کابل HDMI to DVI؟

22 اینج هست LG W2253TQ منطورم اینه که چون پورت HDMI نداره تو کیفیت تصویر تاثییری داره با کابل HDMI to DVI؟

به قول علی بزرگوار آزه ... رضایت بخشه... ولی ممکنه ۳۰ درصد تفاوت داشته باشه با پورت مستقیم HDMI ... یعنی ۳۰ درصد کمتر...

داداش حمید این مانیتور رو من تو شیراز با ۱فیلم Full HD کامل دیدمش... و ازش لذت بردم... شیراز قیمت 560 بهم داد... مانیتر خیلی خوبیه... اما خداییش قیمت کاذبی رو داره... یدونه E2281vr هم دقیقا کنارش گذاشته بود که 350 تومن... خداییش فقط ۲۰ درصد تفاوت کیفیت داشت... هردو کنتراستشون یه اندازه هست... ولی چون اون از Clear Panel استفاده کرده فقط ۲۰ درصد به نظر کنتراستش بیشتر میومد... ولی خداییش قشنگه...!

وقتی E2281vr 350 تومانه این e2391vr باید نهایتش 450 باشه. چون به قول دوستمون تفاوت کیفیتش 20 درصده.
قیمتش خیلی کاذبه اگه کمی صبر کنیم هم از کار در میاد و هم ارزون میشه.

دوستان این sony hx925 یا sony nx720 یکم توضیح می خواستم راجعبشون
سری 8 سامسونگ کی میاد

سری 8 البته D توی بازار هستش که... تلوزیون خیلی توپی هم هست... داداش پولتو الکی خرج بهترین مدل سونی نکن... HX925 نسبت به 8880 سامسونگ کم میاره... کلا کیفیتش بالاتره... می خوای این همه پول بدی واسه HX اما فایل MKV نخونه... خوب این چه زجریه؟ الان ۸۰درصد فایلهای HD و FHD همه MKV هستن...! حتی فیلمهای موجود...!

دوستان با بودجه 2600000 تومن 3d tv چی پیشنهاد میدین ؟
در ضمن با نور اتاق برای پلاسما مشکلی ندارم و نور کلا کمه همیشه

داداش اگه 40 می خوای Samsung D6960 بردار... اما اگه 55 می خوای Panasonic Plasma st30 یا vt30 رو بردار... فک کنم اسم مدلای پاناسونسک همسن باشه...!

سلام
من این سامسونگ UA46B8000 مدل رو دارم می خواستم بدونم بهترین تنظیمات تصویر برای گیم با PS3 چیه؟(ممنون میشم سریع پاسخ بدید)

داداش شارپنس رو یه مقدار کم کن... حالت تصویر رو هم بذار روی Dinamyc یا به فارسی میشه پویا... برایتنس رو هم بچسبونش آخر... یعنی بیشترین حالت...

با تشکر از عرفان خان و بقیه دوستان
زمان پاسخگویی و کنتراست و بقیه اطلاعات این 8880 رو میشه بدید من برا دیدن فیلم 3dو بازی باps3می خوام بگیرم
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or