خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

هادی از همینا بگیر خیلی توپه . اگه مشکلی داشت بیا بگو :دی تی وی رو بیخیال شو

.

یدونو مثل اینو دارم ... ولی خوشم نمیاد کنسول به مانیتور وصل شه :دی

اگر من بهت بگم ایکس ویژن عالیه که باورت نمیشه
yahoo_4.gif

فکر میکنی حتما دارم از ایکس ویژن پورسانت میگیرم
yahoo_39.gif

میگم اینا که ساخت ایران نیس ؟ :دی

آخرین ویرایش:
یدونو مثل اینو دارم
این دروغه که میگی راسته؟!! :دی

مطمئنی مثل اینو داری؟

ها ؟
biggrin1.gif
e2281 دارم ولی خوب دیگه ... قابل شما رو نداره
biggrin1.gif
پیکان رو با ژیان مقایسه کردی؟ :دی
این 2 میلی ثانیس اون 5 میلیه
همین رو بازی تاثیر میزاره.

راستی زحمتی نیست یه عکس بگیر خوشحال شیم.

همش یه مدل پایینتره دیگه
میدونم پشیمونی :دی

فقط یه مدل؟ :دی

آخرین ویرایش:
ها ؟ :دی e2281 دارم ولی خوب دیگه ... قابل شما رو نداره :دی

---------- نوشته در 11:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:16 PM ارسال شده بود ----------

پیکان رو با ژیان مقایسه کردی؟ :دی
این 2 میلی ثانیس اون 5 میلیه
همین رو بازی تاثیر میزاره.

راستی زحمتی نیست یه عکس بگیر خوشحال شیم.

حتما :دی همش یه مدل پایینتره دیگه ....

ویرایش : ای بابا :دی به هر حال من علاقه ای ندارم به این :دی ... این همه پول برای یه مانیتور ارزش نداره ... tv که بهتره ...

آخرین ویرایش:
هادی از همینا بگیر خیلی توپه . اگه مشکلی داشت بیا بگو :دی تی وی رو بیخیال شو

نه اتفاقا نمیشه 2 تا :دی
یا مجبوری اچ دی کار کنی یا از تبدیلش که یه سرش میخوره مانیتور یعنی سر اچ دیش و سر دیگش به کیس
در واقع میشه این:
یا HDMI
یا DVI

یا HDMI و VGI

از این سه حالت یکی.

قیمت هم آره چون مادیران گارانتی اصیشه ممکنه بیاد 400 بمونه. ولی انصافا مانیتور خوبیه.

قبلا bx2285 سامسونگ ترکوند . حالا هم این.

آره آخه من فکر کردم منظور شما اینه یه سر HDMI به دستگاه یا کنسول یا ... وصل شه و DVI به مانیتور. :dآخه پشت مانیتور رو ندیده بودم الان دیدم که فقط VGA و HDMI داره
:d

مطمئن باش میاد 400 چون همین مدل دوستمون e2281 الان فقط فرقش با این در 1 اینچ کوچک تر بودنش و 5 میلی ثانیه بودنشه که 350 قیمت داره.
قیمت الانش یعنی 500 کاذبه فعلا تا یک ماهه دیگه هم از کار در میاد هم قیمتش کم میشه.

من که عاشقش شدم راستی به نظر شما با 23 اینچ PS3 بازی کردن خوبه ؟ اذیت نکنه ...

ای بابا :biggrin1: به هر حال من علاقه ای ندارم به این :biggrin1: ... این همه پول برای یه مانیتور ارزش نداره ... tv که بهتره ...
وضعیت دلار خرابه . مجبوری از ایران و ایرانی خرید کنی . همون ایکسویژن علی خیلی خوبه . صبر کن بیاد توجیهت کنه.
آره آخه من فکر کردم منظور شما اینه یه سر HDMI به دستگاه یا کنسول یا ... وصل شه و DVI به مانیتور. :dآخه پشت مانیتور رو ندیده بودم الان دیدم که فقط VGA و HDMI داره
:d

مطمئن باش میاد 400 چون همین مدل دوستمون e2281 الان فقط فرقش با این در 1 اینچ کوچک تر بودنش و 5 میلی ثانیه بودنشه که 350 قیمت داره.
قیمت الانش یعنی 500 کاذبه فعلا تا یک ماهه دیگه هم از کار در میاد هم قیمتش کم میشه.

من که عاشقش شدم راستی به نظر شما با 23 اینچ PS3 بازی کردن خوبه ؟ اذیت نکنه ...
تا یه ماه قیمت بیاد رو 400 من یکی میگیرم. جون میده واسه طراحی
اینچ ربطی به اذیت کردن یا نکردن نداره . اون رزولوشنه که تاٍیر داره . یسری از مانیتورا ی سامسونگ بعد اسکیل کردن روی 1080 یه 1 1.5 سانت از کناره ها کسر میشد و سیاه دیده مشد که با یسری تنظیم درست میشد.
امیدوارم این اینجوری نباشه.

راستی من از هرچی خوشم اومده بیشتر از 4 ماه دووم نیاورده کمیاب میشه. :دی . خریداری زود بخر

وضعیت دلار خرابه . مجبوری از ایران و ایرانی خرید کنی . همون ایکسویژن علی خیلی خوبه . صبر کن بیاد توجیهت کنه.

اینچ ربطی به اذیت کردن یا نکردن نداره . اون رزولوشنه که تاٍیر داره . یسری از مانیتورا ی سامسونگ بعد اسکیل کردن روی 1080 یه 1 1.5 سانت از کناره ها کسر میشد و سیاه دیده مشد که با یسری تنظیم درست میشد.

راستی من از هرچی خوشم اومده بیشتر از 4 ماه دووم نیاورده کمیاب میشه. :دی . خریداری زود بخر

منظورم این بود کیفیتش خوبه ؟ آخه من الان رو TV 40 اینچ سونی بازی میکنم. LCD هست.
حساب نیست من اول خوشم اومد واسه من کار نمیکنه :d الان گرونه آخه 100 تومانش کاذبه :d
من از اول از ال جی خوشم میومد الانم یه LG W1942S دارم که باید بفروشمش.

حمید آقا مگه چیزی هم هست که من نگفته باشم؟؟؟:-??

دیگه تصمیم گیری با خودشون هست ؛ در عین حال با این قیمتش همه به کیفیتش شک می کنن :|

که می توانند 2 سال گارانتی مطمئن مادیران و خدمات دو ساعته درب منزل رایگان رو تضمین انتخابشون کنمb-)

همین بس که من حاضر نیستم تلوزیون 24 ایکس ویژن رو با این مانیتور 23 جدید الجی عوض کنم [-(

آخرین ویرایش:
حمید آقا مگه چی هم هست که من نگفته باشم؟؟؟:-??

دیگه تصمیم گیری با خودشون هست ؛ در عین حال با این قیمتش همه به کیفیتش شک می کنن :|

که می توانند 2 سال گارانتی مطمئن مادیران و خدمات دو ساعته درب منزل رایگان رو تضمین انتخابشون کنمb-)

همین بس که من حاضر نیستم تلوزیون 24 ایکس ویژن رو با این مانیتور 23 جدید الجی عوض کنم [-(

بزار بیاد، تست شد، بعد :d

به سلامتی... شما چقدر گرفتی این مانیتور رو؟ و کی خریدید؟

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

سلامت باشید دوست عزیز راستش دوشبنه گذشته بود. من 510 خریدم جای دیگه هم تا 505 قیمت گرفتم

---------- نوشته در 01:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:44 AM ارسال شده بود ----------

به نظر 2 میلی واقعی میاد و این یعنی شاختر و عالی تر

تبدیلی که شما میگی رو نه . ولی یه تبدیل اچدی به دی وی آی رو تو کارتنش داره.

فعلا کسی نخریده یا نظر نداده ببینیم بدرد بازی میخوره یا نه ولی من میگم میخوره.

من دارم دوست عزیز همین چند روز پیش خریدم 510 ولی 505 هم قیمت گرفتم. با HDMI که وصل کنی کیفیت خیلی خوبه راستش من گرفتم خیلی عالیه و راضیم ازش علاوه بر کیفیت عالی ظاهر فوق العاده ای هم داره

با اجازه ی استاد بزرگم آقا حمید... و جناب مطهری...

داداش گلم این میانیتوری که گرفتی من از نزدیک دیدمش... واقعا کیفیت بی نظیری رو داره تو مانیتورها... ولی خداییش قیمتش 500 نمی ارزه اصلا... اگه بیاد سمت 4صد هنوز به صرفه تره... اما یه چیز خوبی که دیدم ال جی اومده تو این مدل از Clear panel استفاده کرده که واقعا توی نمایش میزان کنتراست توسط پنل تأثیر گذاشته... این یکی رو خوشم اومد... طراحیش هم نسبتا خاصه... ولی نه با این قیمت... ایشالله مبارکت باشه... امیدوارم از تصویرش لذت ببری...!

این سامسونگه اگه جدیده تا چند وقت دیگه باید قیمتش کمی بیاد پایین درسته ؟

فقط این LG رو اگه بگیرم به نظر شما کوچیک نیست ؟ من الان با 40 اینچ سونی بازی میکنم میترسم 21.5 اینچ چشمو اذیت کنه اینطور نیست ؟ از کیفیت بازی نمیکاهه ؟:d

نه اتفاقا اینطوری نیست... مطمئنم وقتی پشت مانیتور بشینی چون Sharpness کمتری داره نسبت به TV بیشتر از تصویر خوشت میاد... ۲۲ اذیتت نمیکنه اگه به فاصله ی ۱متریش بشینی...

راجع به قیمت سامسونگ هم باید بگم که زیاد این مدلش جدید نیست... واسه مهر ۹۰ هستش که منم خریدم... واقعا عالیه... صبر کنی شاید بیاد تو بازار... اما راجع به قیمت نهایتا ۳۰ تومنچکم و زیاد بشه... اونم مربوطه به نوسان دلار...!

والا. خدایی هیچی نفهمیدم چی گفتی.

یه تبدیل بود به اسم dvi به hdmi که البته این مانیتور dvi هم ساپورت نمیکنه و vgi داره .

دور و بر 500 تومن. واسه اینه میگم چرا فقط یدونه داره.

البته نمیدونم چرا ولی تو این مانیتورا vgi شون بهتر از اچ دی شون نشون میده.

---------- نوشته در 09:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:34 PM ارسال شده بود ----------

اونایی که مث من تو کف این مانیتورن یه سر به عکساش بزنن
اینجا

داداش حمید این مانیتور رو من تو شیراز با ۱فیلم Full HD کامل دیدمش... و ازش لذت بردم... شیراز قیمت 560 بهم داد... مانیتر خیلی خوبیه... اما خداییش قیمت کاذبی رو داره... یدونه E2281vr هم دقیقا کنارش گذاشته بود که 350 تومن... خداییش فقط ۲۰ درصد تفاوت کیفیت داشت... هردو کنتراستشون یه اندازه هست... ولی چون اون از Clear Panel استفاده کرده فقط ۲۰ درصد به نظر کنتراستش بیشتر میومد... ولی خداییش قشنگه...!

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید:
من میخوام یه PS3 بخرم ولی مانیتورم پورت HDMI نداره ولی Full HD 1080p هست اگر یه کابل HDMI to DVI براش بگیرم کیفیتی که میگیرم مثل کابل HDMI میشه؟

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید:
من میخوام یه PS3 بخرم ولی مانیتورم پورت HDMI نداره ولی Full HD 1080p هست اگر یه کابل HDMI to DVI براش بگیرم کیفیتی که میگیرم مثل کابل HDMI میشه؟

اگه مانیتور شما زیر 22 اینچ باشه که FHD نیست مطمئنن... اما اگه باشه میتونید تبدیل بگیرید و استفاده کنید که کیفیت خوبی رو هم ارائه میه و راضی کنندست...

فک میکنم مانیتور شما از سری P سامسونگ باشه واسه ۳ سال پیش... همینطوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or