خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

داداش گلم این مانیتور BX2485 سامسونگ جدیدترین مدل سامسونگه و بسیار زیبا... اما نمیدونم چی شده که توی بازار نیست شده... باید بگردی که مطمئنم می تونی پیدا کنی... کیفیت بی نظیری رو داره... من کاملا تأییدش میکنم...!

قیمت حدودا دوروبر 420 تا 440 می چرخه... اگه در هر صورت نتونستی 2485 رو پیدا کنی...! LG یه گزینه ی خوب داره من تأییدش میکنم... اما 22 اینچ هستش... و با قیمت 350 تومن در شیراز... مدلش اینه LG E2281VR اینم تاییدش میکنم...
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

این سامسونگه اگه جدیده تا چند وقت دیگه باید قیمتش کمی بیاد پایین درسته ؟

فقط این LG رو اگه بگیرم به نظر شما کوچیک نیست ؟ من الان با 40 اینچ سونی بازی میکنم میترسم 21.5 اینچ چشمو اذیت کنه اینطور نیست ؟ از کیفیت بازی نمیکاهه ؟:d

این سامسونگه اگه جدیده تا چند وقت دیگه باید قیمتش کمی بیاد پایین درسته ؟

فقط این LG رو اگه بگیرم به نظر شما کوچیک نیست ؟ من الان با 40 اینچ سونی بازی میکنم میترسم 21.5 اینچ چشمو اذیت کنه اینطور نیست ؟ از کیفیت بازی نمیکاهه ؟:d

پس مطمئن باش مانیتور برا شما جواب گو نیس :دی یعنی کیفیتی که ps3 رو tv 40 اینچ داره به هیچ وجه تو مانیتور نمیتونی ببینی :دی حالا شاید tv تو این سایز ها دردی رو دوا کنه ولی مانیتور نه .... :دی

پس مطمئن باش مانیتور برا شما جواب گو نیس :دی یعنی کیفیتی که ps3 رو tv 40 اینچ داره به هیچ وجه تو مانیتور نمیتونی ببینی :دی حالا شاید tv تو این سایز ها دردی رو دوا کنه ولی مانیتور نه .... :دی

عجب :d

پلاسما g10 panasonic 42 خوبه ؟ دسته 2 در چه حدودی بگیرم خوبه ؟(قیمت)
از نظر کیفیت واسه بازی چی خوبه ؟

به نظر شما چرا یه همچین مانیتوری باید فقط یه ورودی اچ دی داشته باشه؟ من موندم.
lg-E2391VR-monitor-lcd-led.jpg

lg_e2391vrpn.jpg

نه این 91 - در ضمن 23 اینچه و فقط یدونه اچ دی داره. البته جدیدا همگی یدونه ساپورت شدن.

آها.

خوب یه تبدیلی چیزی نیست که یه سرش به ورودی HDMI وصل شه و از سمت دیگه بتونی دو تا کابل رو بهش وصل کنی ؟ مثل سه فیش ها.

راستی قیمت این مانیتور چنده ؟

دوستان من یه led tv تو سایز بین 22-32 میخوام ... از lg و samsung یک عدد پیدا کردم .. البته اگه تو بازار باشه ... میخوام بدونم چی رو تایید میکنین ؟ x vision چطوره ؟

آخرین ویرایش:
آها.

خوب یه تبدیلی چیزی نیست که یه سرش به ورودی HDMI وصل شه و از سمت دیگه بتونی دو تا کابل رو بهش وصل کنی ؟ مثل سه فیش ها.
والا. خدایی هیچی نفهمیدم چی گفتی.

یه تبدیل بود به اسم dvi به hdmi که البته این مانیتور dvi هم ساپورت نمیکنه و vgi داره .

راستی قیمت این مانیتور چنده ؟
دور و بر 500 تومن. واسه اینه میگم چرا فقط یدونه داره.

البته نمیدونم چرا ولی تو این مانیتورا vgi شون بهتر از اچ دی شون نشون میده.

---------- نوشته در 09:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:34 PM ارسال شده بود ----------

اونایی که مث من تو کف این مانیتورن یه سر به عکساش بزنن
اینجا

والا. خدایی هیچی نفهمیدم چی گفتی.

یه تبدیل بود به اسم dvi به hdmi که البته این مانیتور dvi هم ساپورت نمیکنه و vgi داره .

دور و بر 500 تومن. واسه اینه میگم چرا فقط یدونه داره.

البته نمیدونم چرا ولی تو این مانیتورا vgi شون بهتر از اچ دی شون نشون میده.

---------- نوشته در 09:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:34 PM ارسال شده بود ----------

اونایی که مث من تو کف این مانیتورن یه سر به عکساش بزنن
اینجا

منظورم یه تبدیل که یه سرش وصل بشه به مانیتور و طرف دیگرش 2 تا ورودی اچ دی داشته باشه.
قیمت این مانیتور نمیاد پایین ؟ واسه بازی خوبه ؟

به نظر بزرگ تر از 23 میاد :d
راستی زمان پاسخ دهی 21 اینچ این مانیتور 5 میلی هست اما این 2 میلی

منظورم یه تبدیل که یه سرش وصل بشه به مانیتور و طرف دیگرش 2 تا ورودی اچ دی داشته باشه.
قیمت این مانیتور نمیاد پایین ؟ واسه بازی خوبه ؟

به نظر بزرگ تر از 23 میاد :d
راستی زمان پاسخ دهی 21 اینچ این مانیتور 5 میلی هست اما این 2 میلی
به نظر 2 میلی واقعی میاد و این یعنی شاختر و عالی تر

تبدیلی که شما میگی رو نه . ولی یه تبدیل اچدی به دی وی آی رو تو کارتنش داره.

فعلا کسی نخریده یا نظر نداده ببینیم بدرد بازی میخوره یا نه ولی من میگم میخوره.

به نظر 2 میلی واقعی میاد و این یعنی شاختر و عالی تر

تبدیلی که شما میگی رو نه . ولی یه تبدیل اچدی به دی وی آی رو تو کارتنش داره.

فعلا کسی نخریده یا نظر نداده ببینیم بدرد بازی میخوره یا نه ولی من میگم میخوره.

خب خوبه دیگه در اصل میشه همون دو تا ورودی اچ دی ام ای. اما اگه دو تا ورودی اچ داشت خیلی عالی تر میشد.
ممکنه قیمتش تا دور و بر 400 کاهش پیدا کنه ؟ چون الان تازه اومده فعلاً
آره باید بزاریم اما نظر من هم همینه که میخوره.

یکی هم به داد ما برسه :دی
هادی از همینا بگیر خیلی توپه . اگه مشکلی داشت بیا بگو :دی تی وی رو بیخیال شو
خب خوبه دیگه در اصل میشه همون دو تا ورودی اچ دی ام ای. اما اگه دو تا ورودی اچ داشت خیلی عالی تر میشد.
ممکنه قیمتش تا دور و بر 400 کاهش پیدا کنه ؟ چون الان تازه اومده فعلاً
آره باید بزاریم اما نظر من هم همینه که میخوره.

نه اتفاقا نمیشه 2 تا :دی
یا مجبوری اچ دی کار کنی یا از تبدیلش که یه سرش میخوره مانیتور یعنی سر اچ دیش و سر دیگش به کیس
در واقع میشه این:
یا HDMI
یا DVI

یا HDMI و VGI

از این سه حالت یکی.

قیمت هم آره چون مادیران گارانتی اصیشه ممکنه بیاد 400 بمونه. ولی انصافا مانیتور خوبیه.

قبلا bx2285 سامسونگ ترکوند . حالا هم این.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or