خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

همشهری این دوست خوبم جوابت رو داد منم تأیید میکنم... سمت سونی نرو ... چون بیخود و بی جهت پول اضافی میدی و کیفیت مطلوب هم نمیگیری... بیا سمت سامسونگ و از خریدی که میکنی لذت ببر...!

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

ممنون دوست من. خب پس به نظر شما من تا حدود 1 میلیون و 500 چه تلویزیونی بگیرم ؟؟ ال ای دی یا ال سی دی بودنش مهم نیست. بزرگ بودنش برام مهمه. تو این رنج قیمت 46 سامسونگ وجود داره ؟

دوستان من میخوام tv 3d LG 55lm9600 بگیرم
چند تا مورد هست میخواستم مشورت کنم
1- کیفیتش رو چطور میدونید؟
2- خرید محصولات ال جی از بانه چطور هست؟ ارزشش رو داره برم بانه یا نه با گارانتی بگیرم؟
3-تو تهران یه مدل پایین تر بود یعنی 55lm8600 به جز هرتز بالاتر فرق دیگه ای داره یا نه؟
در ضمن فوری کمک کنید تا شنبه میخوام بخرم

ببخشید من دو رو جواب می دهم

اصلا ارزش نداره معمولا جنس های اونجا استوکه و عمر کمتری دارن

من تجربه ی بدی دارم که دوست ندارم گریبان دوستم رو بگیره

تقریبا 2-3 هفته هست تلویزیون 32d585 گرفتم.گفتم همه چیزشو بررسی کنم بعد نظر بزارم.
خرید بسیار عالی بود با این قیمت یعنی حاظرم 2 برابر هم پول برای این تلویزون میدادم.کیفیت خیلی خوب،رنگ های طبیعی و خیلی عالی،همه چیز عالی .با اینکه 50 هرتزه ولی اصلا هیچ احساسی نمی کنین که کم باشه .
در کل خیلی خیلی راضیم.

تقریبا 2-3 هفته هست تلویزیون 32d585 گرفتم.گفتم همه چیزشو بررسی کنم بعد نظر بزارم.
خرید بسیار عالی بود با این قیمت یعنی حاظرم 2 برابر هم پول برای این تلویزون میدادم.کیفیت خیلی خوب،رنگ های طبیعی و خیلی عالی،همه چیز عالی .با اینکه 50 هرتزه ولی اصلا هیچ احساسی نمی کنین که کم باشه .
در کل خیلی خیلی راضیم.

مبارکت باشه

چند خریدی ؟؟؟؟؟؟ با گارانتی؟؟؟؟؟؟؟

اصلا تو فکر هرتزش نباش مال من 120 هست که برای همین لگ زنی کامل قطعش کردم:d

در کل خیلی خیلی راضیم.

امیر جان مبارکت باشه... ولی خودمونیم هنوزم عکس نذاشتیا... خوشحالم که این انتخاب رو کردی... بازم مبارکت باشه... امیدوارم از لحظه به لحظه ی تماشا کردنت لذت ببری ازش...!

عکس یادت نره... اونم از دشبورد ایکباکست...! مرسی

مبارکت باشه

آره علی جان... با گارانتی خرید... قیمت هم 800 تومن داد...! سلام پدر هم برسون بسیار زیاد...

مبارکت باشه

قربونت .
770 خریدم با گارانتی .هرتز هم اصلا تا حالا اذیت نکرده به خصوص توی بازی فیفا /

---------- نوشته در 07:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:10 PM ارسال شده بود ----------

امیر جان مبارکت باشه... ولی خودمونیم هنوزم عکس نذاشتیا... خوشحالم که این انتخاب رو کردی... بازم مبارکت باشه... امیدوارم از لحظه به لحظه ی تماشا کردنت لذت ببری ازش...!

عکس یادت نره... اونم از دشبورد ایکباکست...! مرسی

خواهش میکنم.تا فردا چند تا عکس توپ مزارم.

قربونت .
770 خریدم با گارانتی .هرتز هم اصلا تا حالا اذیت نکرده به خصوص توی بازی فیفا /

---------- نوشته در 07:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:10 PM ارسال شده بود ----------

خواهش میکنم.تا فردا چند تا عکس توپ مزارم.

مرسی ازت... همین که گفتی توپ میذارم روحمو شاد کردی... چاکریم...

ممنون دوست من. خب پس به نظر شما من تا حدود 1 میلیون و 500 چه تلویزیونی بگیرم ؟؟ ال ای دی یا ال سی دی بودنش مهم نیست. بزرگ بودنش برام مهمه. تو این رنج قیمت 46 سامسونگ وجود داره ؟

بچه ها یکی جواب این سوال منو بده دیگه مزاحم نمیشم.

داداش شما با این بودجه یدونه 40 اینچ 5550 سامسوگ براد... تلوزیون خیلی خوبیه...!

داداش شما با این بودجه یدونه 40 اینچ 5550 سامسوگ براد... تلوزیون خیلی خوبیه...!

ممنون دوست عزیز اما خانواده میگن فقط 46 . ال سی دی تا این قیمت 46 گیر میاد ؟
CX520 سونی گیرم اومد 1480 اما چون گفتین سونی خوب نیست بیخیال شدم.

ممنون دوست عزیز اما خانواده میگن فقط 46 . ال سی دی تا این قیمت 46 گیر میاد ؟
CX520 سونی گیرم اومد 1480 اما چون گفتین سونی خوب نیست بیخیال شدم.

نه ... بابا کاملا بی خیالش نشو بچه ها نسبت به تجربه و نظر روی مدل های مختلف پیشنهاد می دهند

ولی انتخاب کننده ی اصلی خودت هستی که باید همه ی گزینه ها رو با توجه به پیشنهاد بچه ها تست کنی

شاید مثلا این مدل و یا حتی همین یکی از این مدل برای شما کاملا مناسب باشه ؛

این رو گفتم نه اینکه به نظر شریف بچه ها جسارت کرده باشم ؛ خواستم بدونی که هیچ گزینه ای رو بدون تست از دست ندهی

خود بچه های اینجا هم بسیار خوشحال میشن اگر بفهم شما یک مورد کاملا مناسب رو تست و انتخاب کردی

دوستان مثل اینکه سایز زیر 32 اینچ lcd full hd چیز خوبی پیدا نمیشه ... اگه led خوب سراغ دارید بگید ...

این چطوره ؟

samsung -
27D5550

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or