خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستان برند ش فرق نمیکنه ... اگه LCD خوب با این شرایط هست بگین .... در غیر اینصورت LED ....

تایید میشه... بهترین LCD توب بازار... تگه بتونی گیر بیاری...!

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

قیمتش چنده حدودا ؟

آخرین ویرایش:
این مانیتور ال جی که دوستان میگن کم ضخامت ترین مانیتور دنیاست و 23 اینچه چی ؟ اون قیمت چنده ؟

دسته 2 پیدا میشه ؟

من بیشتر دنبال مانیتور 23 یا 24 هستم. 22 کوچیکه . خواهشا 23 یا 24 اینچ معرفی کنید.

ممنونم

آخرین ویرایش:
این مانیتور ال جی که دوستان میگن کم ضخامت ترین مانیتور دنیاست و 23 اینچه چی ؟ اون قیمت چنده ؟

دسته 2 پیدا میشه ؟

من بیشتر دنبال مانیتور 23 یا 24 هستم. 22 کوچیکه . خواهشا 23 یا 24 اینچ معرفی کنید.

ممنونم

داداش اون مانیتور ال جی 560 تومن قیمتشه... قیمتش کاملا کاذب هستش... یعنی یه جورایی سوء استفاده داره میکنه... داداش گلم بهترین مانیتور 24 اینچی که میتونی بگیری این هستش...
Samsung BX2485 plus اگه بتونی تو بازار پیدا کنی...!

داداش اون مانیتور ال جی 560 تومن قیمتشه... قیمتش کاملا کاذب هستش... یعنی یه جورایی سوء استفاده داره میکنه... داداش گلم بهترین مانیتور 24 اینچی که میتونی بگیری این هستش...
Samsung BX2485 plus اگه بتونی تو بازار پیدا کنی...!

قیمت حدودیش چنده ؟ چطور قدیمیه که توی بازار پیدا نمیشه ؟ 23 یا 24 اینچی LG چی هست ؟

به عنوان انتخاب بعدی اگه سامسونگ نبود.

قیمت حدودیش چنده ؟ چطور قدیمیه که توی بازار پیدا نمیشه ؟ 23 یا 24 اینچی LG چی هست ؟

به عنوان انتخاب بعدی اگه سامسونگ نبود.

داداش گلم این مانیتور BX2485 سامسونگ جدیدترین مدل سامسونگه و بسیار زیبا... اما نمیدونم چی شده که توی بازار نیست شده... باید بگردی که مطمئنم می تونی پیدا کنی... کیفیت بی نظیری رو داره... من کاملا تأییدش میکنم...!

قیمت حدودا دوروبر 420 تا 440 می چرخه... اگه در هر صورت نتونستی 2485 رو پیدا کنی...! LG یه گزینه ی خوب داره من تأییدش میکنم... اما 22 اینچ هستش... و با قیمت 350 تومن در شیراز... مدلش اینه LG E2281VR اینم تاییدش میکنم...

داداش گلم این مانیتور BX2485 سامسونگ جدیدترین مدل سامسونگه و بسیار زیبا... اما نمیدونم چی شده که توی بازار نیست شده... باید بگردی که مطمئنم می تونی پیدا کنی... کیفیت بی نظیری رو داره... من کاملا تأییدش میکنم...!

قیمت حدودا دوروبر 420 تا 440 می چرخه... اگه در هر صورت نتونستی 2485 رو پیدا کنی...! LG یه گزینه ی خوب داره من تأییدش میکنم... اما 22 اینچ هستش... و با قیمت 350 تومن در شیراز... مدلش اینه LG E2281VR اینم تاییدش میکنم...

همشهری منو هم راهنمایی میکنی ؟ یه سوال صفحه ی قبل پرسیدم پوسید.

سلام دوستان.
لطفا عزیزانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن که بهترین تلویزیون از بین این مدل ها کدومه.

[h=1]40 EX520
40 EX710
40 D5500
40 D5000[/h]

همشهری این دوست خوبم جوابت رو داد منم تأیید میکنم... سمت سونی نرو ... چون بیخود و بی جهت پول اضافی میدی و کیفیت مطلوب هم نمیگیری... بیا سمت سامسونگ و از خریدی که میکنی لذت ببر...!

به نظر من اگر قصد خرید از LG را دارید مدل E2391PVR خیلی عالیه الان من خودم دارم برای PS3 که با کابل HDMI وصل شده خیلی عالیه. ظاهر فوق العاده قشنگی هم داره این مانیتور

سلام
من قصد خرید tv 3d سامسونگ یا سونی رو دارم سایزش بین 46 تا 55 1088در1920 باشه بالاتر از 400 hz پاسخ گو باشه
اگه ممکنه دوستان لطف کنن مارو راهنمایی کنن

به نظر من اگر قصد خرید از LG را دارید مدل E2391PVR خیلی عالیه الان من خودم دارم برای PS3 که با کابل HDMI وصل شده خیلی عالیه. ظاهر فوق العاده قشنگی هم داره این مانیتور

به سلامتی... شما چقدر گرفتی این مانیتور رو؟ و کی خریدید؟

سلام
من قصد خرید tv 3d سامسونگ یا سونی رو دارم سایزش بین 46 تا 55 1088در1920 باشه بالاتر از 400 hz پاسخ گو باشه
اگه ممکنه دوستان لطف کنن مارو راهنمایی کنن

سلام دوست عزیز... شما اگه بودجه واست مهم نیست میتونی سری ۷ سامسونگ رو خریداری کنی... که هم 55 اینچ داره و هم 46 اینچ...
بسیار تلوزیون خوبی هستش و عالی واسه گیم و فیلم... و بسیار زیبا...!

دوستان من میخوام tv 3d LG 55lm9600 بگیرم
چند تا مورد هست میخواستم مشورت کنم
1- کیفیتش رو چطور میدونید؟
2- خرید محصولات ال جی از بانه چطور هست؟ ارزشش رو داره برم بانه یا نه با گارانتی بگیرم؟
3-تو تهران یه مدل پایین تر بود یعنی 55lm8600 به جز هرتز بالاتر فرق دیگه ای داره یا نه؟
در ضمن فوری کمک کنید تا شنبه میخوام بخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or