خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام دوستان
یه سوال داشتم آیا میشه از تلویزیون led به طور دایم هم برای ps3 و هم برای computer استفاده کرد. من منظورم همین led 24 x-vision هست یعنی برای کامپوتر به صورت مانیتور خیلی چشم رو اذیت میکنه؟

دوستان من از این LCD استفاده می کنم نظرتون چیه ؟!

sony-klv-32v550a-0_11.jpg

32v550a Sony Lcd Tv

فول اچدی با موتور پردازش تصویر 3 سونی و 4 تا ورودی اچدی

تو زمان خودش خیلی کامل بوده ؛ الان هم خیلی خوبه

---------- نوشته در 07:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:03 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان
یه سوال داشتم آیا میشه از تلویزیون led به طور دایم هم برای ps3 و هم برای computer استفاده کرد. من منظورم همین led 24 x-vision هست یعنی برای کامپوتر به صورت مانیتور خیلی چشم رو اذیت میکنه؟

آره ؛ پس من چیکار می کنم؟؟؟:| :d

چون هم ورودی VGA و هم 2 تا ورودی HDMI داره ؛ تازه بجز کامپیوتر و PS3 می تونی یک ایکس باکس 360 هم بهش وصل کنی:d

این مانیتور LED هست و اصلا چشم رو اذیت نمی کنه

پلاسمای بنده مدلش lg50pk550r هستش و اینی که شما گفتین رو نداره.بهترین نحوه نمایش فیلم یا بازی اینه که tv هیچ تغییری روی سیگنالهای ورودی انجام نده و تصویر رو اونجوری که دریافت میکنه نشون بده و مقدار هرتز رو بالا یا پایین ببره.مثلا یه فیلم با 30fps رو با کاهش هرتز به 30hz نشون بده.این تکنولوژی که شما گفتین بیشتر باعث تاری و افت کیفیت عکس میشه.اگه یه فیلم بلوری مثلا tintin رو بزاری و با این گزینه نگاش کنی متوجه افت کیفیت میشی چون واسه اینکار باید تو هر ثانیه 30 تا تصویر با کیفیت و حجم بالا رو کودک کنه و بزاره لایه تصاویر که مستلزم پردازنده پرقدرتی هستش.
من خودم همیشه نوع پخش رو روی just scan میزارم تا عمل پردازش تصاویر تنها از طریق ps3 صورت بگیره

اکه اینجوری باشه که شما میگین اونوقت همه شرکتا 30 20 10 فریم میسازن و دیگه نیازی به نسل جدید کنسولها نیستش.

در مورد کیفیت تصویر که الان من خودم lcd سامسونگ full hd دارم و رزلوشن 1920در1080 رو native ساپورت میکنه وقتی تصویر رو مقایسه کردم واقعا همه چیز عالی بود از کیفیت رنگ گرفته تا نور پردازی ودرخشندگی تصویر بازی هم 60 فریم بود.انصافا وقتی انچارتد3 رو داشتیم بازی میکردیم اگر کسی نمیدونست فکر میکرد روی یه کامپیوتر قدرتمند داشت بازی رندر میشد.
در مورد نسل جدید کنسولها قراره گرافیک از پایه و اساس ارتقا پیدا کنه .این ال ای دی ها فقط هرتز تصویر رو میبرن بالا که به نظر بازی 60 فریم میاد.
البته این ال ای دی ها قیمت بالایی هم دارن مثلا یکیش که clear motion 200هرتز داره 2.5قیمتشه و یکی دیگه که clear motion 800هرتز داره 4تا5 میلیون.

در مورد لگ اصلا لگی وجود نداشت فقط تنها موردی که من دیدم هنگامی که صحنه رو میچرخوندی تصویر از وسط یکمی بریده میشد اونم تازه خیلی کم نه همیشه. مثل حالتی که vsync رو روی کامپیوتر خاموش میکنی وبازی میکنی.

سلام دوستان.

من میخوام یه تلویزیون (32 اینچ) یا مانیتور ( 27 اینچ ) که حد اقل نقش TV رو ایفا کنه بگیرم. 3D هم مهم نیست چون در صورت وجودش قیمت رو خیلی بالا میبره. اما ال ای دی باشه، چون چشم رو کمتر اذیت میکنه.

بودجم هم از 300 تا 500 نهاین 600 هست. فقط واسه PS3 میخوام البته اگه مانیتور بگیرم PC رو هم بهش وصل میکنم.

از دوستان عزیز تقاضا دارم مدل های خوبی رو با قیمتی که گفتم پیشنهاد بدن.
ممنون

در مورد کیفیت تصویر که الان من خودم lcd سامسونگ full hd دارم و رزلوشن 1920در1080 رو native ساپورت میکنه وقتی تصویر رو مقایسه کردم واقعا همه چیز عالی بود از کیفیت رنگ گرفته تا نور پردازی ودرخشندگی تصویر بازی هم 60 فریم بود.انصافا وقتی انچارتد3 رو داشتیم بازی میکردیم اگر کسی نمیدونست فکر میکرد روی یه کامپیوتر قدرتمند داشت بازی رندر میشد.
در مورد نسل جدید کنسولها قراره گرافیک از پایه و اساس ارتقا پیدا کنه .این ال ای دی ها فقط هرتز تصویر رو میبرن بالا که به نظر بازی 60 فریم میاد.
البته این ال ای دی ها قیمت بالایی هم دارن مثلا یکیش که clear motion 200هرتز داره 2.5قیمتشه و یکی دیگه که clear motion 800هرتز داره 4تا5 میلیون.

در مورد لگ اصلا لگی وجود نداشت فقط تنها موردی که من دیدم هنگامی که صحنه رو میچرخوندی تصویر از وسط یکمی بریده میشد اونم تازه خیلی کم نه همیشه. مثل حالتی که vsync رو روی کامپیوتر خاموش میکنی وبازی میکنی.

یه دونه فیلم بلوری 1080p بزاری ببینی متوجه منظورم میشی.در ضم ال سی دی خودم هم این امکان رو داره ولی تصویر مات میشه و وقتی cpu کم میاره لگ میزنه.

سلام دوستان.<br />
<br />
من میخوام یه تلویزیون (32 اینچ) یا مانیتور ( 27 اینچ ) که حد اقل نقش TV رو ایفا کنه بگیرم. 3D هم مهم نیست چون در صورت وجودش قیمت رو خیلی بالا میبره. اما ال ای دی باشه، چون چشم رو کمتر اذیت میکنه.<br />
<br />
بودجم هم از 300 تا 500 نهاین 600 هست. فقط واسه PS3 میخوام البته اگه مانیتور بگیرم PC رو هم بهش وصل میکنم.<br />
<br />
از دوستان عزیز تقاضا دارم مدل های خوبی رو با قیمتی که گفتم پیشنهاد بدن.<br />
ممنون
داداش با این بودجه به جز مانیتور LED نمی تونی خریداری کنی... دوتا مدلو پیشنهاد میکنم که کاملا به صرفست... Samsung BX2485 plus و LG E2281vr ... اینا عالی هستن... و کیفیت خوبی دارن...

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

کسی نیس ؟

آقا هادی من خودم 5 سال تجربه ی مانیتور LCD رو داشتم که خیلی چشمامو اذیت کرد

و الان با این LED ها خیلی کمتر اذیت میشم و اصلا به کسی LCD رو پیشنهاد نمی دهم چون واقعا نسبت به LED چشم رو خیلی اذیت می کنه

حالا مصرف بیشتر برق و گرمای صفحه نمایشش بماند که من حتی بعضی اوقات گرمای صفحه رو روی صورتم حس می کردم

فول اچدی با موتور پردازش تصویر 3 سونی و 4 تا ورودی اچدی

تو زمان خودش خیلی کامل بوده ؛ الان هم خیلی خوبه

---------- نوشته در 07:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:03 PM ارسال شده بود ----------

آره ؛ پس من چیکار می کنم؟؟؟:| :d

چون هم ورودی VGA و هم 2 تا ورودی HDMI داره ؛ تازه بجز کامپیوتر و PS3 می تونی یک ایکس باکس 360 هم بهش وصل کنی:d

این مانیتور LED هست و اصلا چشم رو اذیت نمی کنه

ممنون دوسته عزیز. میدونم که vga داره و به computer متصل میشه.آخه دیدم شما هم عکس مانیتور گزاشتید هم led x-vision گفتم که شاید برای computer از مانیتور lg استفاده میکنید.ولی من شنیده بودم که led یا کلا tv برای استفاده دراز مدت به عنوان مانیتور و کامپیوتر چشم رو اذیت میکنه. یا باید با فاصله زیاد باشه.

ممنون دوسته عزیز. میدونم که vga داره و به computer متصل میشه.آخه دیدم شما هم عکس مانیتور گزاشتید هم led x-vision گفتم که شاید برای computer از مانیتور lg استفاده میکنید.ولی من شنیده بودم که led یا کلا tv برای استفاده دراز مدت به عنوان مانیتور و کامپیوتر چشم رو اذیت میکنه. یا باید با فاصله زیاد باشه.

نه بابا اون LG فقط برای وقتی هست که می خواهم در حین بازی کار های کامپیوتری رو هم انجام بدهم یا چک کنم ؛ همین

و اگرنه اولویت برای استفاده از کامپیوتر همون LED هست

در ضمن اتفاقا کیفیت پنل های TV و مخصوصا LED ها خیلی بیشتر از مانیتور هست و چشم هم کمتر خسته میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or